Aşılama Zeynep Kamil Hastanesi Aşılama.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yumurta sayısı yaşıma göre (27) düşükmüş o yüzden aşılama oldu 3 senedir evliyiz ve 1.5 senedir çocuk diyoduk olmuyodu
Anladım canım bende doktorla ılgılı oldugunu dusunuyorum bu ıgne klomen olayını her doktor kendı bıldıgını uyguluyor ınsallah guzel sonuclar alırız.Yumurtalar ne kdr buyuyunce uygundı asılaman canım

Banada ayni sekilde igne verdi fostimon gobekten vurdum ovitrelle catlama ignesi oldum asilamayi yaptiktan sonra crinone diye bi jel verdi onu kullanmaya basladim ama nasip degilmis tutmadi simdi 2. asilama icin adetimi bekliyorum. Insallah sen guzel haberler verirsin canim

Teşekkürederim inşallah.
Sen de inşallah güzel haberler alırsın canım benim

Kızlar bende z.kamil e gidiyorum aşılama için şu an evrakları tamamlamaya çalışıyoruz son bir kültür testinin sonucu kaldı. O da 10 Kasımda çıkacak. Hemen o ay ki adetle başlar mı aşılama için tedavi yoksa raporun çıkması uzun sürer mi ? Gerçekten artık beklemekten çok sıkıldım.

Cnm rapor 1 haftada cikiyor senin adet zamanin ne zaman

Hemen o adetinin 2.günü başlıyor tatlım

Canım adet tarihim 14 kasım bu ay başlaamz o zaman öyle değil mi?
Canim bu ay yapilmaz o zmn sonucun 10 kasimda cikacakmis daha dosya actirip rapor cikacak raporda 1 haftada cikiyor 11 kasimda gitsen o gun dosya acilir raporda 1 hafta sonra cikar adet gunun geciyor o zmn canim adetin 2. gunu cagiriyorlar cunku araliktaki adetinin 2. gunu cagirirlar canim o zmn baslarlar tedaviye araligin sonlarinda da asilama olur cnm

Dıger evraklar hazırmı canım

Dıger evraklar hazırmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…