- 20 Mayıs 2025
- 29
- 11
- 3
- 32
1677Merhaba Zeynep kamil tüp bebek dahili bilen varsa cevap yazabilir mi lütfen
Omega 3 ve folik asidini düzenli kullanmanı tavsiye ederim düzenli beslen yumurta kalitene iyi gelecekler besinler tüket farkı ve desteği çok oluyor çünküBende 10 aylık evliyim ve bende de polip vardı histereskopi ile o alındı Zeynep kamil de şuan evrak hazırladım ve regl.ile raporumda çıktı derken regl 2 günü tedavim başladı şuan opu denilen işlem yumurta toplama işlemi sürecim.var Çarşamba günü yada salı günü olcak
Ben oradaki sürecimi yarıda bıraktım o kadar saçma ve uzunki.. Allahım inşallah oldu sevincini yaşamayı size tez vakitte nasip eder inşallah olumlu olur. Kimse bilemez bu hissi cok zor ancak Allah yâr ve yardımcımız olsun rabbim bizlere tez vakitte oldu sevinci ile ağlamayi nasip etsin inşAllahBen de Zeynep Kamilde 2.tup bebek tedavimi görüyorum ama memnun değilim maalesef. Tedavi çok ortada ilerliyor bana göre, kendi özel durumlarimla ilgili bir doktor görüp de bilgi alamadım. Havuz istediğimi söyledim yumurta sayim az oldugu icin , havuz derken neyi kastediyorsunuz dediler şok oldum ,tüp bebek sürecinde havuz teriminin yetkili tarafınca bilinmemesi bence yadirganacak bir şey. Önereceğiniz özel bir vitamin var mı dedim ona da bir cevap alamadım. Yani bunlar en basit şeyler aslında bunlara bile bir cevap alamadım. Ama evet kimse suratsız değil ,herkes hoşgörülü fakat süreçle ilgili kendi durumunuzu konuşacağımız muhatap doktor yok. Şuan transfer sonucumu bekliyorum
Umuyorum pozitiftir ,değilse burda devam etmeyeceğim son hakkımı da ziyan etmek istemiyorum.
Evet doğru diyorsunuz ,ne iyi etmişsiniz, ben dusunemedim bir de 2.tedavimi de orda gördüm çok kötü oldu, hakkim yandıBen oradaki sürecimi yarıda bıraktım o kadar saçma ve uzunki.. Allahım inşallah oldu sevincini yaşamayı size tez vakitte nasip eder inşallah olumlu olur. Kimse bilemez bu hissi cok zor ancak Allah yâr ve yardımcımız olsun rabbim bizlere tez vakitte oldu sevinci ile ağlamayi nasip etsin inşAllah
Bizde başladık sürece şuan takviye sürecindeyiz Allahım inşallah tez vakitte nasip ederEvet doğru diyorsunuz ,ne iyi etmişsiniz, ben dusunemedim bir de 2.tedavimi de orda gördüm çok kötü oldu, hakkim yandıEzbere bir tedavi gibi uygulanıyor benim tecrübelerime göre. En az problemi olanın bebeği tutar o şekilde. Benim çünkü hiç bir özel sorunuma yönelik aksiyon alınmadı.
ne güzel dualar ettiniz ,bekletmeden kolaylıkla nasip olur inşaAllah,çok yorucu bir süreç. Benim özelde 1 tedavim oldu ,devlette 2 ,şimdi yine başka yer bakacağım. Siz şuan başladınız mı peki tedaviye başka bir yerde ?
Test yaptım şuan negatif görünüyor maalesef ama umarım yanlıştır, yarın kan testinde öğreneceğimBizde başladık sürece şuan takviye sürecindeyiz Allahım inşallah tez vakitte nasip eder
Takviye gercekten cok önemli Zeynep Kamil de folik asit bile demiyorlar ben kendim başlamıştım. Gerçekten kötülemekte istemiyorum maddi olarak zorlamasin diye niyetlenip başladık ancak o kadar garip ki tüm süreç. Ağır ilerlemesi üzerine ve yoğunluk olmaması adına süreç yapmışlar. Özelde sgk desteğim 3-4 günde çıkmışti. Sizde kendinizi yormayın uzanın besinlerinize dikkat edin. İnşallah buradanda pozitif haberinizi 4 gözle bekliyorum.Allahım sizlere bana tüm bekleyenlere bu güzel mucizeyi en tez vakitte inşAllah nasip eder
Bu süreçte hiç test yapmayın önerileri okudum sizi duama ekledim rabbim inşallah yarın güzel haber almayı nasip ederTest yaptım şuan negatif görünüyor maalesef ama umarım yanlıştır, yarın kan testinde öğreneceğimHayırlısı olsun ne diyeyim. Sizin peki özelde nasıl yaptınız sgk sürecini ? Tedavi gördüğünüz yer mi çıkardı başka bir sağlık merkezinde mi çıkardınız? Eğer benim kanda da negatifse son sigorta hakkımı özel bir merkezde kullansam mi diye de düşünmeye başladım o yüzden soruyorum , daha sonra gidemem çünkü maddi manevi çok yorulduk. Amh düşük havuz istenecek ,çikolata kistim var ,işin ehli birinde ilerlemek daha iyi olabilir.
Beslenme çok mühim, yeni başlamışsınız ne güzel, çok önem verin beslenmeye fark ediyor inanın ,inşallah güzel haberler yakındır
Allah razı olsun ,ben de sizin için dua edeceğim, sağlıklı ,akıllı ,dünya tatlısı bebişlerimiz olur inşallah çok da bekletmedenBu süreçte hiç test yapmayın önerileri okudum sizi duama ekledim rabbim inşallah yarın güzel haber almayı nasip edernamaz kılın dua edin Rabbim ol derse olur Allahın izni ile inşallah
Biz Medicalpark göztepe meryem hoca da basladık. Sgk desteği almak istiyoruz dedik oradan 1 hafta gibi kısa sürede cıktı.
Amh 0.5 benim Allahım inşallah bol ve dolu yumurtam olur diye dua ediyorum rabbim inşallah ferahlık versinbiz şuan sadece takviye sürecindeyiz. Regl dönemi gideceğiz o zaman sekillenecek
Eksik olmayin cok teşekkür ederimmmAllah razı olsun ,ben de sizin için dua edeceğim, sağlıklı ,akıllı ,dünya tatlısı bebişlerimiz olur inşallah çok da bekletmeden
Benim de yarın ki duruma göre şekillenecek, hepimiz için en hayırlısı en güzeli olur inşallahmaneviyat çok önemli haklısınız, Allah her şeye kadir
Benim de amh ilk 0.33 çıktı sonra 0.66 şuan kaçtır bilmiyorum. Kaliteli yumurtalarimiz bol ,yolumuz bahtimiz açık olsun inşallah
Benim kendi bilgim değil, instagramda Kevser kurnaz i takip ediyorum tüp bebek diyetisyeni, o arttığını söylüyor beslenme biçimini duzeltirsek. Ben de onun tariflerinden uygulamistim bir ara ama çok da düzenli yapamadım, ondan sonra olcturdugumde artmış olarak çıktı. Ama farklı merkezlerde bakıldı onun mu etkisi var ,gerçekten arttı mı emin değilim, yumurta sayım artmadı çünkü maalesefEksik olmayin cok teşekkür ederimmmamh değerinde daha sonra artış olma ihtimali oluyor muymus
Yumurtaların kaliteli cok önemliymiş instagram kullanmıyorum ancak o öneri olan listeler varsa bana özelden atar mısınız rica etsemBenim kendi bilgim değil, instagramda Kevser kurnaz i takip ediyorum tüp bebek diyetisyeni, o arttığını söylüyor beslenme biçimini duzeltirsek. Ben de onun tariflerinden uygulamistim bir ara ama çok da düzenli yapamadım, ondan sonra olcturdugumde artmış olarak çıktı. Ama farklı merkezlerde bakıldı onun mu etkisi var ,gerçekten arttı mı emin değilim, yumurta sayım artmadı çünkü maalesef
Liste gibi değil de tek tek tarifleri var ,ben size atıyorum şimdi benim de uyguladiklarimdanYumurtaların kaliteli cok önemliymiş instagram kullanmıyorum ancak o öneri olan listeler varsa bana özelden atar mısınız rica etsem
Çok sağolun bekliyorumListe gibi değil de tek tek tarifleri var ,ben size atıyorum şimdi benim de uyguladiklarimdan
Omega3 Q10 içerenlerden mutlaka için , hergün yarım veya bir avakado yiyin yumurta kalitenizi arttıracak besinler tüketin enfeksiyon olmaması için dikkat edin ve bol suYumurtaların kaliteli cok önemliymiş instagram kullanmıyorum ancak o öneri olan listeler varsa bana özelden atar mısınız rica etsem
Cok teşekkür ederimmBenim kendi bilgim değil, instagramda Kevser kurnaz i takip ediyorum tüp bebek diyetisyeni, o arttığını söylüyor beslenme biçimini duzeltirsek. Ben de onun tariflerinden uygulamistim bir ara ama çok da düzenli yapamadım, ondan sonra olcturdugumde artmış olarak çıktı. Ama farklı merkezlerde bakıldı onun mu etkisi var ,gerçekten arttı mı emin değilim, yumurta sayım artmadı çünkü maalesef
Çok teşekkür ederimCok teşekkür ederimm
Dün duama sizi ekledim sonucunuz inşallah pozitiftir
TühÇok teşekkür ederimmaalesef negatif sonuç aldım. Aslında tahmin de etmiştim ,transfer yapılırken rahim kalinligim iyi değildi ve iyileştirici bir tedavi de izlemediler yazık oldu ,hem vakit çok kıymetli bizim için, hem emek veriyoruz , hem umitleniyoruz ,hepsi boşa gitti,elde yine üzüntüler kaldı İnşallah daha güzel haberler yakındır, bunda da vardır bir hayır diyorum
Sağlık olsun ,her şeyde vardır bir hayır, psikolojik olarak toparlanıp yine devam edeceğimTühçok üzüldüm gerçekten.. inşallah cok yakındır Allahın izniyle
Bende orda tedavi gördüm ilk tüp bebek negatif oldu surat ayında 2.sine başlayacağım ama hiç içimden gelmiyor ve dedikleriniz o kadar dogru dümdüz tedavi yöntemi uygulanıyor herkese aynı sekilde uygulanıyor benim de düşükleirm vardı kaç defa ayriyeten Bi tedavi uygulamıyor musunuz diye sorduğum halde hep standart gibi bişey söylediler ayrıca embriyologlar da hiç başarılı olduğunu düşünmüyorum rastgele şansa kimin varsa onun tutuyor işte hiç içimden başlamak gelmiyor orda ama mecburum maddiyattan dolayı az da olsa durumum olsa oraya hiç uğramazdım bile emeklerimize yazıkSağlık olsun ,her şeyde vardır bir hayır, psikolojik olarak toparlanıp yine devam edeceğiminşallah burda güzel haberlerimizi de konuşacağımız zaman da gelir
Ekonomik olarak çok zorluyor bu surec gerçekten haklısınız. Ben bu yüzden 2 tedavimi de burda gördüm. Sonra duydum ki Lütfi kirdar da varmış orda doktorla birebir görüşme yaparak ilerleniyormuş. Ama son hakkım kaldığı için özelde de araştırma yapacağım yine, sgk destekli olduğunda belki nispeten daha uygun olabilir diye düşünüyorum. Burda ben yumurta sayımı sordum ultrason sonrası, onu bile söylemediler ,muayene ederken duyduklarımı yapay zekaya yazarak bilgi alabildim. Yani bir doktor görebilme şansımız olsaydı keşke, üzgünüm, inşallah hepimiz beklediğimiz mutlu sona kavuştuğumuz bir süreç yaşarızBende orda tedavi gördüm ilk tüp bebek negatif oldu surat ayında 2.sine başlayacağım ama hiç içimden gelmiyor ve dedikleriniz o kadar dogru dümdüz tedavi yöntemi uygulanıyor herkese aynı sekilde uygulanıyor benim de düşükleirm vardı kaç defa ayriyeten Bi tedavi uygulamıyor musunuz diye sorduğum halde hep standart gibi bişey söylediler ayrıca embriyologlar da hiç başarılı olduğunu düşünmüyorum rastgele şansa kimin varsa onun tutuyor işte hiç içimden başlamak gelmiyor orda ama mecburum maddiyattan dolayı az da olsa durumum olsa oraya hiç uğramazdım bile emeklerimize yazık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?