Zeynep kamil hastanesi

• Konu Sahibi Konu Sahibi dyd
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
slm kızlar,artık girmediğim topik kalmadı.7 aydr çocuk istiyoruz biz.geçen sene bir gebelik yaşadım ama kürtajla sonuçlandı.hormon testlerim ,smear ve ultrasound temiz çıktı.mantar tedavisi oldum,ara ara hala devam ediyor.eşim sperm testi olcak yarın.sonuçları alıp zeynep kamil infertiliteye götürsem kabul ederlermi.bunun yanında başka ne isterler? Eşimin gelmesi de gerekiyormu?birde çok yoğun ve hijyenik olmayan bir ortam varsa hiç baştan gitmiyim,özele gideyim mecburen:((

çok yoğun canım özel ilgi yok hijyen desen hiç yok ama rapor çıkarmak istersen git derim.hormon,smear,kültür,idrar,rahim filmi,sperm testi önce bunları tamamlaman gerekecek.dışarda yaptırdıklarını götürebilirsin.ben 2 aşılama yaptırdım orda evliliğim 3 yılı doldurmadığı için tüp raporunu çıkaramadım tek eksiğim o.raporu bekleyene kadar dayanamayıp özelde tüp yaptırdım tutmadı şimdi dondurulmuş embriyo transferi yapılacak hepimizin hakkında hayırlısı

çok yoğun canım özel ilgi yok hijyen desen hiç yok ama rapor çıkarmak istersen git derim.hormon,smear,kültür,idrar,rahim filmi,sperm testi önce bunları tamamlaman gerekecek.dışarda yaptırdıklarını götürebilirsin.ben 2 aşılama yaptırdım orda evliliğim 3 yılı doldurmadığı için tüp raporunu çıkaramadım tek eksiğim o.raporu bekleyene kadar dayanamayıp özelde tüp yaptırdım tutmadı şimdi dondurulmuş embriyo transferi yapılacak hepimizin hakkında hayırlısı

çok sagol canım cvp için.Benimde 7 ay oluyor evleneli.Muayene ederlermi yinede?Çok pahalı olmayan iyi bir özel hastane bulsamda gidecemde.Memorial çok pahalı mesela.Sen hangisine gittin,ne kadar ödedin cnım?

çok sagol canım cvp için.Benimde 7 ay oluyor evleneli.Muayene ederlermi yinede?Çok pahalı olmayan iyi bir özel hastane bulsamda gidecemde.Memorial çok pahalı mesela.Sen hangisine gittin,ne kadar ödedin cnım?

ben Eurofertile gidiyorum ilgi alaka güzel herşey hijyenik bekletmiyorlar hemşireye istediğin zaman ulaşıyorsun.Benim ilk tedavim negatif şimdi dondurulmuş transferi yapılacak.Eğer olmazsa ben raporumu çıkartıp başka bir merkeze gitmeyi düşünüyorum doktor ve labarotuvar değiştirmekte yarar var.Ama memnun olmadığım için değil merkez değiştirmem,sadece gebelik oluşmadığı için belki gideceğim yerde de olmayacak Allah bilir sadece bir yere körü körüne bağlanmak istemediğimden. Benden sana tavsiye git zeynep kamile bütün testlerini yaptır sonra onları alıp özele git çok büyük bir sorun yoksa zeynep kamilde aşılama dene çünkü 1 kere gebe kalmışsın aşılama ile yine kalabilirsin.bana kalsa raporu bekle derim ama daha 7 ay olmuş evleneli 3 yılı doldurmaya çok var o yüzden mecburen tüp derlerse doktorlar özele gitmek zorunda kalırsın.Merkeze göre değişiyor 4.000-7.000 arası tedavi.Benim adını duyduğum iyi bildiğim yerler Eurofertil,Umut tüp bebek,İstanbul Tüp Bebek,Beylikdüzü Medicana,Bahçeci Fulya ama dediğim gibi büyük sorun yoksa önce 1 kere aşılama dene derim doğal yolla gebelik elde etmişsin çünkü.Bide kürtajdan sonra genetik test yapıldı mı eşine ve sana bide sana kan pıhtılaşma testi yaptırmanı öneririm

ben Eurofertile gidiyorum ilgi alaka güzel herşey hijyenik bekletmiyorlar hemşireye istediğin zaman ulaşıyorsun.Benim ilk tedavim negatif şimdi dondurulmuş transferi yapılacak.Eğer olmazsa ben raporumu çıkartıp başka bir merkeze gitmeyi düşünüyorum doktor ve labarotuvar değiştirmekte yarar var.Ama memnun olmadığım için değil merkez değiştirmem,sadece gebelik oluşmadığı için belki gideceğim yerde de olmayacak Allah bilir sadece bir yere körü körüne bağlanmak istemediğimden. Benden sana tavsiye git zeynep kamile bütün testlerini yaptır sonra onları alıp özele git çok büyük bir sorun yoksa zeynep kamilde aşılama dene çünkü 1 kere gebe kalmışsın aşılama ile yine kalabilirsin.bana kalsa raporu bekle derim ama daha 7 ay olmuş evleneli 3 yılı doldurmaya çok var o yüzden mecburen tüp derlerse doktorlar özele gitmek zorunda kalırsın.Merkeze göre değişiyor 4.000-7.000 arası tedavi.Benim adını duyduğum iyi bildiğim yerler Eurofertil,Umut tüp bebek,İstanbul Tüp Bebek,Beylikdüzü Medicana,Bahçeci Fulya ama dediğim gibi büyük sorun yoksa önce 1 kere aşılama dene derim doğal yolla gebelik elde etmişsin çünkü.Bide kürtajdan sonra genetik test yapıldı mı eşine ve sana bide sana kan pıhtılaşma testi yaptırmanı öneririm

Ooo demek daha bilmediğim bir sürü test varmış canım,öyle yapayım ben haklısın.Bütün tetkikleri orada yaptırırm.eşimde gelmesi gerekiyormu ilkinde? Birde aşılama eğer uygunsa ne kadar beklemek gerekiyor,buna da rapor almak gerekiyormu? Saydığın hastaneleri de duymuştum daha önce, B planı olarak onlarda kalsın cebimde.Umut tüp bebeği baya övdüler.

ooo demek daha bilmediğim bir sürü test varmış canım,öyle yapayım ben haklısın.bütün tetkikleri orada yaptırırm.eşimde gelmesi gerekiyormu ilkinde? Birde aşılama eğer uygunsa ne kadar beklemek gerekiyor,buna da rapor almak gerekiyormu? Saydığın hastaneleri de duymuştum daha önce, b planı olarak onlarda kalsın cebimde.umut tüp bebeği baya övdüler.

dosya açılırken eşinin olması gerekiyor zaten dosya da tüm evraklar tamamlandığında açılıyor.tamamladıktan sonra dosyan heyete giriyor 1 hafta sonra heyetten çıkıyor.sağlık kurulunda da 1 hafta kalıyor ilaçların yazılıyor eczaneden alıp adetini bekliyorsun.ilk gittiğinde de adetin 2. Yada 3.günü git ultrasona gireceksin ve kan vereceksin çünkü.

birşey daha soracaktım, ben kendi adıma aldım da randevu, eşimede mi almam gerekiyor?

benden sana tavsiye infertilite bölümüne gitme tüp bebek bölümüne git.tüp bebek bölümü içinde randevu almana gerek yok.sabah erkenden git 8,30 da orda ol

benden sana tavsiye infertilite bölümüne gitme tüp bebek bölümüne git.tüp bebek bölümü içinde randevu almana gerek yok.sabah erkenden git 8,30 da orda ol

Saol cnm da, bu aşamalardan geçmeden tüp bebek polikliniği kabul edermi ki? Çünkü daha önce hiç muayene olmadık ya.Tüp bebek poliklinği neler isticek,yine aynı şeylerimi isticek?

saol cnm da, bu aşamalardan geçmeden tüp bebek polikliniği kabul edermi ki? çünkü daha önce hiç muayene olmadık ya.tüp bebek poliklinği neler isticek,yine aynı şeylerimi isticek?

ben ilk gittiğimde tüp bebek bölümüne gittim dosyanı orda açtır daha iyi bence ama yine de sen bilirsin bugün yarın tüp bebeğe geçmek istediğinde tekrar tüp bölümünde dosya açtırman gerekiyor çünkü infertilitenin dosyasını kabul etmiyorlar. Ben hep tüp bölümüne gittim orda yaptırdım tüm işlemleri kasım ayından sonra bişey değiştiğini düşünmüyorum aynıdır sistem herhalde :34:

ben ilk gittiğimde tüp bebek bölümüne gittim dosyanı orda açtır daha iyi bence ama yine de sen bilirsin bugün yarın tüp bebeğe geçmek istediğinde tekrar tüp bölümünde dosya açtırman gerekiyor çünkü infertilitenin dosyasını kabul etmiyorlar. Ben hep tüp bölümüne gittim orda yaptırdım tüm işlemleri kasım ayından sonra bişey değiştiğini düşünmüyorum aynıdır sistem herhalde :34:

ok cnm,seninde başını ağrıttım kusura bakma.çok sagol.inşallah seninde tez zamanda olur.

ok cnm,seninde başını ağrıttım kusura bakma.çok sagol.inşallah seninde tez zamanda olur.

rica ederim canım ne demek aklına takılan bişey olursa her zaman yardımcı olurum insan böyle zaman da destek görmek istiyor.aminnn canım rabbim sana , bana ve isteyen herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah

mervecim peki senin gittiğin merkezde mikro tse ameliyatı da yapılıyormu ilk görüşme ücretlimi ve fiyatı ne kdar acaba

rica ederim canım ne demek aklına takılan bişey olursa her zaman yardımcı olurum insan böyle zaman da destek görmek istiyor.aminnn canım rabbim sana , bana ve isteyen herkese tez zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin inşallah
mervecim peki senin gittiğin merkezde mikro tse ameliyatı da yapılıyormu ilk görüşme ücretlimi ve fiyatı ne kdar acaba

benim eşim mikro tese yaptırdı zaten bizde sayı ve hareket sorunu var bide çok olmasa da %26 DNA hasarı var spermlerde bu yüzden tese ameliyatı yapıldı hasarsız sperm elde edilmek için.Şuan 3 tüp donmuş sperm var.1800 civari canım fiyatı 1 yıl dondurma ücreti dahil.ilk görüşme Huri Hanım ile ücretsiz istersen bi fikir almak için gidebilirsin ama hemen atılma tüp bebek e önce tüm testlerini tamamla öyle git gitmek istiyorsan da görüşmeye

benim eşim mikro tese yaptırdı zaten bizde sayı ve hareket sorunu var bide çok olmasa da %26 DNA hasarı var spermlerde bu yüzden tese ameliyatı yapıldı hasarsız sperm elde edilmek için.Şuan 3 tüp donmuş sperm var.1800 civari canım fiyatı 1 yıl dondurma ücreti dahil.ilk görüşme Huri Hanım ile ücretsiz istersen bi fikir almak için gidebilirsin ama hemen atılma tüp bebek e önce tüm testlerini tamamla öyle git gitmek istiyorsan da görüşmeye
merveciğim teşekkür ederim verdiğin bilgiler için...Benim bu konuda hiç tecrübem yok bir akrabamız memorıal da yaptırdı. Eşinde hiç hücre yoktu. İlk deneme de hamile kaldı hatta ikinciyi de yaptırdı donmuşlarından, şu an o şekilde iki çocuk sahibi ama orası biraz pahalı en az 10000 i buluyor .
Bana gelince benim eşimin benden önce evliliğinden çocukları var ama şu an sperm testinde canlı hücre gözükmüyor.
benim bazı testlerim yapıldı sorun gözükmüyor ama herşeyde yaptıramadım .Bakırköy devlete gittim hemen tüp bebeğe müracaat edin denildi bu konuda ZEYNEP KAMİLİ söylediler, senden aldığım bilgilere göre hijyen ilgisizlik vb. nedenlerden dolayı oraya gitmekten de vazgeçtim.Oraya sadece rapor için gidilebilir oda bana rapor olmuyor eşimin çocukları olduğu için ...
Senin gittiğim merkez de tüp bebek fiyatı ne kadar ve neden orayı tercih ettin acaba birde daha önce başka yerler denedinmi ...Senin tecrüben bizden fazla bize yardım ettiğin şimdiden teşekkür ederim

selamlar herkese.Bu sabah gittik eşimle zeynep kamile ama doktor acele etmeyin, daha 7 ay olmuş,düzenli ilişkiye devam dedi, gönderdi. Sakin,ılımlı bir hekim. Aslında uzun uzun da anlattı. Bende ardını pek aramıcam 1 yıl dolmadan.Oluruna bıraktım, forumada girerek boşuna etkilenmiyeyim. Hepimiz tez zamanda sağ salim evlatlarımıza kavuşuruz inşallah canlar.. :46: :46: :46:

Gidebildiğin sonuc alabildinmi benide oraya yönlendirdi doktorum ozelde bir doktor burda yaptıramazsın z.k git asilama yapılması gerekiyor dedi bana randevu almayı düşünüyorum bende ilgili iyi bir doktora denk geldinmi geldiysen banada ismini verirmisin

Back
X