Aşılama Zeynep Kamil Hastanesi Aşılama.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benı muayene edıp ılaclarımı oyle yazmıstı hatta kıst var deyıp 2 ay sonra yaptırdım asılamayı cok gecmıs olsun

Merhaba kızlar bende 2 asılama yaptım olmadı subatta tup bebege baslıcam
Hayirlisi olsun insallah bende 3 asilama 1 tup yaptirdim tutmadi orada rapor cikarttirip ozele gidecegim sansimi birde orada deneyecegim rabbim nasip ederse olur insallah isteyen herkesin

merhaba kızlar
aşılama için herhangi bir ücret ödediniz mi hastaneye?

Kızlar bende aşılama yaptırmıştım tutmadı biraz bekliyim dedim kendimden hamile kaldım çok şükür

Tebrik ederim canim rabbim tum isteyenlere yasatsin insallah herhangi bi sorun varmiydi acaba
Sebepsiz inferlite yaklaşık iki senedir evliyim olmuyordu size şunu diyeyim ben önce soğan kürü yaptım arkasından incir kürü ve ovülasyon testleriyle tam gününü tespit edip değerlendirdim onlarınfaydası oldu bence

Bendede aynı durum. Canım birtek soğan kürü yapmadım ovulasyon testi bu ay kızarmadı bile hayırlı olsun

Bende ayın 31 inde Z. Kamil de aşılama oldum kısmetse önümüzdeki çarşamba sonuç alıcam benim sadece sağ tüpüm tıkalı eşimde hiç bir problem yok 2-3 gündür sol kasığımda ağrı var böyle inceden aşılaması tutan varmı belirtiler için çünkü ben baya umutsuzum bende belirti var bi kaç tane ama doktorum iğnelerin etkisi olabilir dedi biraz morale ihtiyacım var sanırım

Canım orda aşılama ücretsiz sanırım belli bir seneden sonra doğru mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…