Zeynep kamil tüp bebek

Bana 15 gün demişlerdi ama ben 1 hafta sonra falan e nabızdan baktığımda raporumun çıktığını gördüm sizde bir kontrol edin isterseniz
Bana da 22sinden sonra gelebilirsiniz dediler ama bugün hala bakıyorum çıkmamış tam olarak nereden bakıyorsunuz acaba yanlış yeri mi kontrol ediyorum

Transfer öncesi alternatif tıp da olan şunu kullan bunu kullan şeylerini sakın kullanmayın
İlaç harici şunu da yap iyi gelir otundan çayından uzak durun. söktürücü olur işlemimizi olumsuz etkiler Allah korusun

Kızlar selamlar gideniniz oldu mu bu gün ? Ben henüz olmadım günümde gecikti heyecanla bekliyorum stresden olmadı galiba
Ya ben gittim ama inanın sormayı unuttum malesef kendi tedavim de iptal olunca moralim bozuldu aklımdan çıkmış kusura bakmayın.. ama orada tüp bebek sırasında işlem yaptıranlar vardı gördüğüm kadarıyla bence çalışıyorlar suan

İlaç harici şunu da yap iyi gelir otundan çayından uzak durun. Arındırıcı temizleyici olur Allah korusun

Sizin ilaç raporundan dolayı mı iptal olmuştu

Sizin ilaç raporundan dolayı mı iptal olmuştu
Yok malesef eşimin akrabası vefat etti şehir dışına çıkmanız gerektiği için doktordan izin istedimm ama kontroller için 2 günde bir çağıracagıını söyledi arada kaldık o yüzden iptal ettik önümüzdeki ay şansımı deneyeceğim bakalım

Çok çok geçmiş olsun.
Başınız sağolsun vardır bunda da bi hayır napalım

Merhaba bende tedaviye başlamayı dusunuyorum 2 buçuk yıllık evliyim daha once hicbir tedavi gormedim zeynep kamili onerirmisiniz

Başınız sağolsun üzülmeyin vardır bir hayır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…