- Konu Sahibi superisi1986
-
Anladım canım bende doktorla ılgılı oldugunu dusunuyorum bu ıgne klomen olayını her doktor kendı bıldıgını uyguluyor ınsallah guzel sonuclar alırız.Yumurtalar ne kdr buyuyunce uygundı asılaman canımYumurta sayısı yaşıma göre (27) düşükmüş o yüzden aşılama oldu 3 senedir evliyiz ve 1.5 senedir çocuk diyoduk olmuyodu
Amin canım inşallah sanırım 18 diAnladım canım bende doktorla ılgılı oldugunu dusunuyorum bu ıgne klomen olayını her doktor kendı bıldıgını uyguluyor ınsallah guzel sonuclar alırız.Yumurtalar ne kdr buyuyunce uygundı asılaman canım
Insallah benımde buyume ılerler canımAmin canım inşallah sanırım 18 di
İlerler tabi ki de:)Insallah benımde buyume ılerler canım
İnşşallah canımm ınsallahİlerler tabi ki de:)
Banada ayni sekilde igne verdi fostimon gobekten vurdum ovitrelle catlama ignesi oldum asilamayi yaptiktan sonra crinone diye bi jel verdi onu kullanmaya basladim ama nasip degilmis tutmadi simdi 2. asilama icin adetimi bekliyorum. Insallah sen guzel haberler verirsin canimİğne oldum 10 gün kadar göbekten adı progestan mı neydi sonrada çatlatma iğnesi oldum ovitrelle aşılama olduktan sonra hala hormon kullanmaya devam ettim ama c ile başlıyodu adı iğne değil vajinadan veriyosun hormonu
Teşekkürederim inşallah.Banada ayni sekilde igne verdi fostimon gobekten vurdum ovitrelle catlama ignesi oldum asilamayi yaptiktan sonra crinone diye bi jel verdi onu kullanmaya basladim ama nasip degilmis tutmadi simdi 2. asilama icin adetimi bekliyorum. Insallah sen guzel haberler verirsin canim
Insallah canimTeşekkürederim inşallah.
Sen de inşallah güzel haberler alırsın canım benim
Insallah guzel sonuclar alirsin cnmEvet aynı yollardan geçtim z,k hastanesindeb
Canım naptın varmı gelısmeTeşekkürederim inşallah.
Sen de inşallah güzel haberler alırsın canım benim
Çarş kan testi yaptım negatif çıktı bakim ptsi gitçem z.k ya hayırlısı artık sen naptınCanım naptın varmı gelısme
Olsun canım hayırlısı olsun bende dun gıtım yumurta bırı 16 bırı 12bucuk bugun yınr gıdıyorum yumurta boyutları ıcınÇarş kan testi yaptım negatif çıktı bakim ptsi gitçem z.k ya hayırlısı artık sen naptın
Cnm rapor 1 haftada cikiyor senin adet zamanin ne zamanKızlar bende z.kamil e gidiyorum aşılama için şu an evrakları tamamlamaya çalışıyoruz son bir kültür testinin sonucu kaldı. O da 10 Kasımda çıkacak. Hemen o ay ki adetle başlar mı aşılama için tedavi yoksa raporun çıkması uzun sürer mi ? Gerçekten artık beklemekten çok sıkıldım.
Hemen o adetinin 2.günü başlıyor tatlımKızlar bende z.kamil e gidiyorum aşılama için şu an evrakları tamamlamaya çalışıyoruz son bir kültür testinin sonucu kaldı. O da 10 Kasımda çıkacak. Hemen o ay ki adetle başlar mı aşılama için tedavi yoksa raporun çıkması uzun sürer mi ? Gerçekten artık beklemekten çok sıkıldım.
Aminnnnbu cuma test yaptırcam. Yumurtaların baya büyümüş inşallah hakkımız da hayırlı olur
Canim bu ay yapilmaz o zmn sonucun 10 kasimda cikacakmis daha dosya actirip rapor cikacak raporda 1 haftada cikiyor 11 kasimda gitsen o gun dosya acilir raporda 1 hafta sonra cikar adet gunun geciyor o zmn canim adetin 2. gunu cagiriyorlar cunku araliktaki adetinin 2. gunu cagirirlar canim o zmn baslarlar tedaviye araligin sonlarinda da asilama olur cnmCanım adet tarihim 14 kasım bu ay başlaamz o zaman öyle değil mi?
Dıger evraklar hazırmı canımKızlar bende z.kamil e gidiyorum aşılama için şu an evrakları tamamlamaya çalışıyoruz son bir kültür testinin sonucu kaldı. O da 10 Kasımda çıkacak. Hemen o ay ki adetle başlar mı aşılama için tedavi yoksa raporun çıkması uzun sürer mi ? Gerçekten artık beklemekten çok sıkıldım.
Dıger evraklar hazırmı canımKızlar bende z.kamil e gidiyorum aşılama için şu an evrakları tamamlamaya çalışıyoruz son bir kültür testinin sonucu kaldı. O da 10 Kasımda çıkacak. Hemen o ay ki adetle başlar mı aşılama için tedavi yoksa raporun çıkması uzun sürer mi ? Gerçekten artık beklemekten çok sıkıldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?