aynen hastalık değil sonuçta. 3 ay dolsun hergün yürüşe başlamalıyım. akşam yemekten sonra eşimle çıkarız. doğuma çok faydası var ya. bugünde çok sıcak ya. çok bunaldım bugün evde.
evet ciddi bir sıcak var bugün ben de 1 haftadır terlemiyordum hiç bitti sıcaklar dedim ama çöl sıcakları geri dönüyormuş. eksik kalsaydı böyle iyiydi :) akşamları hafif pike mi üstüme örtünüp serin serin uyuyodum ne güzel dün akşam itikledim durdum pike yi hiç istemedim üstümde cam da açık yattık üff yaa bu kadar sıcak olmasın
bende hiç sevemiyorum sıcakları. elim kolum kalkmıyo. canım bişi yapmak istemiyo ya
aynen benim de. terlemekten nefret ediyorum üst değiştirmekten ve duş almaktan bıkıyor insan. en çok ilk ve son baharı seviyorum ben :)
vala ben kışıda çok seviyorum. :) soğuktan dert yanmam hiç:)
ben zk dan almadim zaten randevumu. tup bebek tedavimide orda olmadim. keseyi gecen hafta gorduk ins duyarim kalp atisini
Duyarsın canım bende z.k da aşıla yaptırdım şu an 8 haftadayım ve bebişimi geçen hafta hem gördük hemde kalbinin atışı izledik. 15 gün sonrada tekrar kontrolümüz var. Aşılama oldum yerde kontrol yapmıyorlar telefonla randevu aldedikleri için özel hastaneye gidiyorum. Şimdi doktorum bir çok test istedi. Özel pahalı oldugu için bende devlette yaptırayım dedim ama yer yok
yasadiklarimiz azbuz seyler degil canim. zor ve sabir isteyen bi surec. aslinda hizlandirmak senin elinde ama zkdan vazgecmek istemiyosun. ins. bekledigine deger canimbenim de bugün çok canım sıkılıyor. biraz da moralsizim sanırım. tedavisiz boşluktayım. rahatım diyorum ama doğru değil aslında akıldan çıkmıyor ki.çok moralim bozuk. bu tedavi beni artık olumsuz etkilemeye başladı. kendimi mutsuz hissediyorum.çocuk sahibi olma fikri herşeyin önüne geçti. mutsuz olduğumu hissetmeye başaldım.
hayirli olsun cok tebrik ediyorum. zk da asilama ile hamile kalan hic duymamistim:) ne gibi testler istedi doktorun? bana suan test istemiyrm dedi. belki kalp atislarindan sonra isticek. o istemede ben pregesteronu birakmak icin test yapmasini isticem. gerek yok ose hormon almak istemiyrm vucuduma. sen hala kullaniyomsn?Duyarsın canım bende z.k da aşıla yaptırdım şu an 8 haftadayım ve bebişimi geçen hafta hem gördük hemde kalbinin atışı izledik. 15 gün sonrada tekrar kontrolümüz var. Aşılama oldum yerde kontrol yapmıyorlar telefonla randevu aldedikleri için özel hastaneye gidiyorum. Şimdi doktorum bir çok test istedi. Özel pahalı oldugu için bende devlette yaptırayım dedim ama yer yok
yasadiklarimiz azbuz seyler degil canim. zor ve sabir isteyen bi surec. aslinda hizlandirmak senin elinde ama zkdan vazgecmek istemiyosun. ins. bekledigine deger canim
neden memnun oldugunu anlayamadim canim. bosluktasin, evliligin etkileniyo, cocuk sahibi olmak herseyin onune gecti ve baska bisey dusunemiyosun. yani hayati artik bebek sahibi olmak adina kalitesiz yasiyosun. bence en onemlisi bunlar. daha iki ay var ve bu hissettiklerin kac katina cikar bilemiyrm. en azindan benim oyle olurdu. hicbirsey senden onemli degil canim canimsüreci hızlandırmak istemiyorum aslında öyle bir aceleciliğim yok z.k dan ve gidişatından memnunum aşılama süreci sonrası hemen tüp bebeğe geçmek istemiyordum zaten raporun 2 ayda çıkması da bahane oldu. bebek elbette çok istiyoruz eşim de bende. ama bu süre zarfında ben bunun herşeyin önüne geçmesinden dolayı çok üzgünüm. bebeğimizin olması için zaten gerekli süreçleri yaşıyoruz yani tedavi anlamında. ama bir yandan da evliliğimiz ve hayat akıp gidiyor. yani tedavi yaşam standardımızı ve evliliğimizi her yönden etkilemeye başladı. çocuk sahibi olalım derken evliliğimde mutsuz olmak üzereyim.
tebrikler canım zeynep kamil de aşılama ile mi hamile kaldın çok sevindim zira pek duyamıyoruz orda aşılama ile hamile kalanları. rn arkadaşımız evlilik senesi tutmadığı için özelde yaptırdı canım hem de kistinden dolayı hızlandırdı ve bebeğine kavuştu. biz diğer arkadaşlar tüp bebeğe geçtik artık. umarım aşılama ile gelmeyen meleklerimiz tüp bebekle gelir.sana da Allah kucağına almayı nasip etsin.
hayirli olsun cok tebrik ediyorum. zk da asilama ile hamile kalan hic duymamistim:) ne gibi testler istedi doktorun? bana suan test istemiyrm dedi. belki kalp atislarindan sonra isticek. o istemede ben pregesteronu birakmak icin test yapmasini isticem. gerek yok ose hormon almak istemiyrm vucuduma. sen hala kullaniyomsn?
folik asit ve kapsul kullaniyrm. 200 luk benimkide ama gunde 3 kere kullaniyodum. sonra ben kendimTeşekkürler:)) Bu istenen testlerin tamamı anne ile ilgili açlık tokluk şeker ve birsürü şey istedi. 15 gün sonraki kontroldede bebek için gereken testleri istiyicek.
Ben Pregesteronu kullanıyorum. 12 haftaya kadar devam dedi doktor. 200 lük günde 1 tane oda dehşet şişlik yapıyor şimdiden kocaman bir karnım oldu:) folikasit ve bebe aspirinide kullanıyorum ben. Onlarada devam dedi doktor. Benim çok bulantım oluyor onun içinde bir hap verdi sabahları aç karnına alıyorum. Sen nasılsın bulantın vs var mı?
folik asit ve kapsul kullaniyrm. 200 luk benimkide ama gunde 3 kere kullaniyodum. sonra ben kendim
2ye dusurdum. gittigimdede pregesteron testi isticem. yeterli ise birakmak istedigimi soylicem ya. benim
bulantim olmuyo. sadece arada basagrisi ve bas donmelerim oluyo
falami degil mi orasini bilemem cunku doktor verdi tup tedavisinde:) kendi doktorumada gittigimde fazla diye bisi demedi. asilamada da kullanmistim ama boyle yapmamisti. zaten cok sık olmuyo. genelde bu saatlerde oluyo. ben ilacin yan etkisi oldugunu dusunmyrm aslinda. gebelikte olan seyler bas agrisi ve donmesi. evet bende sansli goruyrm kendimi ama nazar deger diye korkuyrm. insanlar cok etkileniyo cunku bulantidan.Baş dönmesi ve baş agrısı ilacın yan etkisi günde 600 çok yüksek onu görüşüp mutlaka azalttır. Bulantıların başlamadı ise çok şanslısın keyfini sür çünkü seninkide başlaya bilir :)
falami degil mi orasini bilemem cunku doktor verdi tup tedavisinde:) kendi doktorumada gittigimde fazla diye bisi demedi. asilamada da kullanmistim ama boyle yapmamisti. zaten cok sık olmuyo. genelde bu saatlerde oluyo. ben ilacin yan etkisi oldugunu dusunmyrm aslinda. gebelikte olan seyler bas agrisi ve donmesi. evet bende sansli goruyrm kendimi ama nazar deger diye korkuyrm. insanlar cok etkileniyo cunku bulantidan.
Selam kızlar nasılsınız. Yazısmaları okuyamadım.suan cepten gırıyorum yanı gırmeyı basardım umarım yazdıgım ıletı ulasır sızlere.bayramın son gunu esımın memleketıne geldık.malum uzun yola cıkmamızı engellıycek bır durum yok artıkpc.ım yanımda ama evde net yok gıremıyorum. Ilk fırsatta okurum cevap ve yorumlarımı yazarım:) sımdılık kalın saglıcakla opuyorum hepınızı. Buarada eylulde tup yaptırmaktan vazgectım.vucudumu dınlendırıp kafamı bosaltmam gerek bu sekılde emınım yıne tutmaz.ara verıyorum tedavıye.
Örnek Ben :)) sabahları ilaç almam gerekiyor çalışan biri oldum için inan çok zorlanıyorum. Üstüne üstlük faranşit olmuşum bogazlarım şişti . Yüksek ateşle ugraştık dün akşam sabaha kadar. Gebelikte ilaç kullanımıda yasak çok zor geçiyor anlıyacagın. Bebişe birşey olmasında ben bunlara razıyım. Biraz paronaya başladı bende tedirginlik var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?