AYNEN NEVİN YA ZİFT GİBİ DEDİM MİDE KANAMASI GEÇİYORUM AMA MİDE KANAMASINDA KANDA GELİYORMUŞ KAN OLMAYINCA ACABA DEĞİLMİ DİYE TESELLİ ETTİM KENDİMİ EŞİM DR. ARAYIMMI DEDİ YOK DAHA NELER DEDİM AMA BAKTIMKİ OLCAK GİBİ DEĞİL GİDİCİYİM DEDİM ARA ÖLÜYORUM GALİMA MİDE KANAMASI GEÇİYORUM. EŞİMDE YOK DAHA NELER DEDİ. KUTU YANIMDA YOK AMA ADINI NETTEN BULDUM İÇERİĞİ;
Etkin madde:
Her bir kapsül içeriği;
Demir (Il)-glisin-sülfat-kompleksi.........567.66 mg (=100 mg Fe+2'ye eşdeğer)
Folik asit.........................................................0.50 mg
Vitamin B12....................................................2.50 |ag
GYNO FERRO SANOL 30 KAPSL prospekts bilgileri, fiyat, GYNO FERRO SANOL 30 KAPSL
ÇOKMU AĞIR BİR VİTAMİN NEDİR BİR KAPSÜL 2 SAAT İÇİNDE İNSANIN DÜNYASNI NASIL KARARTIR. SANİYEDE 40 BİN SENARYO ÜRETTİM. ACABA TEK KAPSÜLLE FARKINDA OLMADAN ÖLÜMÜMÜ SEÇTİM NE DEDİM:))) HAL BİLE MİDEM DÖNÜYOR KORKUDAN BİŞEY YİYEMİYORUM GENE ÇIKARICAM DİYE. YARIN İÇERKENDE KORKARIM BEN BUNU İÇTİKTEN SONRA KENDİMİ DİNLERİM ACABA GEN OLCAKMI DİYE. AMA YARINDA TOK KARNINA DENİYCEM BAKALIM AYNISI OLURSA İÇEMEM YANİ KENDİME İSKENCE ETMEKTEN BAŞŞKA BİŞEY OLMAZ MİDEYE BAĞIRSAKLARA FALANDA ZARAR VERİR. SALAK FİRMAK NASIL BİR İLAÇ YAPIŞSA DOZUNUMU NE AYARLAYAMAMIŞLAR.
canım aslında içindeki miktarlar çok yüksek değil. ama hep derim ilaç firmaları vitamin yapmayı beceremiyor diye. dikkat et bak ilaç firmalarının yaptığı vitaminler ya leş gibi kokar, ya mideni bulandırır, ishal yapar vs. bir kere vitaminleri çok ham haliyle formüle koyuyorlar. bir de biz 3. dünya ülkesiyiz ya, bizde daha sonraki jenerasyon daha yan etkileri azaltılmış şeyler satılmaz. 40 yıl önceki formül satılır. mesela örnek vereyim bu vitaminin içindeki demir glisin sülfat artık mideyi bozuyor diye yurt dışındaki vitaminlerde kullanılmıyor. yerine demir pirofosfat ya da demir fumarat gibi mideye zarar vermeyen ve yüksek emilimi olan çeşitler kullanılıyor ya da demir glisini başka bir şeyle sentezleyip koyuyorlar. o yüzden ben ilaç firmalarının vitaminlerini pek kullanmam. gnc, solgar gibi büyük vitamin firmalarınınkini alırım hep. bütün işleri bu olduğu için adamlar milyonlarca doları argeye harcayıp daha kolay sindirilen, yan etkisi azaltılmış şeyler üretiyorlar. not aldım ben sana muhakkak aynı fomüllü bir şey getirtirim.