Zeynep kamil tüp bebek

Hersey gonlunuzce olur Umarım ben özele gitmeden ilk devlete denemek istiyorum hastane islemleri cok uzun suruyor mu acaba
Ben de ilk devlette başladım bu sürece tüp bebeği direk başlanmıyor eğer farklı bir sebebiniz yoksa ben iki aşılama sonrası başlatıldım

Ben de ilk devlette başladım bu sürece tüp bebeği direk başlanmıyor eğer farklı bir sebebiniz yoksa ben iki aşılama sonrası başlatıldım
Evet aşılama ile baslatildigini duymuştum o süreçte evliligimizde 3.yilina girer ve rapor çıkar diye düşünüyorum açıkçası aşılamada şans dusuk olduğu için benimde asilamadan çok ümidim yok

Hersey gonlunuzce olur Umarım ben özele gitmeden ilk devlete denemek istiyorum hastane islemleri cok uzun suruyor mu acaba
Yani tedaviye sıfırdan başlıyorsanız önce bi jinekolojik muayene olmanız gerekiyor onlar sizi gerekli duyuyorlarsa infertilite bölümüne yönlendiriyorlar. Tabi bunun için evlilik süreciniz herhangi bir kadınsal probleminiz varmı yokmu bakıyorlar ona göre yönlendirme işlemi başlıyor

Daha once muayene oldum cikolata kistim var hsgde cekildi cekilen hsgeyi kabul ederler mi acaba sifirdan mi yapiliyor testler

Daha once muayene oldum cikolata kistim var hsgde cekildi cekilen hsgeyi kabul ederler mi acaba sifirdan mi yapiliyor testler
Evet evet kabul ediyorlar sadece kan tahlili ve sperm testini ali Aras doktordan onaylatmanızı istiyorlar onun dışındakiler oluyor tabi sureleride önemli hsg yeni çekildiyseniz yani bir kaç aylıksa olur seneyi bulduysa kabul etmezler

Ocak ayinda cekilmisti

O durumda yine ozelde yaptiririm devlete yaptirmaya cesaret edemeye bilirim
Benim hsg epeydir var. Nerdeyse 1 sene oldu kabul ettiler. Eşimin sperm testi de nerdeyse öyle başka hastanede yapıldı Ali bey onayladı tekrar gerek görmedi. Bismillah de başla bir yavaş yavaş ilerliyor zaten stres yapma. İlk bahçecide denemiş biri olarak maddi manevi çok yoruldum. Zeynep kamil en azından maddi yormuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…