Ben de ilk devlette başladım bu sürece tüp bebeği direk başlanmıyor eğer farklı bir sebebiniz yoksa ben iki aşılama sonrası başlatıldımHersey gonlunuzce olur Umarım ben özele gitmeden ilk devlete denemek istiyorum hastane islemleri cok uzun suruyor mu acaba
Evet aşılama ile baslatildigini duymuştum o süreçte evliligimizde 3.yilina girer ve rapor çıkar diye düşünüyorum açıkçası aşılamada şans dusuk olduğu için benimde asilamadan çok ümidim yokBen de ilk devlette başladım bu sürece tüp bebeği direk başlanmıyor eğer farklı bir sebebiniz yoksa ben iki aşılama sonrası başlatıldım
Allah razı olsun evet vardır bi hayır nasip herseyBaşınız sağolsun üzülmeyin vardır bir hayır
Yani tedaviye sıfırdan başlıyorsanız önce bi jinekolojik muayene olmanız gerekiyor onlar sizi gerekli duyuyorlarsa infertilite bölümüne yönlendiriyorlar. Tabi bunun için evlilik süreciniz herhangi bir kadınsal probleminiz varmı yokmu bakıyorlar ona göre yönlendirme işlemi başlıyorHersey gonlunuzce olur Umarım ben özele gitmeden ilk devlete denemek istiyorum hastane islemleri cok uzun suruyor mu acaba
Daha once muayene oldum cikolata kistim var hsgde cekildi cekilen hsgeyi kabul ederler mi acaba sifirdan mi yapiliyor testlerYani tedaviye sıfırdan başlıyorsanız önce bi jinekolojik muayene olmanız gerekiyor onlar sizi gerekli duyuyorlarsa infertilite bölümüne yönlendiriyorlar. Tabi bunun için evlilik süreciniz herhangi bir kadınsal probleminiz varmı yokmu bakıyorlar ona göre yönlendirme işlemi başlıyor
Cok teşekkür ederim benimde kafama takılıyorduBenim önceki hsg kullanıldı çoğu şeyi özelden aldım
Evet evet kabul ediyorlar sadece kan tahlili ve sperm testini ali Aras doktordan onaylatmanızı istiyorlar onun dışındakiler oluyor tabi sureleride önemli hsg yeni çekildiyseniz yani bir kaç aylıksa olur seneyi bulduysa kabul etmezlerDaha once muayene oldum cikolata kistim var hsgde cekildi cekilen hsgeyi kabul ederler mi acaba sifirdan mi yapiliyor testler
Ocak ayinda cekilmistiEvet evet kabul ediyorlar sadece kan tahlili ve sperm testini ali Aras doktordan onaylatmanızı istiyorlar onun dışındakiler oluyor tabi sureleride önemli hsg yeni çekildiyseniz yani bir kaç aylıksa olur seneyi bulduysa kabul etmezler
Ozman üzgünüm ama yenisini talep edebilirler. Benden yenisini istemişlerdi.Ocak ayinda cekilmisti
O durumda yine ozelde yaptiririm devlete yaptirmaya cesaret edemeye bilirimOzman üzgünüm ama yenisini talep edebilirler. Benden yenisini istemişlerdi.
Anladım nasıl istersen nasıl olsa kabul ediyorlarO durumda yine ozelde yaptiririm devlete yaptirmaya cesaret edemeye bilirim
Benim hsg epeydir var. Nerdeyse 1 sene oldu kabul ettiler. Eşimin sperm testi de nerdeyse öyle başka hastanede yapıldı Ali bey onayladı tekrar gerek görmedi. Bismillah de başla bir yavaş yavaş ilerliyor zaten stres yapma. İlk bahçecide denemiş biri olarak maddi manevi çok yoruldum. Zeynep kamil en azından maddi yormuyorO durumda yine ozelde yaptiririm devlete yaptirmaya cesaret edemeye bilirim
Canım selamlar hayırlı olsun inşallah. Adetin 2. Günü mü gidiyordukBiz tedaviye başladık iğnelerim kıllanıyorum
Canım selamlar hayırlı olsun inşallah. Adetin 2. Günü mü gidiyorduk
Canım selamlar hayırlı olsun inşallah. Adetin 2. Günü mü gidiyorduk
Üçüncü günde gitsek oluyor mu yani.Ben ikinci günü gittim ama üçte gidiliyor
Ben 2 de gittim ama 3 te olur bana 2/3 reglşne göre gel dedilerÜçüncü günde gitsek oluyor mu yani.
Yoksa üçüncü gün mü gitmem lazım anlayamadım
Merhaba 2. Gün gittiğinizde işlemleriniz ne kadar sürdü yani hastanede ne kadar kaldınız?Ben 2 de gittim ama 3 te olur bana 2/3 reglşne göre gel dediler
Öğlene kadar bitmiş oluyor ama ilaç anlatımı için öğleden sonra da kaldımMerhaba 2. Gün gittiğinizde işlemleriniz ne kadar sürdü yani hastanede ne kadar kaldınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?