zeynep kamil mi memorial mı

bende memorial le mail yoluyla yazışmak istiyorum nereye yazcagım mail adresini bana verin lütfen...

sevgilerimle bütün embriyolar co-kültürde bekletiliyo ve hergün izleniyor. artan embriyolar co-kültürde saklanmıyor -80 derecede özel sıvılarda donduruluyor. 2den fazla negatif sonucu olanlara 2 embriyo yerleştiriliyor. inşallah bu defa bebeklerin seninle olur. dualarım seninle

embryolarin daha iyi tutunmasi icin rahimin icine bir kac igne batiriyorlarmis-biraz zedelensin diye

sanki, hani duvara fayans takmadan önce bi önden duvari tirnakliyorlarya --öyle bisey yani
insallah iyi anlata bildim

zemuszemus

arkadaşlar bilen birisi cevaplarsa sevinirim.memorial'la telefonda konuştuğumda net bir şekilde 1900euro+1500 ilaçlar demişlerdi.ancak araştırmalarıma göre ilaçlara 1500 veren yok gibi.hatta 3000 verenler var.1900 yerine 1650 euro ödeyenler de var.benim durumumdaki birinde ilaçlar bu kadara çıkar mı.bir de pazarlık mı yapmak gerekiyor(hiç beceremem de:)))

pusula evet bulantılarım çok fena devam ediyor. inşallah bu ayın sonunda geçer diye umut ediyorum. ilgin için saol.

Apple öncelikle seni kutlarım. İnşallah allah tamamına erdirir. Şu co kültür nedir acaba hiç duymadım da.....Ben de tedaviye başlıcam ama biraz cahilim sanırımmm:)))

pusula evet bulantılarım çok fena devam ediyor. inşallah bu ayın sonunda geçer diye umut ediyorum. ilgin için saol.

canım inşallah.sorunsuz olsun da bulantılar geçer zamanla.cinsiyetlerini öğrenince de haberdar et.merakta bırakma bizi.dua ediyorum hepimiz için.

Apple öncelikle seni kutlarım. İnşallah allah tamamına erdirir. Şu co kültür nedir acaba hiç duymadım da.....Ben de tedaviye başlıcam ama biraz cahilim sanırımmm:)))

gözdemmmm mesajını gördüm ama ben de yeni başlayacağım için apple kadar bilmiyorum.o cevaplar artık.allah yardımcın olsun.

cok sagol canim..amin insallah...dualarim hep sizlerle...
insallah emeklerinin karsiligini alirsin...
bir de canım semra hanım için çok yoğun oluyor,kendisi bile muayene edemiyor,çok ilgilenemiyor diyorlar.ben o yüzden hale hanımı düşündüm.sen ne dersin.

memorial tup bebek merkezi ekip halinde calisiyor...sen baska doktorada gitsen durumun Semra hnm dahil tum ekip tarafindan degerlendiriliyor..ona gore karar veriliyor...ben ilk kontrolumu Semra hnm da olmustum ameliyat demisti..Ameliyat sonrasi Nur hnm ilgilendi..yumurta toplama Aynur hnm transferi Guvenc bey yapti:))hepside mukemmel insanlar..halen Nur hnm la devam ediyorum...vazgecemiyorum onun enerjisinden pozitif bakisindan..

Dualarim seninle..haberdar edersin..

apple23 canim tekrar tebrikler...3 aydan sonra bulanti azaliyor...ibiraz daha sabir..yi bak bebisine kendine..

canım benimde yarın nur hanımla randevum var nasıl bir doktor çok merak ediyorum ben biraz hatta çok korkuyorum tüp bebek aşamalarından mümkün olduğu kadar anlayışlı doktor hasta ilişkisi kurabileceğim beni anlayan bir doktor istiyorum sen nasıl buldun nur hanımı

bir önceki hastanedeki doktordan hiç memnun kalmadım ben gayet ilgisizdi doğru düzgün bilgi bile vermediler süreçler hakkında

hayirli olsun tedavin...gelismeleri yazarsin..
Nur hnm cok candan,mutevazi,pozitif...mukemmelin otesindeopuyorumnanaktan
sen sormadan gerekli herseyi soyluyor...istedigin saatte istedigin herseyi cekinmeden telefonla sorabilirsin..gonulden cevapliyor...bende ilk gittigimde senin gibiydim sonrada birakamadim..pisman olmazsin,kavusursun bebisine insallah..dua ile..

inşallah canım allah bütün isteyenlere versin tez zamanda :Saruboceq:

umarım güzel geçer yarın ki görüşme 2 hastane ile görüştüm ondan önce alamadım iyi bi elektirik iğne olmaktan bile korkan bi insan olarak aşamaları çok ürkütücü geliyor bana öte yandan da çok kızıyorum kendime 6. hatta 7. tüp bebeğini deneyenler var o kadar şey yaşamışlar halada pes etmemişler sen bi iğneden korkuyorsun diyorum

yazarım tabi gelişmeleri sizde yardımcı olursunuz bana tecrübenizle :)

teşekkür ederim..

kızlar iyi dilekleriniz için hepinize teşekkürler. pusula inş. cinsiyeti öğrenince yazarım. darısı isteyen herkesin başına.
gözdem co-kültürü sormuşsun canım adetin 21. günü genel anestezi altın rahimden ufak bir parça alma olayına co-kültür deniyo. sonraki ay tüp bebek tedavisine başlıyorsun ve toplanan yumurtalar döllendikten sonra bu co-kültür ortamına bırakılıyor ve 5 gün izleniyor. 5.gün transfer ediliyor. umarım yardımcı olmuşumdur. tedavin şimdiden hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…