• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canım haklısın da oluyormu işte şimdiye olsaydı bebeğim 1 yaşında olacaktı ben çok mu bayılıyorum sanıyorsun ama insan bazen yalnızlıktan çok sıkılıyor. Benim annem de gün yapmaz hiç oralarda öyle bir alışkanlık yok ona yakın olsam tabiki onunla takılırdım ama burda böyle işte.öyle belden aşağı konuşan hiç olmaz. Dedikodu da yapan yok açıkçası inan bak. Gündelik muhabbetler paylaşımlar oluyor genelde. Zaten sinirleniyorum bazen kendime sen de damarıma basma :) başından beri çalışsaydım daha farklı bir hayatım olurdu bu kadar girmezdim bu günlerin içine ha fena olmadı eş dost edindim konu komşunun içine karıştım o da lazım insana ama çalışmayı iş çevremin olmasını farklı bir soslay hayatımın olmasını isterdim. Birkez de bu bebek işinin içine girdikten sonra artık elim kolum bağlı yoksa eşim çok rahatlıkla bana iş bulur. Kendime de kızıyorum bak aöf kaydımı yenilemedim içimden gelmiyor o iki dersi veremicem sanırım diplomamı alıp bari koysam kenara en azından iş ararken 2 yıllık mezun olurum ama enerjim düştü. Kendimi saldım. çok moralim bozuluyor buna. Tamamen kendimi bebeğe adamış durumdayım ne ileri ne geri gidemiyorum. Aslında onca dersi vermişim çalışınca oluyor. Ama şuan duraklama dönemime girdim sanırım :)
bazen bıkıyorum biliyomusun her gün görümcemle görüşmekten onunla ortak misafirliklere gitmekten birbirimizden de bıktık. Ama aksi halde eve kapatman gerek kendimi. Nitekim öyle de yapıcam. Gitmicem artık eve kapatıcam kendimi.

ya bebek olmayınca öyle insanın bişey yapası gelmiyor bende kaydımı 2 yıldır yenilemiyorum içimden gelmiyor aklım bebekle meşgulken ders falan çalışamam.bne bu işime girdiğimde daha bir kaç aylık evliydim çocuk düşünmüyorduk eğer bende çocuk isteme döneminde işssiz olsaydım giremezdim .ha buraya girdimde ne oldu bebek olcak diye adam çıkarma peşinde. Sadece şu oldu bebek sürecinde evde değildim. Valla o düşünce beyinde olduğu sürece ister evde ol ister işte her an her saniye düşünüyosun. Bende ev hayatını istiyorum mesela sıkıldım çalışmaktan aslında eskiden beri duramayan bir insanım ama insan çalışmaktanda bıkıyor. Sende haklısın ama görümcened ço ksık gitme ne bilim çok gidersen yüzün eskir kıymetin olmaz sonra:) az git ki özleyip merak etsinler seni:))

ya bebek olmayınca öyle insanın bişey yapası gelmiyor bende kaydımı 2 yıldır yenilemiyorum içimden gelmiyor aklım bebekle meşgulken ders falan çalışamam.bne bu işime girdiğimde daha bir kaç aylık evliydim çocuk düşünmüyorduk eğer bende çocuk isteme döneminde işssiz olsaydım giremezdim .ha buraya girdimde ne oldu bebek olcak diye adam çıkarma peşinde. Sadece şu oldu bebek sürecinde evde değildim. Valla o düşünce beyinde olduğu sürece ister evde ol ister işte her an her saniye düşünüyosun. Bende ev hayatını istiyorum mesela sıkıldım çalışmaktan aslında eskiden beri duramayan bir insanım ama insan çalışmaktanda bıkıyor. Sende haklısın ama görümcened ço ksık gitme ne bilim çok gidersen yüzün eskir kıymetin olmaz sonra:) az git ki özleyip merak etsinler seni:))

haklısın canım bu ara özellikle görümceme güle güle oturuna gelen misafirlerden dolayı nerdeyse her gün görüştük ben de bıktım valla. salı günü de kaynanam aradı ablan gelicek sen de gel otururuz dedi kıramadım onu da görmüyordum ne zamandır onları da çok da meraklı olduğumdan değil de eşime değer verdiğim için bir de gelmedi etmedi demesinler diye gittim orda da görüştük. normalde kendisi acayip takıntılı bir insandır. kayınvalidemin tesbih çekmesine tilt olur.benim de parmaklarımı kıtlatmama :) öyle seslere karşı allerjisi vardır. ne zaman duysa yapma der falan. balkonda oturuyorduk açılıp kapanan masalar var ya o var önümüzde. kayınpeder de bulmaca çözer hep orda kalemleri vardı camın kenarında. almış kurşun kalemi masanın üstüne resim çiziyor :D kockoca kadın. yapma dedim bende. sonra eliyle silip silince çıkıyor kız falan dedi gülerek. e olsun yapma mala zarar veriyorsun dedim. devam etti yapmaya. ben de üsteledim yapma dedim. aaaa geline bak diyor. görüşmeyelim artık diyor şakayla karışık gülerek. ben de dedim biz yapsak kızarsın senin yapma dediklerini biz yapmıyoruz sende bunu yapma parmağınla siliyorsun elin kurşun kalem boyası oldu simsiyah dedim. bıraktı sonunda. ama bıktık galiba birbirimizden biraz uzak kalmamız gerekli. birdaha da kıymetleneceğimi sanmıyorum zaten. hamileliğimde de bu böyle gider. zaten uzaklar ben gidiyorum hep. hamile olup da ayağımı çekersem anca bi kayınvalidem ayağına üşenmez gelir ziyaret eder onun da elinden hiçbirşey gelmez ne yaptığı yenir nede temizliği yani..... ama görümceme pazartesi günü blüzümü götürmüştüm sökülmüştü şifon kumaş ben dikemedim. makina dikişi istiyor. elinden gelen birşey olursa hiç geri çevirmez yapar. yapmış dün günde söyledi unuttum getirmeyi diktim blüzünü dedi. ki dedim acelesi yok dinlen yoruldun misafirlerden. hemen ertesi günü yapmış. bilemiyorum benim de duygularım karışık bu ara. biz birbirimizden fena halde sıkıldık. saygım sevgim hala var ama. bize bir değişiklik lazım. benim anne onun da hala olmaya çoook ihtiyacı var :)))o zaman tatlanır herşey. transferden sonra da gidip annemde yatmayı düşünüyorum 10 gün.

hepimiz bir gebe kalalım hayırlısıyla ben siz toplarım evde gün yaparım hiç merak etmeyin :D çok da önemli bişey değil canım ya adı "gün" koyulmuş işte. eskiden annelerimiz çatkapı misafir ağırlarlardı "annem bugün size gelcek oturmaya " diye kapıya çocuk yollanırdı. basit şeyler yapılırdı çayın yanına yenirdi. öyle daha tatlıydı. şimdi insanlar sosyetik oldu evde misafir ağırlamak bile zahmetli oldu. insanlar anca günlerde görüşüyor. çatkapı misafirlik kalmadı. ben de evde duracağıma gidiyorum yoksa basıyolar inan. ve emin ol bazen istediğimden değil. sırf zaman geçsin iki insan göreyim diye. ama olsa bir bebeğim onunla yapardım tüm planlarımı. onunla oynardım onu parkarda gezdirirdim. alışveriş merkezlerine giderdik falan kimseyi aramazdım onun büyümesini her anını herşeye verdiği tepkilerini gelişimini izler dururdum.[/QUOTE]

BU ÖZLEMİN ÇOK UZUN SÜRMEYECEK GÖRECEKSİN. şurda 1 ay sonrasında işlem tamam :)) şimdilik git tabii, eş dostla sohbet etmek insanın kafasını da dağıtır.. ben geçenlerde ilk defa binadan bir komşuya gittim. 6/7 ay önce taşınmışlardı bizim üst kata.. hiç kimse bana hoşgeldine gelmediği için benden sonra gelene gideyim dedim. çat kapıda gitsem kadın buzluktan gül böreği çıkarttı yarım saatte önüme indirdi. ben çat kapı geldimki zahmet etmeyesin dedim... becerikli insanın hali başka oluyor :)) ama inan sadece bir çay verseydi daha rahat edecektim. zahmet vermiş olmak beni sıkıyor. öbür türlü daha rahat :))

kızlar ya saçlarımdan çok sıkıldım. bu durumda bana fikir verecek olan beni gördüğü için birtek duygu var ama yine de sorayım. saçlarım çok ince telli. şuanda kat kat kesili sırtımın ortasına kadar uzun ve sola doğru bir kahkül. fakat son kesimimi beğenmedim katlara göre daha uzun kahkül kesmişler biçimsiz duruyor. hemen sönüyor toplama gereği duyuyorum. daha modern hafif kısa bir saç kesimi mi yaptırsam diyorum. hem hamilelik olursa birdaha doğuma kadar kestirmem uzar durur :)
şuanki modelimin aynısını omuzlarımda kestirerek mi yaptırsam. yada şu son trend küt kesim önler uzun bişey mi yaptırsam? ama eşim çok kısa istemiyor. omuzlarına kadar kısaltabilirsin diyor :)

ben uzun saçı çoook severim ama çok kalın telli olduğu için uzatmıyorum. kabarık durur diye kısacık kestiriyorum. uğraştırmıyor. eğer değişiklik istiyorsan kısalt.. ben victoria beckham modelini de cok beğenirim. arka kısa önler uzun süper oluyor :))

sonaycan ilaç olayını konuşmuştuk ya reçete 1 kez yaızılıp sisteme girildiğikten sonra üzerine ilave edemiyorsun. ben hep son limite kadar almıştım. ha elimde kalıyor ama napayım sonradan gidip cepten almaktansa diye fazladan aldım. ama sadık bey bu tedavide ekstradan menapur yazdı ha o ilaçta raporun içinde vardı ama ben reçetemi rapor çıkar çıkmaz aldığım için dolayısıyla tedavimde 20 gün sonra başladığı için cepten almak zorunda kaldım yani menapurlarımı raporlu alamadım çünkü o raporuma 1 kez reçete yazılmış ve sisteme girilmişti geri dönüşüde yoktu:(

bende hiç gün yapmadım annemde yapmamıştı sanırım ondan sebep sevmem öyle kadınların bir araya gelip gereksiz sohbetlerini özellikle belden aşağı konuşup kıkırdamalarını çocukluğumda komşulara şahit olmuştum:) o sebepten sevmiyorum sanırım birde alışmışız çalışmaya bu saatten sonra bünye günü de geceyide kaldırmaz :))

elifcan daha nolsun 2 gün senin 2 de görümceye takılıyon boş zman kalmıyor işte. bence sen gün kotanı doldurdun evine çekil ve bebeni doğur bu saatten sonra dediğin gibi bebeni büyük parka götür, alışverişe çık kadınların boş lak lakındansa bebeye faydalı işler yap. yaparsında eminim hem arkadaş olur sana sıkıldığın gün arkadaşlarından kurtarmış olur seni :)

çok saçma yaaa. raporun günü bitmeden niye kapatıyorlarki hayret valla. napalım artık cepten alırız bizde.
valla ben çok heveslenirim günlere. o sohbetler bana çok güzel geliyor :))dur sen ben bir evde kaliiimm.. doyacam valla :)

hepimiz bir gebe kalalım hayırlısıyla ben siz toplarım evde gün yaparım hiç merak etmeyin :D çok da önemli bişey değil canım ya adı "gün" koyulmuş işte. eskiden annelerimiz çatkapı misafir ağırlarlardı "annem bugün size gelcek oturmaya " diye kapıya çocuk yollanırdı. basit şeyler yapılırdı çayın yanına yenirdi. öyle daha tatlıydı. şimdi insanlar sosyetik oldu evde misafir ağırlamak bile zahmetli oldu. insanlar anca günlerde görüşüyor. çatkapı misafirlik kalmadı. ben de evde duracağıma gidiyorum yoksa basıyolar inan. ve emin ol bazen istediğimden değil. sırf zaman geçsin iki insan göreyim diye. ama olsa bir bebeğim onunla yapardım tüm planlarımı. onunla oynardım onu parkarda gezdirirdim. alışveriş merkezlerine giderdik falan kimseyi aramazdım onun büyümesini her anını herşeye verdiği tepkilerini gelişimini izler dururdum.

BU ÖZLEMİN ÇOK UZUN SÜRMEYECEK GÖRECEKSİN. şurda 1 ay sonrasında işlem tamam :)) şimdilik git tabii, eş dostla sohbet etmek insanın kafasını da dağıtır.. ben geçenlerde ilk defa binadan bir komşuya gittim. 6/7 ay önce taşınmışlardı bizim üst kata.. hiç kimse bana hoşgeldine gelmediği için benden sonra gelene gideyim dedim. çat kapıda gitsem kadın buzluktan gül böreği çıkarttı yarım saatte önüme indirdi. ben çat kapı geldimki zahmet etmeyesin dedim... becerikli insanın hali başka oluyor :)) ama inan sadece bir çay verseydi daha rahat edecektim. zahmet vermiş olmak beni sıkıyor. öbür türlü daha rahat :))[/QUOTE]

canım ben de ilk evlendim hiç apartmanla kaynaşamadım pek öyle çatkapı git geller olmuyor günleri vardo onlarında girmedim bikaç sene ama işte adı gün olmuş bu sene girdim artık napim gönül koyuyolardı ama iyi de oldu hepsi iyi insanlarmış samimi olduk şimdi yumurta yada yoğurt mayası isteyebileceğim insanlar var en azından :) bir de insan uzak bir yere evlenince adapte olmak için gidiyorsun geziyorsun tanıman gerekiyor insanları. ben de çok gezdim sevmeyen kalmadı beni. ne biliyim övünmek için değil de hep takdir ettiler görümcemle iyi geçinmemizi. çekemeyenler bile oldu ondan sanırım artık bıktık birbirimizden. bir de benim uğraşacak şeyim olmayınca artık seneler de geçiyor 4 senemiz bitti 5 in içindeyiz. insan her zaman aynı samimiyeti vs.. koruyamıyor. ara sıra uzakkalmak iyi oluyor. bu ara biraz öyle yapmak lazım. rabbim hepimizi biran önce meleklerine kavuştursun da bizim de birer yaşama umudumuz olsun. hayattan daha çok zevk alalım.

ben uzun saçı çoook severim ama çok kalın telli olduğu için uzatmıyorum. kabarık durur diye kısacık kestiriyorum. uğraştırmıyor. eğer değişiklik istiyorsan kısalt.. ben victoria beckham modelini de cok beğenirim. arka kısa önler uzun süper oluyor :))

eşim kısa istemiyor. bir de zaten ben minyon tipliyim kısa da kestirince hepten çocuk gibi oluyorum. artık omuzlarımda kat kat kısa kahküllü bişey yada beckham modelinin omuzlarımda düz fönlü hali gibi bişey yaptırabilirim :)

kızlar ya neferimiz aylinciğimiz nerde ameliyatın olmadığı haberlerini aldık duygu dan ama kendisi gelmedi. yoksa çekiniyor mu yine vazgeçti ameliyattan diye. merak ettim ben onu madem vazgeçti ameliyattan o da başlasın artık tüp bebikkkeeeee :1:

canım haklısın da oluyormu işte şimdiye olsaydı bebeğim 1 yaşında olacaktı ben çok mu bayılıyorum sanıyorsun ama insan bazen yalnızlıktan çok sıkılıyor. benim annem de gün yapmaz hiç oralarda öyle bir alışkanlık yok ona yakın olsam tabiki onunla takılırdım ama burda böyle işte.öyle belden aşağı konuşan hiç olmaz. dedikodu da yapan yok açıkçası inan bak. gündelik muhabbetler paylaşımlar oluyor genelde. zaten sinirleniyorum bazen kendime sen de damarıma basma :) başından beri çalışsaydım daha farklı bir hayatım olurdu bu kadar girmezdim bu günlerin içine ha fena olmadı eş dost edindim konu komşunun içine karıştım o da lazım insana ama çalışmayı iş çevremin olmasını farklı bir soslay hayatımın olmasını isterdim. birkez de bu bebek işinin içine girdikten sonra artık elim kolum bağlı yoksa eşim çok rahatlıkla bana iş bulur. kendime de kızıyorum bak aöf kaydımı yenilemedim içimden gelmiyor o iki dersi veremicem sanırım diplomamı alıp bari koysam kenara en azından iş ararken 2 yıllık mezun olurum ama enerjim düştü. kendimi saldım. çok moralim bozuluyor buna. tamamen kendimi bebeğe adamış durumdayım ne ileri ne geri gidemiyorum. aslında onca dersi vermişim çalışınca oluyor. ama şuan duraklama dönemime girdim sanırım :)
bazen bıkıyorum biliyomusun her gün görümcemle görüşmekten onunla ortak misafirliklere gitmekten birbirimizden de bıktık. ama aksi halde eve kapatman gerek kendimi. nitekim öyle de yapıcam. gitmicem artık eve kapatıcam kendimi.

elifcim ne güzel eş dost edinmişsin işte, bak bana 1.5 yıldır binada yaşayan 24 aileden hiç kimseyi tanımıyorum. sadece üst katımdaki ile tanıştım. dağ adamı gibi karşılaşınca günaydın, iyi akşamlar o kadar :)), bak bebek olsun dediğin gibi fırsat bile bulamayacaksın konu komşuya... şimdilik keyfini çıkart :)

kızlar ya neferimiz aylinciğimiz nerde ameliyatın olmadığı haberlerini aldık duygu dan ama kendisi gelmedi. yoksa çekiniyor mu yine vazgeçti ameliyattan diye. merak ettim ben onu madem vazgeçti ameliyattan o da başlasın artık tüp bebikkkeeeee :1:

hakikaten yok oldu hiç. belki kafasını dinlemek istiyordur. valla bende uyarı almam inşallah yada aşağıdan farkedilip kapatılmazsa iyi. gazeteleri bile kapatmışlar giremiyoruz :( belki aylininde internet konusunda bir sıkıntısı vardır. o biraz toparlandıktan sonra tüpe başlayacaktır.

haklısın canım bu ara özellikle görümceme güle güle oturuna gelen misafirlerden dolayı nerdeyse her gün görüştük ben de bıktım valla. Salı günü de kaynanam aradı ablan gelicek sen de gel otururuz dedi kıramadım onu da görmüyordum ne zamandır onları da çok da meraklı olduğumdan değil de eşime değer verdiğim için bir de gelmedi etmedi demesinler diye gittim orda da görüştük. Normalde kendisi acayip takıntılı bir insandır. Kayınvalidemin tesbih çekmesine tilt olur.benim de parmaklarımı kıtlatmama :) öyle seslere karşı allerjisi vardır. Ne zaman duysa yapma der falan. Balkonda oturuyorduk açılıp kapanan masalar var ya o var önümüzde. Kayınpeder de bulmaca çözer hep orda kalemleri vardı camın kenarında. Almış kurşun kalemi masanın üstüne resim çiziyor :d kockoca kadın. Yapma dedim bende. Sonra eliyle silip silince çıkıyor kız falan dedi gülerek. E olsun yapma mala zarar veriyorsun dedim. Devam etti yapmaya. Ben de üsteledim yapma dedim. Aaaa geline bak diyor. Görüşmeyelim artık diyor şakayla karışık gülerek. Ben de dedim biz yapsak kızarsın senin yapma dediklerini biz yapmıyoruz sende bunu yapma parmağınla siliyorsun elin kurşun kalem boyası oldu simsiyah dedim. Bıraktı sonunda. Ama bıktık galiba birbirimizden biraz uzak kalmamız gerekli. Birdaha da kıymetleneceğimi sanmıyorum zaten. Hamileliğimde de bu böyle gider. Zaten uzaklar ben gidiyorum hep. Hamile olup da ayağımı çekersem anca bi kayınvalidem ayağına üşenmez gelir ziyaret eder onun da elinden hiçbirşey gelmez ne yaptığı yenir nede temizliği yani..... Ama görümceme pazartesi günü blüzümü götürmüştüm sökülmüştü şifon kumaş ben dikemedim. Makina dikişi istiyor. Elinden gelen birşey olursa hiç geri çevirmez yapar. Yapmış dün günde söyledi unuttum getirmeyi diktim blüzünü dedi. Ki dedim acelesi yok dinlen yoruldun misafirlerden. Hemen ertesi günü yapmış. Bilemiyorum benim de duygularım karışık bu ara. Biz birbirimizden fena halde sıkıldık. Saygım sevgim hala var ama. Bize bir değişiklik lazım. Benim anne onun da hala olmaya çoook ihtiyacı var :)))o zaman tatlanır herşey. Transferden sonra da gidip annemde yatmayı düşünüyorum 10 gün.

tövbe ya koca kadın sanki park masasını karalıyor. Işi gücü yoktu herhal sıkıntıdan masya esim yaptı:) valla elifcan bence görümcek hiçte şikayetçi değildir halinden villada oturmak kolay olmasa gerek evini göstercek millete haliyle yorulcakta:) sende boşa kendini hırpalayıp yorma bırak herkes misafirini kendi ağırlasın. Yalnız bu yazısı yazdım 3 saattir yollamk için bekliyorum araya iş girdi:)

valla kızlar benimde evlilikte 4 yıl bitti 5. içindeyiz son 1 yıldır binada 2 komşum oldu birde kapıcı çalışınca pek kimseyi tanımıyorsun birde ben 1. kattayım asansör kullanmıyorum millet asansörle falan çıkıyordu. h.sonu balkonda oturduğumda binaya girenleri tanımıyordum misafirmi apartman sakininimi hırsızmı bilmiyordum:) son 1 yılda 2 komşu edindim kapıcı hariç. birde artık ahaliyi tanıyorum samimi olmasamda aşinayım hatta geçen yıl üst kat komşumla mahkemelik olduk hala devam ediyor dava. ve anadolu yakasında akrabam hiç yok hepsi avrupada. yani başka bir şehre gelin gittim gibi. bu nedenle her yerde yaşayabilriim diyorum:) şimdi cmtesi günleri 2 komşuyla kahve günümüz oluyor kışında örgü. herkes kendince bişey yapıyor. gerçi uzun zamandır 2 kişi takılıyoruz birini kursu var ama bitmek üzere. öyle yani benimde komşum bir elin parmağını geçmiyor:(

aylin bence kafasını boşaltmaya çalışıyor buraya girerek konun içine dahil olamk istemiyor düşündükçe iyice bunalacak diye korkuyor sanırım. onun net sorunu yok evinde var diye biliyorum ha belki gezip tozup kafa dağıtıp girmiyorsa o başka. keşke arada girip bilgi verse bari. hani biz fikir verip kafasını karıştırmayız:)))

hakikaten yok oldu hiç. belki kafasını dinlemek istiyordur. valla bende uyarı almam inşallah yada aşağıdan farkedilip kapatılmazsa iyi. gazeteleri bile kapatmışlar giremiyoruz :( belki aylininde internet konusunda bir sıkıntısı vardır. o biraz toparlandıktan sonra tüpe başlayacaktır.

haklısınız canım işyerinde girmek de sıkıntılı. ben de çalışıyor olsam valla işten kovarlardı heralde kk hiç kapanmıyor önümde :)

tövbe ya koca kadın sanki park masasını karalıyor. Işi gücü yoktu herhal sıkıntıdan masya esim yaptı:) valla elifcan bence görümcek hiçte şikayetçi değildir halinden villada oturmak kolay olmasa gerek evini göstercek millete haliyle yorulcakta:) sende boşa kendini hırpalayıp yorma bırak herkes misafirini kendi ağırlasın. Yalnız bu yazısı yazdım 3 saattir yollamk için bekliyorum araya iş girdi:)

valla son zamanlarda hiç yapmadım zaten normalde saat 10-11 gibi giderdim falan salatasını yapardım yada ne iş kaldıysa.ama artık yapmıyorum zaten özel olarak da erken gel demiyor kadın. ben de kendimi öldürmemeye karar verdim neticede bana güvenerek misafir ağırlamıyor. hele son seferinde iyice abarttım saat 2 de misafirlerle gittim :1:

valla kızlar benimde evlilikte 4 yıl bitti 5. içindeyiz son 1 yıldır binada 2 komşum oldu birde kapıcı çalışınca pek kimseyi tanımıyorsun birde ben 1. kattayım asansör kullanmıyorum millet asansörle falan çıkıyordu. h.sonu balkonda oturduğumda binaya girenleri tanımıyordum misafirmi apartman sakininimi hırsızmı bilmiyordum:) son 1 yılda 2 komşu edindim kapıcı hariç. birde artık ahaliyi tanıyorum samimi olmasamda aşinayım hatta geçen yıl üst kat komşumla mahkemelik olduk hala devam ediyor dava. ve anadolu yakasında akrabam hiç yok hepsi avrupada. yani başka bir şehre gelin gittim gibi. bu nedenle her yerde yaşayabilriim diyorum:) şimdi cmtesi günleri 2 komşuyla kahve günümüz oluyor kışında örgü. herkes kendince bişey yapıyor. gerçi uzun zamandır 2 kişi takılıyoruz birini kursu var ama bitmek üzere. öyle yani benimde komşum bir elin parmağını geçmiyor:(

aylin bence kafasını boşaltmaya çalışıyor buraya girerek konun içine dahil olamk istemiyor düşündükçe iyice bunalacak diye korkuyor sanırım. onun net sorunu yok evinde var diye biliyorum ha belki gezip tozup kafa dağıtıp girmiyorsa o başka. keşke arada girip bilgi verse bari. hani biz fikir verip kafasını karıştırmayız:)))

azda olsa arkadaşın olmuş :)) bende giriş katında oturuyorum. kimsecikleri görmüyorum. zaten hafta içi yorgun düşüyorum eve. trafik yoruyor.. hafta sonuda ev işleri... çıkıp kimseyi görecek hal kalmıyor :)

kızlar ne diyorsunuz yarın genetiğe gitsem mi yaa. artık cocuga başladık. ikide bir izin almak istemiyorum. zaten artık tedaviyede başladık. gitmeyiveriyim yaaa.

azda olsa arkadaşın olmuş :)) bende giriş katında oturuyorum. kimsecikleri görmüyorum. zaten hafta içi yorgun düşüyorum eve. trafik yoruyor.. hafta sonuda ev işleri... çıkıp kimseyi görecek hal kalmıyor :)

kızlar ne diyorsunuz yarın genetiğe gitsem mi yaa. artık cocuga başladık. ikide bir izin almak istemiyorum. zaten artık tedaviyede başladık. gitmeyiveriyim yaaa.

baaaak senin de günlerin varmış işteee adı gün olmuş canım ya görümelerin artık. örgü günü ne sıcak geliyor kulağa ben de geçen sene yeğenime havlu kenarı falan ördüm çeyizi için kendi havlularımdan çıkarttım danteli seviyorum akşamları oturup örüyordum insanı deşarj ediyor örgüyü de haroşo iki ters bi düz falan bilirim o kadar ama hep heves etmişimdir öğrenmeyi rengarenk şeyler örmeyi. kız sen komşunla neden mahkemelik oldun merak ettim neden dava ettiniz birbirinizi :(

sonaycım bana kalırsa üşenme git. birdaha randevu alman kanını vermen çıkması falan zaman alır. Allah göstermesin ama ya tutmazsa ilk denemen elinde olur tatlım sonuçların. bence çok önemli genetik. hem kolaylık da sağlamışlar sana sıra beklemiceksin randevu yok git ver kanını sonra geç işe. onca izin alıcaksın zaten battı balık yan gider hesabı.

kızlaaaar sizi kaçırdım, doktordan sonra eşime gittim harbiyeye, onla birlikte döndüm kadıköye tabi ben gelinceye kadar siz gittiniz.
bugün ilk kontrolümde 8 yumurtam göründü
sağda- 13, 13, 10, 9 mm 4 tane
sol- 13, 12, 11, 10 mm 4 tane
emre bey, ilaçlara iyi cevap verdiğimi ilk kontrol için bir doktorun isteyebileceği ideal ölçüler olduğunu söyledi. hatta bir kan testi yapılacaktı, gerek yok, belli ki iyi dedi. diğer ilaç dozlarına aynı devam edip bu akşam 10da cetrodite vurulmaya başla, ctesi öğlen yine kontrole gel dedi. siz bu yumurtalar konusunda daha deneyimlisiniz, ben bu kısmını hiç bilmiyorum, sizce nasıl iyi mi? opuya kadar ne olur ne biter?

Son düzenleme:

canım genetiğe git, sakın sallama. bugün bir arkadaşım gitti, kız öğretmen ve zk genetikdeki doktor yarım gün rapor yazmış, sana da yazar. bir şeye kalkındın ihmal etme. sonuç da 3 haftada çıkar demişler. transfere tam yetişmese de duygu gibi sonradan da olsa önlem alırsın bir şey çıkarsa.

kızlaaaar sizi kaçırdım, doktordan sonra eşime gittim harbiyeye, onla birlikte döndüm kadıköye tabi ben gelinceye kadar siz gittiniz.
bugün ilk kontrolümde 8 yumurtam göründü
sağda- 13, 13, 10, 9 mm 4 tane
sol- 13, 12, 11, 10 mm 4 tane
emre bey, ilaçlara iyi cevap verdiğimi ilk kontrol için bir doktorun isteyebileceği ideal ölçüler olduğunu söyledi. hatta bir kan testi yapılacaktı, gerek yok, belli ki iyi dedi. diğer ilaç dozlarına aynı devam edip bu akşam 10da cetrodite vurulmaya başla, ctesi öğlen yine kontrole gel dedi. siz bu yumurtalar konusunda daha deneyimlisiniz, ben bu kısmını hiç bilmiyorum, sizce nasıl iyi mi? opuya kadar ne olur ne biter?

Canım mükemmel bence ilk kontrolde çoğu 10 mm in üzerinde olması çok iyi bence. Benim ilk kontrolümde 10 mm in altındaydılar mesela o yüzden daha uzun 13 gün iğne kullandım yani ilk kontrolde 8 adet boyutları güzel yumurtan var bunların sayısı tedavinin sonlarına doğru artacak 10-15 tane topalanır senden diye tahmin ediyorum. Yumurtaların ebatları istenilen büyüklükte ve beklenilen normal boyutlarda olduğu için kanda bakmaya gerek duymamış doktorun. Cetrodite de büyümelerini hepsinin aynı ebata gelmesini sağlarken erken çatlamayı önleyecek olgun ve çatlamaları baskılanmış yumoşların olacak maşallah diyelim ve darısı sonayımızın başına siz de peşpeşe oldunuz duygu ile ben gibi inşallah transferleriniz de yapılır hayırlısı ile inşallah donduracak yumoşunuzda olur.

Duygu kız aklıma geldi sen ne zaman hamilelik takvimi yapmayo düşünüyorsun tatlım :)
Benim tanıdıpım duygu şimdi bu soruya hala hamile olduğuma inanamıyorum hele bir kese kalp atışı görelim sonra der. Hatta abartıp 6 aylık olana kadar bile diyebilir:)
Bu arada eşin ailesine söylemeden nasıl duracakkkk? Görümceye de söyledin tüpçüyüz diye. Kociş sevinçli haberi çoktan uçurmuş olmasın. Yani bildikleri için sorarlar artık bence peki ya sen kendi ailene yanında kaldıklarında ne dedin canım?

Back
X