canım tedavin şimdiden hayırlı olsun. bende 3 yıl sebepsiz inf. tanısıyla 2 başarısız tüp bebek denemem oldu. 3. de memorialde pozitifi yakaladım. sebepsiz inf. tanısı olan bir çok arkadaşım memorialde bebeklerine kavuştular. doktorları en önemlisi laboratuvar koşulları çok teknolojik. gidip görüşmeni tavsiye ederim. inşallah meleğine en kısa zamanda kavuşursun.
canım bızımkısı sebepsız ınfertılıte degıldı ama kaybedecek zmanımız yoktu 30 yasındayım esımde 35 hem fsh ım yukselıyor hemde erkek ınfertılıtesıde vardı, 3 yılımız dolmadıgı ıcın devlettten yararlanamıyorduk ama az kalmıstı velhasıl maddı manecvı herseyı dusunduk hayat zor zira. ılkını baska bır yerde denedık olmadı 2. yı cesaretımızı toplayıp memorıalde denedık cok sukur bır kızımız olacak Allahın ıznıyle beklıyoruz.
tup bebek tedavısı pahalı bır tedavı manevı anlamdada cok zor, ama para bır sekılde yerıne gelıyor zman kaybının ıse telafısı yok. hıc bıryerde vakıt kaybetme ıyı merkezlerden bırını sec ve basla bır an once Allah yardımcın olsun
[arkadaşım sağlıklı bebek doğurmak hepimizin hayali, yeter ki sağlıklı bir bebek olsun ve sağlıklı bir gebelik,gebe kalıp 2. Veya 6. Aydan düşük yapmak hepimizi yıkar,bu da doktorlarla alakalı,sağlam embriyoları ve sağlam yumurtaları alıp ayıklarsa burda düşük olmaz.size her konuda yardımcı olacak bir arkadaşın numarasını veriyorum xxxxxxxxxxx bence ne memorial ne zeynep kamil.bu arkaşı aramakla birşey kaybetmezsin.bu hastanelerde gelen hiç olumlu cvb yok
gülüm
bizdeki sorun bende--tüpler tikanik
6 kez tüp bebek denedik--hic bir tutunma olmadi
yazin allah nasip ederse eger. memoriala gitmek istiyoruz
orda co culture ve endometrial injury yaptirmak istiyoruz--tutunmaya faydaliymis bunlar
deniyelim artik-- zemuszemus
bana memorial email üzeri herseyi cok iyi anlatti--hepsi cabuk cevap verdi sorularima--
7 inci denememiz olacagi icin bir epey sorularim da oldu yani-
co culture ve endometrial injury hakkinda bilgilenmek istedim
--hic bunalmadilar--sagolsunlar--cok ilgililer bence
bazi merkezler tersler gibiyidi--
onun icin bende memoriali sectim--ve eminim ki iyi bir yer
tedavilerimiz hayirli olur insallah
canım okuduklarıma göre,olumsuz denemelerden sonra memorial da sonuç alan birçok arkadaşımız var.ben de zaten bu merkezi diğerlerinden ayırırken bunu göz önünde bulundurdum.bu kadar ilgili olduklarını bilmiyordum ama.nasıl korkuyorum biliyorsundur.ne kadar güçlü bir insansın ki buna 6 kere katlanmışsın.yedinci için yola çıkmışsın.allah tüm emeklerinin karşılğını verir inşallah.canı gönülden dua ediyorum sana.inşallah bu tedavinle yavrularına kavuşursun.bizler için de dua et.çünkü benim nazarımda sizin gibi insanlar bir anneden ''çok daha ulvi''bir yerdeler.anneler günün kutlu olsun.
2 negatif asilama 2 negatif tup bebek denemelerimde banada sebepsiz infertilite denilmisti..taa ki memorial da Semra hnm tanismamiza kadar...sebebi oldugu soylendi histereskobi yapildi rahimdeki sorunlar ameliyatla giderildi..sonrasin da 3 denemem yapildi...9 yil sonra 3.denememde pozitif sonucu gordum...cok arastirdim,memoriala guvendim cokta memnun kaldim...kesinlikle tavsiye ederim....
maddi yonden dusundukmu evet hakkim varken neden onu degerlendirmeyim.gidip 2-3 kati para verip deneyim..burda hakkimi kullanirim olmadi sonra ozele bakarim.. maddi yonden bu mantikli geliyor..ama 2 negatif sonucu yasamis biri olarak...maddi yonu birakin manevi yonden yikilip toparlanmak cok zor oluyor her denemede umutlar ne kadar elinde olmasada tukeniyor..ya hic olmazsa endisesi icimizi kemiriyor...birde yas faktoru var tabi..
oncelikle hakkinda hayirlisi Allahim denk getirsin insallah...bana sorarsan yasi ilerlemis yumurta rezervi az olan biri olarak..once maddi manevi yonden toparlanir ozelde icine sinen guvendigin iyi bi merkezde denerdim...sonrasinda maddi acidan cok zorda kalirsam hakkimi kullanirdim ki insallah 1.denemende kavusursun bebisine...
canim benim nerde tedaviye baslamaya karar verirsen ver...en basta guvennn sakin basindan ya tutmazsa deme...inancli,umutlu ol ki tedavin basarili olsun..maddi yonden cok dusunme haklisin yoklukta milyarlar dokmek kolay degil ...bizde 1 senede tedavilere 25.000 harcamisiz elimizde hazirdami vardi hayir..odenmiyormu? odeniyor bi sekilde odeniyor..baska seylerden fedakarlik ediliyor varsin edilsin...cocuk olmadiktan sonra senelerce gezmisim yasamisim ne fayda...vaktin zamanin degerli senin icin iyi degerlendir canim Allah yardimci olsun...
pusula canım ikiside çok mükemmel doktor için rahat olsun. benimde 2 negatif aşılama 2 negatif tüp denemem oldu. önce histereskopi sonra co-kültür yapıldı sonra embriyoları 5. güne kadar takip edip transfer ettiler. sebepsiz inf. genelde bu yol izleniyor ve başarı oranı çok yüksek. ne zaman başlıycan tedaviye?
sevgilerimle canım benim 3. tedavimde uzun protokol uygulandı. pusula ilk tedavide de co-kültür yapıyorlar. co-kültürün çok faydası olduğunu düşünüyorum ilk 2 denememde embriyolarımdan dondurulan olmadı. son tedavimde co-kültür sayesinde hem embriyo kalitesi arttı hemde 5 embriyo donduruldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?