çok teşekkür ederim bilgiler için normal şartlarda 282 den 600 lere çıkması normal ha diyelimki 600 değilde 800 lere çıktı birden çok artmasıda iyi değil diye duydum hızlı artış neye sebep oluyor ki? birde hala bile düşünüyorum acaba değer düşermi diye:) benimde hesaplamalarıma göre en geç önümüzdeki hafta cumaya görmüş oluruz diye düşünüyordum. aman geç olsunda güç olmasın sorun değil zaten 2 yıldır bekliyor 1 haftamı bekliyemiycez.
değerin zaten 2 günde hep 3 kat olarak artmış 282 yi 300 olarak alıyorum 2 kat olarak hesapladım ben yinede ve 600 dedim aslında 3 kat atıyor hep değerin yine öyle olursa 800 -900 çıkmasıda doğal olur...bir anda yükselmeyecek değerin zaten hep arttığı gibi artmış olacak 800-900 arası çıkarsa dediğim gibi ben hep söylenene göre 2 kat artışa göre hesapladım yazdığım değerleri...benim değerim 200 e çıktı ve düştü kimyasal oldu 500 e çıkıp düşen de var...bunların aksine 12.dün değeri 13 çıkan arkadaşımız şimdi gebeliğini yarıladı sorun yaşamadı hiç..keseyi görene kadar bişey asla söylenemez...bunları düşünme lütfen şu an hamilesin bunun tadını çıkar sonrasında neler olacağını Allahtan başka kimse bilmiyor...Ben herşey çok güzel olacak diyorum...