Zeynep Kamil tüp Bebek yaptıranlar

rosalie05

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2025
1
1
1
29
Kızlar merhabalar Zeynep kamilde 3 kere aşılama yaptırdım ve tutmadı şimdi ise tüp bebek tedavisine başlayacağım ve yarın ilk dr randevum var süreç nasıl ilerliyor siz tüp bebek 1 mi 2de mi tedavi oluyorsunuz?

Merhabalar tüp bebek 1.yada 2 diye ayrılmıyor zaten sistemler farklı işliyor Zeynep kamil de bende orda tedavi görüyorum ve şuan 6 gundeyim

Yarın regl 2 veya 3 günü tedavi başlıyor yarın gidecekseniz eğer ilk kan alacaklar sonra yumurta kaç adet var ona bakacaklar sonra ilaç dozlari belirleniyor öğlen 2 de burda olun diyorlar receteniz veriliyor ve akşam bir saat belirliyorsunuz 21.00 dan önce ilk iğneleri uglygulamaya başlıyorsunuz. Sonra 2 günde bir sizi devamlı çağırıyorlar iğneler dozları ve yumurtalar nasıl artıyor mu büyüyor mu bakiyorlar not alıyorlar kişiden kişiye tedwvai ilaç dozu değişiyor ama sistem hep aynı

Kızlar merhaba bende aşılama için evrak hazırlama aşamasndaym ve cok tedirginim daha aşılama olup bebeği olan görmedim. Zeynep kamilde tedavi görüyorum ama rahim filmi çektirmek falan beni biraz yordu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Cok tedirginim açıkçası sizler Zeynep kamile gidip pozitif sonuç alan gördünüz mü acaba bir de hangi doktor ile yolunuza devam ediyorsunuz tavsiye edermisiniz

Merhabalar ben orda tedavi görüyorum ve size de tavsiye ederim burası zaten kadın doğum hastanesi ve yeri evet süreçler yorucu ama ben aşılama şartı olmadan direk tüp bebeğe geçtim benim amh 0.18 düşük olduğu için 9 aylık evliyim ve bir kaç sıkıntı kaynaklı doktorlar acil karar verdi ben orda histereskopi ameliyat da oldum çok memnun kaldım.ozel gibi ilgi var tüp bebek de günlük ilaç dozları mesaj geliyor ilgileniyorlar.

Bu arada haftaya da opu okucam yumurta toplamam olacak.

Merhabalar benim haftaya Zeynep kamil de opu.olacak ilk denemem amh 0.18 bir çok tansitigim kişi orda gebe kaldı ilk denemede inşallah darısı bize

Kızlar merhaba bende aşılama için evrak hazırlama aşamasndaym ve cok tedirginim daha aşılama olup bebeği olan görmedim. Zeynep kamilde tedavi görüyorum ama rahim filmi çektirmek falan beni biraz yordu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Cok tedirginim açıkçası sizler Zeynep kamile gidip pozitif sonuç alan gördünüz mü acaba bir de hangi doktor ile yolunuza devam ediyorsunuz tavsiye ed
Merhabalar benim haftaya Zeynep kamil de opu.olacak ilk denemem amh 0.18 bir çok tansitigim kişi orda gebe kaldı ilk denemede inşallah darısı bize

Merhaba öncelikle cevap verdiğiniz için cok teşekkür ederim. Ben pcosum amh cok yüksek bu arada opu dediğinizi cok anlamadm. Bne suan meme ultrasonu için gün bekliyorum verilen evraklardan birde reglimin 2. Günü doktora gitmme lazım mıs bi o kaldı. Bende 6 yıldır evliyim daha önce 1 düşüğüm oldu ve polip ameliyatı geçirdim. Tedaviye Ümraniye araştırma da baslamıstm ama bir yere kadar sonrası Zeynep kamili önerdiler bana da burada da suan yeni başladım evraklar tamamlamaya çalışıyorum. Aslınd bende direkt tüp bebek istiyorum ama şuan burası birsey demedi . Birde tüp bebek için yaş sınırı varmıdır acaba siz kaç yasındasnız. Biraz fazla soru sordum ve karışık yazdm kusura bakmayın lütfen.inşallah sonuçlarınız güzel geçer gebe kalırsınız

Merhaba. Ne demek aklınıza takılan olursa her daim yazın cevap veririm ben size amh yüksek diye deneme hiç tüp bebek olmayan hastalarda iki aşılama zorunluluğu var ve iki aşılama sonrası heyete girip sgkli rapor alabilirsiniz ve ayrıca ben orda karşılaştığım zamanlar aşılama ile gebe kalan hastalara rastladım benim yaş 34 ama raporlu yaş hakkı 40 yasa kadar var

Bende 10 aylık evliyim ve bende de polip vardı histereskopi ile o alındı Zeynep kamil de şuan evrak hazırladım ve regl.ile raporumda çıktı derken regl 2 günü tedavim başladı şuan opu denilen işlem yumurta toplama işlemi sürecim.var Çarşamba günü yada salı günü olcak

Bu arada sabit hekim yok görevli ve nöbeti kim.varsa o ilgileniyor gelen hastalar ile ama hepsi çok iyiler hemşireler ebeler hepsi çok iyi memnun kalacaksınız ben tüp bebek de memnunum

bazen insanlar cevap vermek bile istemiyor Çok çok teşekkür ederim gerçekten . insan bu süreçlere girince hem duygusal oluyor Hemde böyle sürekli araştırma içine giriyor..ne güzel bende böyle aşılamadan hep olumsuz sözler duyunca cok moralim bozuluyordu. Umut ışığı oldunuz gece gece Allah razı olsun bende 36 yasındaym bu arada siz tüp bebek te ücret ödediniz mi acaba yoksa tamamen devlet mi karşılıyor.

Peki birsey soracağım polip ameliyatını nasl oldunuz acaba anestezi ile mi merak ettim sonrasında bi sorun yasadonz mı

Peki birsey soracağım polip ameliyatını nasl oldunuz acaba anestezi ile mi merak ettim sonrasında bi sorun yasadonz mı
Genel anestezi ile yapıyorlar bir gece önce yatış yapılıyor ameliyat sonrası 4.5 saate taburcu oldum herhangi bir sorun olmadı. Çok sukur ameliyat kısa sürüyor zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…