Zeynep kamil hastanesi interfilite ve tüp bebek bölümü tadilata girdi ilaç raporunuz çıksa dahi Eylül ayını beklemek zorundasınız Eylülün 20 di gibi açılacak diye duydum isterseniz teyit edinZeynep kamilde bütün evraklarımı tamamladım. Onay raporum çıktığı gün adet oldum ancak henüz ilaç raporum çıkmadı. Birkaç güne çıkar dediler adetin 3. Gününe kadar şansım var yoksa sonraki aya kalacak İlaçlara başlayabilmem. İlaç raporu 2 3 günde çıkan var mı yoksa daha mı uzun sürüyor bilen birileri yardımcı olabilir mi
Ağustosun 15inde tadilat bitecek dedilerZeynep kamil hastanesi interfilite ve tüp bebek bölümü tadilata girdi ilaç raporunuz çıksa dahi Eylül ayını beklemek zorundasınız Eylülün 20 di gibi açılacak diye duydum isterseniz teyit edin
Bu pazartesi transfer için giden tanıdığım var transfer yapılmadı eylülün 20 sinden sonra gel denmiş siz ne zaman gittiniz hastaneyeAğustosun 15inde tadilat bitecek dedilerse
İki gün önce gittim de doktor ilaç raporun çıkarsa birkaç gün içinde gelebilirsin demiştiBu pazartesi transfer için giden tanıdığım var transfer yapılmadı eylülün 20 sinden sonra gel denmiş siz ne zaman gittiniz hastaneye
Tekrar gittiğinde eğer tedavi olursan bana da haber verebilir misinİki gün önce gittim de doktor ilaç raporun çıkarsa birkaç gün içinde gelebilirsin demişti
Tabii yazarım ama benim de eylüle kaldı büyük ihtimalle rapor yarına çıkmazsaTekrar gittiğinde eğer tedavi olursan bana da haber verebilir misin
Kızlar selam dün gittim.adetime bir kaç gün kaldığını söyledim İlk adetinde gel başlıyoruz dediler. Daha önce ağustosun 15 inden sonra demişlerdi. Şimdi de böyle dediler Eylül ile ilgili bişey söylenmedi.Ben de en som gittiğimde 15 Ağustos denildi yakın zamanda giden var mı ?
Tüp bebek mi sizin aşılama mıMerhaba ben de orada tedavi görüyorum ve 2 gün önce gittim şuan Gonal f iğneleme ilacına başladım pazartesi kontrole çağırdılar. Yani tadilat vs ilgili bişey demediler süreç ilerliyor suan
Sizin aşılama mı tüp bebek miKızlar selam dün gittim.adetime bir kaç gün kaldığını söyledim İlk adetinde gel başlıyoruz dediler. Daha önce ağustosun 15 inden sonra demişlerdi. Şimdi de böyle dediler Eylül ile ilgili bişey söylenmedi.
Benm aşılama ya yanlış mı anlamışım benTüp bebek mi sizin aşılama mı
Bugün giderseniz bir sorabilirmiisniz rica etsemBenm aşılama ya yanlış mı anlamışım ben
Sizin aşılama mı tüp bebek mi
Pazartesi gideceğim ben isterseniz ozman sorarım sizin için ama danışmayı arayabilirsiniz yönlendiriyorlar 0216 391 06 80 yinede ulasamazsanz ben sorarım canımBugün giderseniz bir sorabilirmiisniz rica etsem
İlacı alsam raporu verinceTabii yazarım ama benim de eylüle kaldı büyük ihtimalle rapor yarına çıkmazsa
tüp bebek embriyo transferi olacağımSizin aşılama mı tüp bebek mi
Ben bir haftadır ilaç raporunu bekliyorum ama çıkmadı sizin ne kadar sürede çıktı acabaİlacı alsam raporu verince
tüp bebek embriyo transferi olacağım
Evet doğru kimbilir belkide çoktan karsılasmısızdır ama farkında değiliz.. olsun hepimizin amacı belli Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasınBende pazartesi orada olacağım Aynı karidorlardayız ama birbirimizi tanımıyoruz Allah hepimizin yardımcısı olsun birbirimize dua edelim
Bana 15 gün demişlerdi ama ben 1 hafta sonra falan e nabızdan baktığımda raporumun çıktığını gördüm sizde bir kontrol edin istersenizBen bir haftadır ilaç raporunu bekliyorum ama çıkmadı sizin ne kadar sürede çıktı acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?