- 9 Temmuz 2010
- 2.558
- 16
- 358
canım eczanede yaptırabilirsin de, senin işyerinin etrafında aile sağlığı merkezi yok mu hiç? işyerinden çıkıp yaptırıp işine geri dönsen falan? misafir kadrosundan bakıyorlar ya hani... ben dün saat 4'e yaklaşırken kayıtlı olduğum aile sağlığı merkezine gittim reçetemi ve iğnelerimi de götürdüm hemen yapıverdiler. daha çoook iğne olacağım için özellikle de sordum, kendi sağlık ocağım olmasa da reçeteyle gittiğim her merkez iğnemi yaparmış. hani 5 lirasından 10 lirasından değil, hemşire biri iğne yapar hiç olmazsa.
sağlık ocakları yapmıyor yani kendi bağlı bulunduğumuz sağlık ocağı yapıyor. ha dediğin gibi misafir olarak işlem yapıyolarsa da bildiğim en yakın sağlık ocağına gitmekler hergün gittiğim fsm nin arasında çokta bir mesafe farkı yok. aslında sabah saatine ayarlamıştım iğneleri. dr. test çıksın sonra yaptır dediği için o gün haliyle saatler kaydı ve cumartesiden itibaren 4-5 gibi vurulmaya başladım. yoksa dr. düzenimi bozmasaydı sabah 7,30 da iğnelerime devam ediyor olacaktım. ama saatleri yavaş yavaş kaydırmaya başladım yani 1 saat kayması falan önemli değilmiş. 3,30 du 4-30 oldu 5,30 oldu yavaş yavaş 6-6,30 a çekicem işten erken izin almak zorunda kalmıycam. ok patron izin veriyorda diğer kişilerin uyuz bakışlarından rahtsız oluyorum. anadolu sağlık var ama 17 tl diyor işin açıkçası bile bile ve göz göre göre gidipte o kazığı yemek istemem. 1 kutu iğnem yani 2,5 günlük iğnem 17 liraylen onlar bir vurmaya o parayı istiyor kendimi enayi gbi hissederim oraya gidersem:) en iyisimi bugünde izin alığ devlete gitmek. yarına allah kerim. aslında dr. test günü dahil sabah yap iğneni gel deseydi düzenim hiç bozulmayacaktı