- 18 Aralık 2017
- 96
- 4
- 6
- 35
- Konu Sahibi superisi1986
-
Benı muayene edıp ılaclarımı oyle yazmıstı hatta kıst var deyıp 2 ay sonra yaptırdım asılamayı cok gecmıs olsunTup bebege gecmek icin 2 asilama yaptirmak zorundasin cnm. Ben asilamadan 1 hafta once kendim hamile kalmisim. Doktorlar asilamadnan once rahmi kontrol etmedikleri icin anlamadilar. Asilamadan sonra 4 tane kistim olustu ve kistler tuplerimi kapadiklari icin bebek tupte kalmis yani dis gebelik olusmus. Oyleki gebelik kan tahlilinde bile cikmadi ve gebelik gec farkedildigi icin bebek tupte cok buyumus o yuzden ameliyatla tupumu de aldilar. Artik tek tuple hamile kalmaya caliscam. Doktorlar olaya direk tup bebek olarak bakiyolar ama ben normal denemeye devam edicem. O yuzden herseyin hayirlisini iste.
İnşallah güzel haberler alır bebeğinize kavuşursunuzMerhaba kızlar bende 2 asılama yaptım olmadı subatta tup bebege baslıcam
Insallah nasıp bakalımİnşallah güzel haberler alır bebeğinize kavuşursunuz
İnşallah güzel haberler alır bebeğinize kavuşursunuz
Doktor kim acabaMerhaba arkadaşlar ben bu konuyu açıp bırakmıştım bir gideyim dedim. Ben zeynep kamilde ilk aşılamada ikiz bebek sahibi oldum biri kız biri erkek şuan 14 aylıklar. Allah herkezin yardımcısı olsun inşallah
Bir aşılama yaptım Zeynep kamilde tutmadı bu ay adetime iki gün var test yaptım silik bir çizgi var inşallah Rabbim izin verir de olurSızın sonuclar ne cıktı
Orda dr bellı olmuyo devlet olduguDoktor kim acaba
Insallah olurBir aşılama yaptım Zeynep kamilde tutmadı bu ay adetime iki gün var test yaptım silik bir çizgi var inşallah Rabbim izin verir de olur
Hayirlisi olsun insallah bende 3 asilama 1 tup yaptirdim tutmadi orada rapor cikarttirip ozele gidecegim sansimi birde orada deneyecegim rabbim nasip ederse olur insallah isteyen herkesinMerhaba kızlar bende 2 asılama yaptım olmadı subatta tup bebege baslıcam
Cok sagol benim kistlerim asilamadan sonra olustuBenı muayene edıp ılaclarımı oyle yazmıstı hatta kıst var deyıp 2 ay sonra yaptırdım asılamayı cok gecmıs olsun
Zeynep kamilde yaptirdim ben. Sadece ilaclara para oduyorsun onun disinda herhangi bi ucret odenmiyormerhaba kızlar
aşılama için herhangi bir ücret ödediniz mi hastaneye?
Tebrik ederim canim rabbim tum isteyenlere yasatsin insallah herhangi bi sorun varmiydi acabaKızlar bende aşılama yaptırmıştım tutmadı biraz bekliyim dedim kendimden hamile kaldım çok şükür
Sebepsiz inferlite yaklaşık iki senedir evliyim olmuyordu size şunu diyeyim ben önce soğan kürü yaptım arkasından incir kürü ve ovülasyon testleriyle tam gününü tespit edip değerlendirdim onlarınfaydası oldu benceTebrik ederim canim rabbim tum isteyenlere yasatsin insallah herhangi bi sorun varmiydi acaba
Bendede aynı durum. Canım birtek soğan kürü yapmadım ovulasyon testi bu ay kızarmadı bileSebepsiz inferlite yaklaşık iki senedir evliyim olmuyordu size şunu diyeyim ben önce soğan kürü yaptım arkasından incir kürü ve ovülasyon testleriyle tam gününü tespit edip değerlendirdim onlarınfaydası oldu bence
Canım orda aşılama ücretsiz sanırım belli bir seneden sonra doğru muBende ayın 31 inde Z. Kamil de aşılama oldum kısmetse önümüzdeki çarşamba sonuç alıcam benim sadece sağ tüpüm tıkalı eşimde hiç bir problem yok 2-3 gündür sol kasığımda ağrı var böyle inceden aşılaması tutan varmı belirtiler için çünkü ben baya umutsuzum bende belirti var bi kaç tane ama doktorum iğnelerin etkisi olabilir dedi biraz morale ihtiyacım var sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?