• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım eczanede yaptırabilirsin de, senin işyerinin etrafında aile sağlığı merkezi yok mu hiç? işyerinden çıkıp yaptırıp işine geri dönsen falan? misafir kadrosundan bakıyorlar ya hani... ben dün saat 4'e yaklaşırken kayıtlı olduğum aile sağlığı merkezine gittim reçetemi ve iğnelerimi de götürdüm hemen yapıverdiler. daha çoook iğne olacağım için özellikle de sordum, kendi sağlık ocağım olmasa da reçeteyle gittiğim her merkez iğnemi yaparmış. hani 5 lirasından 10 lirasından değil, hemşire biri iğne yapar hiç olmazsa.

sağlık ocakları yapmıyor yani kendi bağlı bulunduğumuz sağlık ocağı yapıyor. ha dediğin gibi misafir olarak işlem yapıyolarsa da bildiğim en yakın sağlık ocağına gitmekler hergün gittiğim fsm nin arasında çokta bir mesafe farkı yok. aslında sabah saatine ayarlamıştım iğneleri. dr. test çıksın sonra yaptır dediği için o gün haliyle saatler kaydı ve cumartesiden itibaren 4-5 gibi vurulmaya başladım. yoksa dr. düzenimi bozmasaydı sabah 7,30 da iğnelerime devam ediyor olacaktım. ama saatleri yavaş yavaş kaydırmaya başladım yani 1 saat kayması falan önemli değilmiş. 3,30 du 4-30 oldu 5,30 oldu yavaş yavaş 6-6,30 a çekicem işten erken izin almak zorunda kalmıycam. ok patron izin veriyorda diğer kişilerin uyuz bakışlarından rahtsız oluyorum. anadolu sağlık var ama 17 tl diyor işin açıkçası bile bile ve göz göre göre gidipte o kazığı yemek istemem. 1 kutu iğnem yani 2,5 günlük iğnem 17 liraylen onlar bir vurmaya o parayı istiyor kendimi enayi gbi hissederim oraya gidersem:) en iyisimi bugünde izin alığ devlete gitmek. yarına allah kerim. aslında dr. test günü dahil sabah yap iğneni gel deseydi düzenim hiç bozulmayacaktı:((

sonumuz iyi olsun canım önemli olan bu. Bence seninde ilkinde tutar gibi. Sadık bey gayet temkinli gidiyor çünkü 8 hücreli tutmayıpta hangisi tutcak. 18 hücreli olcak hali yokya. Birde jel yerine iğne olmasıda bence iyi. Ama oda insanı bezdiriyor bir süre sonra. Düşünki 2 kasımda başladım. Tam tamına 19 gündür iğne oluyorum daha ne kadar olurum bilmiyorum belki tam yerleşsin kesesini görsün sonra bıraktırabilir. Valla lekenme kafasına göre takılıyor bzen silince yok bazen var. Ama konuştum onla istediğin kadar glebilirsin sana inat bu bebeği doğurcam ve artık seni takmıyorum dedim:)

iğne iyi ama korkunç bişey. ben her iğnede ağlarım. o yüzden bugüne kadar toplam 5/6 iğne yemedim. çok korkarım... 39 yılda olmadığım kadar iğnenin kaç katını 1 ayda olacam :(.. o yüzden jel daha kolay. lekelenmelerinde bitince için biraz daha rahat eder. ilaçlar etkisini gösterdikçe kesilecektir.

sağlık ocakları yapmıyor yani kendi bağlı bulunduğumuz sağlık ocağı yapıyor. ha dediğin gibi misafir olarak işlem yapıyolarsa da bildiğim en yakın sağlık ocağına gitmekler hergün gittiğim fsm nin arasında çokta bir mesafe farkı yok. aslında sabah saatine ayarlamıştım iğneleri. dr. test çıksın sonra yaptır dediği için o gün haliyle saatler kaydı ve cumartesiden itibaren 4-5 gibi vurulmaya başladım. yoksa dr. düzenimi bozmasaydı sabah 7,30 da iğnelerime devam ediyor olacaktım. ama saatleri yavaş yavaş kaydırmaya başladım yani 1 saat kayması falan önemli değilmiş. 3,30 du 4-30 oldu 5,30 oldu yavaş yavaş 6-6,30 a çekicem işten erken izin almak zorunda kalmıycam. ok patron izin veriyorda diğer kişilerin uyuz bakışlarından rahtsız oluyorum. anadolu sağlık var ama 17 tl diyor işin açıkçası bile bile ve göz göre göre gidipte o kazığı yemek istemem. 1 kutu iğnem yani 2,5 günlük iğnem 17 liraylen onlar bir vurmaya o parayı istiyor kendimi enayi gbi hissederim oraya gidersem:) en iyisimi bugünde izin alığ devlete gitmek. yarına allah kerim. aslında dr. test günü dahil sabah yap iğneni gel deseydi düzenim hiç bozulmayacaktı:((

bence iğneleri hemen vurdurman daha iyi oldu... beklemek riskli olabilirdi. şurda birkaç gün daha izin isteyeceksin sonrada saatin kaymış olacak.. bence o uyuzlara aldırma.. mecburuz... keyfimizden değilki. bende izin almakta zorlanıyorum ama tedaviye başladığımdan beri 5 kez izin istedim. cuma 6. olacak. daha tedaviye bile başlamadık... yapacak bişey yok. hiç takılma izin alıp git devlette vurdur iğneni. benim iğne sorunum olmayacak diyecektimki (işyerinde dr ve hemşire var) aklıma transfer sonrası 10 gün izin aklıma geldi. ondada evin üstündeki sağlık ocağında yaptırırım.

iğne iyi ama korkunç bişey. ben her iğnede ağlarım. o yüzden bugüne kadar toplam 5/6 iğne yemedim. çok korkarım... 39 yılda olmadığım kadar iğnenin kaç katını 1 ayda olacam :(.. o yüzden jel daha kolay. lekelenmelerinde bitince için biraz daha rahat eder. ilaçlar etkisini gösterdikçe kesilecektir.

ben çocukkende çok yapmışımdır iğne. ama şuan göbekten yediklerimin hesaplamadım bile o derece sayısız yani. son 19 gündürde jel yeine geçen kalçadan yapılan iğneden oluyorum. ama bence iğne daha faydalı jelden.

ben çocukkende çok yapmışımdır iğne. ama şuan göbekten yediklerimin hesaplamadım bile o derece sayısız yani. son 19 gündürde jel yeine geçen kalçadan yapılan iğneden oluyorum. ama bence iğne daha faydalı jelden.

iğne daha etkilidir tabii. bakalım umut ne verecek. bu cuma gittiğimde jelmi iğne mi olduğu belli olmaz değilmi. o transferden sonra verilen bir ilaç galiba. nevincimm şu umuttaki embriyoloğun ismi aşina mı? hani senin tanıdığın. onu tanıyan biri benim için arayıp konuşmuş.gelsinler tanışalım demiş, cuma gidince tanışacam bende.

bence iğneleri hemen vurdurman daha iyi oldu... beklemek riskli olabilirdi. şurda birkaç gün daha izin isteyeceksin sonrada saatin kaymış olacak.. bence o uyuzlara aldırma.. mecburuz... keyfimizden değilki. bende izin almakta zorlanıyorum ama tedaviye başladığımdan beri 5 kez izin istedim. cuma 6. olacak. daha tedaviye bile başlamadık... yapacak bişey yok. hiç takılma izin alıp git devlette vurdur iğneni. benim iğne sorunum olmayacak diyecektimki (işyerinde dr ve hemşire var) aklıma transfer sonrası 10 gün izin aklıma geldi. ondada evin üstündeki sağlık ocağında yaptırırım.

sana belki transfer sonrası iğne yerine jel verebilir. mesela zk. jel veriyor ama bu dr. iğne verdi ha iyide oldu benim için jeli sevmiyordum ben. iğne biraz zahmetli git vurdur saatleri ayatla falan derdi oluyor ama bence jele göre daha iyi. sen 6 gün almışsın ben ne 6 ne 16 ne 106 haddi hesabı yok aldığım izinlerin. bazen sabahları geç geldim bazen öğlen çıktım bazen 3 te çıktım. çok nadirde olsa arada tam gün gelmediğim oldu.

sana belki transfer sonrası iğne yerine jel verebilir. mesela zk. jel veriyor ama bu dr. iğne verdi ha iyide oldu benim için jeli sevmiyordum ben. iğne biraz zahmetli git vurdur saatleri ayatla falan derdi oluyor ama bence jele göre daha iyi. sen 6 gün almışsın ben ne 6 ne 16 ne 106 haddi hesabı yok aldığım izinlerin. bazen sabahları geç geldim bazen öğlen çıktım bazen 3 te çıktım. çok nadirde olsa arada tam gün gelmediğim oldu.

hangisini verirse sesimi çıkartmiycam :)) e biz yolun başındayız, bakalım daha ne kadar izin almak gerekecek. allah yüzümüze baksada ilkinde tutsa. ama gördüğüm kadarı ile ilk tutanlar çok azınlıkta.. bekleyip görcez artık.

hangisini verirse sesimi çıkartmiycam :)) e biz yolun başındayız, bakalım daha ne kadar izin almak gerekecek. allah yüzümüze baksada ilkinde tutsa. ama gördüğüm kadarı ile ilk tutanlar çok azınlıkta.. bekleyip görcez artık.

yani bende doktor verene kadar o jelin birde iğnesi olduğunu bilmiyordum jeli daha önce kullandığım için kıyaslama yapabiliyorum ondna sebep iğne daha iyi dedim. canım orası belli kader kısmet bu işler kiminin ilkinde tutar. kimin 3-5 cide kimi 8-10 dener ama tutmaz. ha 2.tutupta doğuranlarda bence şanslı grupta çünkü tüpünde b.kunu çıakrdılar yani eskiden tüp bebek denilince haah tamam kesin olur deniliyordu ama şimdi öyle değil yada işin içine bizlerde girince hemen olmadığını gördük...

iğne daha etkilidir tabii. bakalım umut ne verecek. bu cuma gittiğimde jelmi iğne mi olduğu belli olmaz değilmi. o transferden sonra verilen bir ilaç galiba. nevincimm şu umuttaki embriyoloğun ismi aşina mı? hani senin tanıdığın. onu tanıyan biri benim için arayıp konuşmuş.gelsinler tanışalım demiş, cuma gidince tanışacam bende.

canım bizim tanıdığın ismi oya. hatta umutun sitesinde resmi falan da var. iğneden de korkma. ben de ömrümce çok az iğne olmuşumdur (zaten gerek olmadı, ezelden beri bünyem sağlamdır öyle iğnelik hasta olduğumu bilmem, bir tek 2 ameliyatda falan bir kaç tane oldum) ama insan hani böyle gözünü kararttığındamıdır nedir alışıveriyor. ben iğneleri olurken özelllikle bakmıyorum. biri kolumun arkasından yapılıyor zaten görmüyorum. karnımdan olana da başka yere bakıyorum. uçları çok ince olduğundan girerken ikisi de pek acımıyor. (malum biz kadınlar erkeklere göre daha gaddarız ne acılar görüyoruz. mesela lazer epilasyon falan yaptırdıysan iğneler sana sinek ısırığı gibi geliyor:) fakat karnımdan olan iğnenin iğne yeri eğilip kalktıkça 6-7 saat hafif hafif acıyor. gerçi benim derim çok ince ve hassastır belki ondan da bu kadar acıyor olabilir. o yüzden 2sini birden karından yaptırmak istemiyorum. birini illa koldan vurduruyorum. doktor menogonu illa karından vur demese, onu da kol tercih ederdim hatta. iğnelerden sonra morarma falan da olmuyor. o yüzden sen gönlünü ferah tut, iğneden de korkma. hem millet hayatı boyunca insülin iğnesi oluyor. biz şurada gel geç bir süre iğne olacağız öyle düşün. ilk 2 iğneyi evde vurduk. ama bizim ev sağlık ocağıyla karşı karşıya olduğundan hafta içi oraya vurdurmaya kararlıyım. hsonu da aslında bize yakın sürüyle hastane ve klinik var (devlet, özel, sgk anlaşmalı özel, seç seç al) yine birine gidip acilde vurdurmayı düşünüyorum. madem imkanım var kendi kendime uğraşmayayım diyorum.

yani bende doktor verene kadar o jelin birde iğnesi olduğunu bilmiyordum jeli daha önce kullandığım için kıyaslama yapabiliyorum ondna sebep iğne daha iyi dedim. canım orası belli kader kısmet bu işler kiminin ilkinde tutar. kimin 3-5 cide kimi 8-10 dener ama tutmaz. ha 2.tutupta doğuranlarda bence şanslı grupta çünkü tüpünde b.kunu çıakrdılar yani eskiden tüp bebek denilince haah tamam kesin olur deniliyordu ama şimdi öyle değil yada işin içine bizlerde girince hemen olmadığını gördük...

haklısın canım insan işin içine girmeyince biz de tüple hemen oluyor sanıyorduk. ama ne zaman ki işin içine girdik, 2. de tutana aman ne şanslı demeye başladık. ama bence eskiden beri bu böyleydi. bir de biliyorsun kimse bu konuları söylemiyor. hele hele eskiden daha daha gizli tutuluyordu. millet belki defalarca tüp deneyip doğal yoldan yaptım ya da 1 kere tüp denedim oldu diyordu. ama şu da var, benim etrafımda 1. de başarılı olan da hakikaten çok. hatta tuhaf bir şekilde hiç olmayacak kişiler 1. de başarılı oldu da daha şanslı görüdklerimiz sonraki seferlerde.

haklısın canım insan işin içine girmeyince biz de tüple hemen oluyor sanıyorduk. ama ne zaman ki işin içine girdik, 2. de tutana aman ne şanslı demeye başladık. ama bence eskiden beri bu böyleydi. bir de biliyorsun kimse bu konuları söylemiyor. hele hele eskiden daha daha gizli tutuluyordu. millet belki defalarca tüp deneyip doğal yoldan yaptım ya da 1 kere tüp denedim oldu diyordu. ama şu da var, benim etrafımda 1. de başarılı olan da hakikaten çok. hatta tuhaf bir şekilde hiç olmayacak kişiler 1. de başarılı oldu da daha şanslı görüdklerimiz sonraki seferlerde.

mesela bende o gruba giricem istemedik anca vakit geldi baktık ki çalışmanın sonu yok kariyere ara verip çocuk yapmaya karar verdik. halbuki bilinse yapabilmek için 2 senedir uğraştığımızı. ha toplum olarak kesin olmuyor yorumları dedikoduları yapılıyordur ama ben yinede öyle diycem. herkes herşeyi bilemk zorunda değil dimi:))) biizm kimin ne özelini biliyoruzki millette bizimkini bilsin. kıllık değilmi gizliycem işte:) valla benim çevremde tüp yapan pek yok bir ben bir kuzenim. gencide yaşlısıda hepsi normal gebe kaldılar. ha ben öyle biliyorum belkide tüp yapan olmuştur. ama sanmam neden derseniz benle birlikte evlenen yada benden sonra evlenen herkes 2. senelerinde hamile kaldılar. yani ilk günden bebek deneyim olmayıpta ilk ayda tüp yapan yoktur herhalde çevremde. hesap ve kitaplamalarıma göre ben hariç herkes normal kalmış. bende normal kaldım :) eziğim ben sonayın dediği gibi:))

kızlarrr yoğunluktan giremedim. birden rapor aklıma geldi aradım çıkmıışşşşşşşşşşş, hemen umut u aradım. yaşım 39 beklemeye zamanım yok. yarın adetimin 3 günü ve hemen başlamak istiyorum dedim. randevu yok ama 10 gibi burda olun sizi öğleye kadar aradan alırım dedi. yani süleyman beyi 1 ay önceden muayene olma şartı olmaksızın tedaviye ikna edebilirsek süper olacak. 1 ay daha beklememiş olurum. zayıf ihtimalde olsa yarın tedaviye başlamış oluruz. tabii hayırlısi ise başlayalım. yoksa geç olsun tabii. durum böyle. yarın yokum merak etmeyin :))

canım bizim tanıdığın ismi oya. hatta umutun sitesinde resmi falan da var. iğneden de korkma. ben de ömrümce çok az iğne olmuşumdur (zaten gerek olmadı, ezelden beri bünyem sağlamdır öyle iğnelik hasta olduğumu bilmem, bir tek 2 ameliyatda falan bir kaç tane oldum) ama insan hani böyle gözünü kararttığındamıdır nedir alışıveriyor. ben iğneleri olurken özelllikle bakmıyorum. biri kolumun arkasından yapılıyor zaten görmüyorum. karnımdan olana da başka yere bakıyorum. uçları çok ince olduğundan girerken ikisi de pek acımıyor. (malum biz kadınlar erkeklere göre daha gaddarız ne acılar görüyoruz. mesela lazer epilasyon falan yaptırdıysan iğneler sana sinek ısırığı gibi geliyor:) fakat karnımdan olan iğnenin iğne yeri eğilip kalktıkça 6-7 saat hafif hafif acıyor. gerçi benim derim çok ince ve hassastır belki ondan da bu kadar acıyor olabilir. o yüzden 2sini birden karından yaptırmak istemiyorum. birini illa koldan vurduruyorum. doktor menogonu illa karından vur demese, onu da kol tercih ederdim hatta. iğnelerden sonra morarma falan da olmuyor. o yüzden sen gönlünü ferah tut, iğneden de korkma. hem millet hayatı boyunca insülin iğnesi oluyor. biz şurada gel geç bir süre iğne olacağız öyle düşün. ilk 2 iğneyi evde vurduk. ama bizim ev sağlık ocağıyla karşı karşıya olduğundan hafta içi oraya vurdurmaya kararlıyım. hsonu da aslında bize yakın sürüyle hastane ve klinik var (devlet, özel, sgk anlaşmalı özel, seç seç al) yine birine gidip acilde vurdurmayı düşünüyorum. madem imkanım var kendi kendime uğraşmayayım diyorum.

aynı kişi değillermiş. iğneler konusunda yazdıklarını okuyunca bir güç kuvvet geldi bana :)) olurum allahın izniyle.. inşallah yarın süleyman beyi ikna edebilirim. çok zor bir ihtimal... ama şansımı denemek istiyorum..

aynı kişi değillermiş. iğneler konusunda yazdıklarını okuyunca bir güç kuvvet geldi bana :)) olurum allahın izniyle.. inşallah yarın süleyman beyi ikna edebilirim. çok zor bir ihtimal... ama şansımı denemek istiyorum..

hayırlısı olsun canım inşallah başlarsın. zaten iğneler konusunda moralin düzelsin diye özellikle yazdım o mesajı. birisi açık seçik anlatmayınca gözünde büyüyüp korkuyor insan.

kızlarrr yoğunluktan giremedim. birden rapor aklıma geldi aradım çıkmıışşşşşşşşşşş, hemen umut u aradım. yaşım 39 beklemeye zamanım yok. yarın adetimin 3 günü ve hemen başlamak istiyorum dedim. randevu yok ama 10 gibi burda olun sizi öğleye kadar aradan alırım dedi. yani süleyman beyi 1 ay önceden muayene olma şartı olmaksızın tedaviye ikna edebilirsek süper olacak. 1 ay daha beklememiş olurum. zayıf ihtimalde olsa yarın tedaviye başlamış oluruz. tabii hayırlısi ise başlayalım. yoksa geç olsun tabii. durum böyle. yarın yokum merak etmeyin :))

Çok sevindim canım bence başlarlar bir sorun yoksa neden olmasın hadi hayırlı olsun yarın senden de güzel haberler alalım inşallah..

valla benim kuzen hala bu progesteron yapıyordu ama iğnemi jelmi bilmiyorum sormak gerek ama şüphelenir:)) malum onun birde ikiz oılunca 2 kat dikkat gerek. bakalım gidişata göre dr. karar verir heralde biz ne desekte boş. bu arada verdiği vitamini aldım şimdi eczaneden sabahları aç karnına diyor. şimdi alsammı bir tane. adı : gyno ferro sanol içeriği demir++ , folik asit , vitamin B12 diyor. alsammıki şimdi bi tane. bu arada anadolu sağlığın tam karşısında aralarında 2-3 mt anca var eczane orda bu iğneden yaparmısınız dedı,m daha doğrusu artık eczaneler yapmıyor dimi dedim. yoo reçete varsa biz yaparız dedi 5 lira acepo bugün ordamı yaptırsam. büyük bir eczane içinde herbişey olan eczane cinsinden hiç yoksa 10 tane çalışan var.

Duygucum sanırım yakın yer arıyorsun ama 5 tl de para hergün verdiğini düşünürsen birde 3 aylık olana kadar vurulacaksın sen bu iğneyi iş çokışı git yine fsm acil de vurdur acil her daim açıktır işten normal saatinde bile çıksan eve giderken yaptırabilirsin. Yarın inşallah hayırlı haberler alırız yine detaylıca konuş yarın doktorla değer yine yükseldiyse ultrasona ne zaman girebilirim kalp atışları ne zaman duyulur ilaçlara ne zamana kadar devam edicem diye sor.

Kızlar evde yoktum bugün yazdıklarınızı okudum anca yazıyorum kayınvalidemleri ziyaret ettim geldim yemeğimi koydum şimdi kocişi bekliyorum. Ya bu bat gelmek bilmez nasıl geçicek 15 aralık a kadar bu zaman?? Kendimi vurdum gezmelere yarında biyerdeyim sonraki günde ;) sonraki hafta belki anneme giderim kalmaya böyle böyle öldürücez inşallah zamanı. Bu arada baharcım hiç girmemiş hala kendini toparlayamadı sanırım.
Nevincim iğneleri oluyorsun bir güzel ilk kontrolün ne zaman canımcım?

hayırlısı olsun canım inşallah başlarsın. zaten iğneler konusunda moralin düzelsin diye özellikle yazdım o mesajı. birisi açık seçik anlatmayınca gözünde büyüyüp korkuyor insan.

biz göbek iğnelerinin kolay olduğunu her defasında yazdıkta kişi kendi gözüyle görmeyene kadar korkar illaki. eğer çok zor bişey olsaydı 2 aşılama 2 tüp göbek ve bacak iğnelerimi eşim vurmazdı bana. keza elif hep kendi vurdu herhangi birinden yardım bile almadı. ama progesteron iğneleri kalçadan ve kendiniz vurmayın bir merkezde yaptırın dediler yoksa onu bile eşim en vururum demişti:) göbüş iğneleri kıl kadarnasıl girip çıktığını anlamıyorsun bile.bende hiçbir şeklde iğne vurana bakmam kafamı hep yana çeviririm kan alınırken bile bakmam. ama korkmamda iğneden derin bir nefes çekerim burnumda al ver al ver yaparım zaten 3-5 sn. ye ye bitmiş olur.

elifcim yarın sorarım bu iğnelere daha ne kadar devam edicem diye ama kese ve kalp atışı için dr zaten kendi söyler heralde. dediğin gibi ben iğnenin bu hesabını hiç yapmamıştım 5 tl * 90 gün (3 ay dersek) = 450 tl para yapıyormuş yuuuh yani:) valla haklısın hergün biraz saati aydırdımmı akşam 6-7 de vurulurum artık böylece izin almak zorunda kalmam.

evet bahar dünden beri girmedi heralde evde kafasını boşaltıyordur. bazen nete girmekbile insanı yoruyor.

sonay için inş. hayırlısı olur ve yarın tedavisine başlar. iyi denk geldi umaraım sr. aksilik yapmazda hemn başlatır boşuna 1 ay beklememiş olur.

kizlar mrrhaba bisey sormak istiyorum zeynepkamilde ilkkez muayene olucamm 30yasindayim 6aydir korunmuyoruz ama olmuyor yumurtaliklarima bi baktiirmak istiiyorum .memnun oldugunuz bi bayan doktor varsa bana tavsiyede bulunurmusunuz acaba

valla bizde anlamadık, 1. 2milyon 700 bin, 2. 23 milyon, 3.sü ise 113 milyon.. hiç birşey yapmadık. ama bunun 77 milyonu hareketsiz, 26 milyonu hareketli. o yüzden acaba normal yolla hamile kalabilir miyim diye umutlanıyorum. bu ay ovulasyon dönemi bayram tatiline denk geldi, bende k.maraşa ailemin yanına gittiğim için kaçırdık ama bu sefer takip edecem :)
rahim filmini nevinin söylediği saygı hastanesinde çektirdim. 180 tl. ama kendi tedavi uyguladıkları hastalarına cekiyorlarmış sadece. dışardan gelenleri kabul etmiyorlar. muayene olup öyle çektireyim dedim onuda kabul etmiyorlar. yani muayene ücreti almak için böyle bir şey söylemiyoruz. bizim kuralımız bu dediler. benimde zamanım yoktu, yaşımı, durumumuzu anlattım, sağolsunlar o gün başka bir çekimleride olduğundan bana yardımcı oldular. kolaymıydı diye sorarsan valla bilseydim öyle olduğunu echomarmıydı neydi, 750 tlye çekiyorlardı oraya çektirirdim. artık aletlerdenmiydi bendenmi kaynaklıydı anlamadım ama cok zor oldu benimki. zaten darmadağın haldeyken eşim girdi yanıma, doktor eşimede zor geçtiğini söyledi. filmi çeken kızcağızda cok üzüldü, elinde peçete yattığım yerde gözyaşlarımı silip durdu... ama çoğunlukta kolay gerçekleşen bir olaymış. sanırım ben istisnalardan oldum :)

Merhaba bende zeynep kamilde tedavi olmaya karar verdim evaklarımın hepsini hazırladım rahim filmi istediler,radyoloji bölümündende gün verdiler bana,orda rahim filmi çektirmemenizin bir nedeni varmı ağrılımı yapıyorlar acaba,o yüzdenmi başka hastanede çektiriyorsunuz???

Back
X