- Konu Sahibi Herseybebekicin24
-
ne raporu ben ozelde yaptirdigim ici o tedavileri kabul etmediler.suan 2.asilamami gecen hafta oldum negatif olunca tup bebek bolumunde devam edicem rapor icin
emin değilim görüşmedim yanlış yönlendirmek istemem ama özelde yapılınca kabul edlir diye duymuştum . bizde sorun eşimden kaynaklı hareketli morfoloji ve sayı problemimiz var..ne raporu ben ozelde yaptirdigim ici o tedavileri kabul etmediler.suan 2.asilamami gecen hafta oldum negatif olunca tup bebek bolumunde devam edicem rapor icin
yok hayir canim ben epikriz raporunu gosterdim ozelliklede heyete gdecek dosyanin icinede koydum.hatta dedim tup bebek denedim simdi asilama olmam geri adim atmis olmam demek yapacak bsey yok devlet boyle istio dedidelr.şu var ama ozelde eger asilama yaptrdiysan igneli asilama onu kabul ediyolaremin değilim görüşmedim yanlış yönlendirmek istemem ama özelde yapılınca kabul edlir diye duymuştum . bizde sorun eşimden kaynaklı hareketli morfoloji ve sayı problemimiz var..
bugun yeniden giitim 15 gun sonrasi icin sistemik saglik raporu icin gelin demislerdi.tup bebek bolumune gttim sekretere kimligimi verdim saglik raporu icin geldigimi soyledim.giris yapti kan ekg ve akciger grafisi icin.kan almada kani verdim ekg hemen yaninda onu cektrdim sonra infertiltite binasinin alt katinda rontgene gdio akciger grafsi cektirdim.sonuclar yarin cikacakmis dahiliye ve genel cerrahi bolumune randevu alip gidebikirsinz dediler.randevuyu 10 gun sonraya bulabildim anca.aklinizda olsun o beklettikleri 15 gun icerisinde randevuyu onceden alin zaman kaybetmezsiniz.pskaytri ve anestezide gorecekmis onlar icin randevuya gerek yokmus devamini haftaya carsamb dahiliye ve genel carrahiye gttikten sonra yazarim
rica ederim.baktim forum da hicbir sey yok aciklayaci yazayim da belki birilerine faydam dokunr diye dusundum faydam olursa ne mutlu.hadi insallah kolayca halledersin islerini allah yardimcin olsunMerhaba uzun zamandan beri sizin paylaşımlarınızı takip ediyorum.Öncelikle deneyimlerinizi bizimle paylaştığınız için size cok teşekkür ederim.
Bende 3 aşılamadan sonra kısmet olursa bu ay tüp bebek bölümüne başlıyorum.
Kızlar bu sabah doktora gitmistim salı biri 10mm diğeri 10.5 mm olan iki yımurtam bugün yani persembe biri 14 diğeri 13.5 olmuş. Doktor ctesi gece 24te çatlatma iğnemi vurdurmamı söyledi erken değil mi? En fazla 17 olcak bu hesaba göre pazar vurulmam gerekmez miydi?
Mrh naptin basladinmi tedaviye?ben daha testleri yaptirmadimrica ederim.baktim forum da hicbir sey yok aciklayaci yazayim da belki birilerine faydam dokunr diye dusundum faydam olursa ne mutlu.hadi insallah kolayca halledersin islerini allah yardimcin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?