Zeynep Kamil tüp Bebek yaptıranlar

Peki birsey soracağım polip ameliyatını nasl oldunuz acaba anestezi ile mi merak ettim sonrasında bi sorun yasadonz mı
Benim de bir düşüğüm.var 12 haftalık erkek bebek ama pataloji temiz çıktı evlendim ertesi ay hamile kaldım erken doğum sıkıntım vardı kanamalı geçirdim gebeliği 11 hafta da serklaj dikiş atıldı 12 haftada doktor kontrolünde herşey normaldi bebeğin kalp atışı vs herşey gördük izledik ama hastaneden ayrılmadan hastane içinde bir an sancı ile doğum.geldi ve doğum suyum gelmesi ile bir anda bebek dışarı çıktı.

Yaa ben Ümraniye hastanesinde oldum ama benim belimden iğne ile yaptılar gözümle gördüm herseyi ve güzel geçti aslında fakat artk belim hep ağrıyor 5 ay oldu operasyon olalı ama bi geçmedi bel ağrım sanki çok inceldi kopacak gibi hissediyorum.

Aminn inşallah kucaklarımız boş kalmasın tez zamanda sağlıklı bir şekilde isteyen herkese inşallah

Eklentiler

• 1746914891052.webp
    6,8 KB · Görüntüleme: 26
Merhaba ben de Zeynep kamil hastanesinde tedavi oluyorum 2. Aşılamamı oldum ama tutmayacak gibi ve bundan sonra aşılama yaptırmak istemiyorum direkt tüp bebeğe geçmek istiyorum 2,5 yıllık evliyim sanırım 3 yıl evli olma şartı var diye duydum bilginiz var mı ?

Merhaba iki aşılama oldu ise zaten direk tüp bebeğe alırlar şartlar arasında 2 aşılama olup gebe kalamayan direk geçiş yapabiliyor inşallah en kısa zamanda gebe kalirsiniz

İğnelerin kaçınci günüdesiniz..bnde başladım bugün ilk kontrolüm vardı cuma yine gelicem opu günü söylenmedi bana daha erken galiba

Ben de Zeynep Kamilde 2.tup bebek tedavimi görüyorum ama memnun değilim maalesef. Tedavi çok ortada ilerliyor bana göre, kendi özel durumlarimla ilgili bir doktor görüp de bilgi alamadım. Havuz istediğimi söyledim yumurta sayim az oldugu icin , havuz derken neyi kastediyorsunuz dediler şok oldum ,tüp bebek sürecinde havuz teriminin yetkili tarafınca bilinmemesi bence yadirganacak bir şey. Önereceğiniz özel bir vitamin var mı dedim ona da bir cevap alamadım. Yani bunlar en basit şeyler aslında bunlara bile bir cevap alamadım. Ama evet kimse suratsız değil ,herkes hoşgörülü fakat süreçle ilgili kendi durumunuzu konuşacağımız muhatap doktor yok. Şuan transfer sonucumu bekliyorum
Umuyorum pozitiftir ,değilse burda devam etmeyeceğim son hakkımı da ziyan etmek istemiyorum.

Merhabalar Zeynep kamilde tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum.Sürecler hakkında bilgisi olan anlatabilir mi

Merhaba Zeynep Kamil hastanesi bünyesinde smear testi yapıldığında, tüp bebek raporu için başvuru yaparken sonuç kağıdını istiyorlar mı yoksa kendileri sistemden görüyor mu?

Merhaba bende Zeynep kamilde 2 defa aşılama yaptırdım olmadı şimdi tüp bebeğe geçicem ama olumsuz yorumlar yüzünden Zeynep kamilde yaptırmak istemiyorum tüp bebek raporu alıp özelde yaptırabiliyor muyuz bilginiz var mı ?

Merhaba ,yaptırılıyor diye duydum ama ben de emin değilim, bu seferki transfer sonucumu öğrenmeye gittiğimde eger negatifse soracağım. Burda vakit kaybetmenizi önermem, çok verimli bir protokol izlediklerini düşünmüyorum. Ben biraz haklarımı boşuna harcadım diye düşünüp üzülüyorum bazen.

Haklısınız gerçekten 2 defa aşılama yaptırdım onda da aynı şeyleri yaşadım sabit bir doktor yok açıklama yok. Geçen ay bana sürekli sağda yumurtamın olduğunu söylediler ısrarla hayır benim yumurtam solda diyorum anlayabiliyorum artık ağrı nerdeyse yumurta o ay orda en son kontrole gittiğimde yumurtamın sol tarafta olduğunu 21mm ulaştığını söylediler hemen aşılama yapıcaz dediler ben bunu yaşadıktan sonra tüp bebeği orda yaptırmaktan vazgeçtim eğer rapor alabilirsem çok iyi olacak özelde indirim hakkı tanıyorlar ve ilaçlar da indirimli oluyor umarım raporu alabilirim

Iyi son anda farketmisler en azindan Tedavide eksik ilerleniyor benim kendimden gözlemlediğim böyle. Mesela bende rahim kalinlastirmak için de bisey yapılmadı ,öylece transfer edildi. Hem hakkınızı hem vaktinizi kaybetmeyin ,burda rapor veriliyor ama disarda kullanılır mı bilmiyorum ben de soracağım gidince. Ama burdan vermezlerse de başka yerden alırız ,sorun olacağını sanmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…