Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ha ha ha ha ay benim eşimde de var o. gece tuvalete gitmek için ışığı açayım falan birden hortlak görmüş gibi korkuyla uyanır:)))) hı hı hı olur:))))) ama onun dışında beton gibi uyur. yani öyle değmeyle falan uyanmaz.hatta seslensem bile uyanmaz. sadece ışığa duyarlı:))
ben deprem bölgesinde sabah akşam sarsılarak yaşadığım için tatbikatlıyımdır:))) en ufak sarsıntıda yaşam üçgeni kurup top böceği olurum:))))

aynen ya:) hı hı hı der ki ben ışığı açmam birde açsam tavana yapışır heralde.:)))) valla ben efendi gibi yatarım kim kalmış kim etmiş hiç öyle deli deli hareket etmem. misal annemlere gittiğimizde kızlarla otururz eşimin yanına gitcem uyumaya korkarım yine hortlıycak diye birde saat kaç der. gece 3 ama ben 11,30 derim :)))) ve hiç yanılmam hortlak beni görür hı hıhı yapıp saat kaç der 11,30 derim hıııııı der:) gece 3 desem allah söylenirde söylenir. evlendim hayatım düzene girdi 11 dedimmi yataktayız bekarken gece 3 te uyur sabah 6 da işe giderdim. uykuyu sevmem boşa giden zamanmış gibi gelir bana. tam aksi eşimde oturduğu yerde sızar dedem gibi gece gündüz fark etmez yani her daim uyur:))))

aynen ya:) hı hı hı der ki ben ışığı açmam birde açsam tavana yapışır heralde.:)))) valla ben efendi gibi yatarım kim kalmış kim etmiş hiç öyle deli deli hareket etmem. misal annemlere gittiğimizde kızlarla otururz eşimin yanına gitcem uyumaya korkarım yine hortlıycak diye birde saat kaç der. gece 3 ama ben 11,30 derim :)))) ve hiç yanılmam hortlak beni görür hı hıhı yapıp saat kaç der 11,30 derim hıııııı der:) gece 3 desem allah söylenirde söylenir. evlendim hayatım düzene girdi 11 dedimmi yataktayız bekarken gece 3 te uyur sabah 6 da işe giderdim. uykuyu sevmem boşa giden zamanmış gibi gelir bana. tam aksi eşimde oturduğu yerde sızar dedem gibi gece gündüz fark etmez yani her daim uyur:))))

duygu var ya kardeş falan olsak bu kadar benzeriz:)))) ben de uykuyu sevmem. bana da boşa geçen zaman gibi gelir:))))) aman hepimiz bir gün ölcez o zaman uyuruz derim. küçüklükten beri ne öyle öğlen uykularına yatan fos fos uyuyanlardan olabildim(benim öyle bir yengem vardır, kadın her öğlen iki eli kızıl kanda olsa yatar uyur) ne de tavuk gibi erkenden yatıp uyuyabildim. zaten yatağa erken yatsam bile katiyen hemen uyuyamam. işe giderken sabah karanlığında kalkardım yine de erkenden yattığımı hiç bilmem. bir tek şu son dönemde evde olduğumdan beri sabah biraz daha geç kalkar oldum çünkü çok erken kalkınca da vakit geçmiyor. eşimse dediğin gibi yaşlı insanlar gibi daha oturduğu koltukta sızar. hatta kendi horlamasıyla sıçrayıp uyanır da beni güldürür. nasıl bir gamsızsa, gece gündüz fark etmez, daha yastığa kafasını koyduğu an uyur:))) ben de geç yatıyorum diye hep fırça yerim o yüzden senin hesap saat sorduğunda devamlı yalan söylerim. ben de ne zaman sorsa 12 derim:))))

duygu var ya kardeş falan olsak bu kadar benzeriz:)))) ben de uykuyu sevmem. bana da boşa geçen zaman gibi gelir:))))) aman hepimiz bir gün ölcez o zaman uyuruz derim. küçüklükten beri ne öyle öğlen uykularına yatan fos fos uyuyanlardan olabildim(benim öyle bir yengem vardır, kadın her öğlen iki eli kızıl kanda olsa yatar uyur) ne de tavuk gibi erkenden yatıp uyuyabildim. zaten yatağa erken yatsam bile katiyen hemen uyuyamam. işe giderken sabah karanlığında kalkardım yine de erkenden yattığımı hiç bilmem. bir tek şu son dönemde evde olduğumdan beri sabah biraz daha geç kalkar oldum çünkü çok erken kalkınca da vakit geçmiyor. eşimse dediğin gibi yaşlı insanlar gibi daha oturduğu koltukta sızar. hatta kendi horlamasıyla sıçrayıp uyanır da beni güldürür. nasıl bir gamsızsa, gece gündüz fark etmez, daha yastığa kafasını koyduğu an uyur:))) ben de geç yatıyorum diye hep fırça yerim o yüzden senin hesap saat sorduğunda devamlı yalan söylerim. ben de ne zaman sorsa 12 derim:))))

eşim bi dönemde işten gelir 8 gibi uyur ertesi sabah 7 de işe gitmek için kalkardı.bende arada gider yoklardım aşırı doz uykudan ölmesin diye nefes alıyormu bakardım:) ondan sonra yatağa gidersem olay oluyor ne işim varmış evin içinde dolanıyomuşum yatıp dinlenmeliymişim ona neyse. baktım olcak gibi kavga sebebi oluyor bende onla 11 de yatıyorum ama uyuyamıyorum tabi yada arada onu uyutmayıp oflayıp pofluyorum konu acıp konuşuyorum saat 12 bazen 1 oluyor sen biiz uyutmıycan anlaşılan gel süt içelim uykun gelir der.(ama b udurum arada olur sık sık olması mümkün değil zaten:) erkeklerin geneli öyle heralde babamda yastığa değdiği an horuldar. eşimde aynı öyle ve dediğin gibi kendi horultusuna kalkar:)) yada ben dürterim uyutmuyor horuldamktan. ama arada benimde horladığımı söyler ilginç yani acaba ben nasıl horluyorum:) bende ya o gün çoook yorulmuşumdur (ki siz hesap edin) yada psikolojikmen diplerdeyimdir ondan horuldamışımdır:) ve eşim şöyle tehdit ederdi önceden uyuma sen uyuma benide uyutma hele bi bebek olsun dersen ki uykum var ozman sana sorarım derdi:)) oh canıma minnet valla gece alemine geri döncem bebkle birlikte :))) belki oda babası gibi uykucu çıkar :)))

kızlar ya ben hamilelik sendromuna mı ne girdim daha ortada bişey yok. sanki kocam beni sevmiyor benle ilgilenmiyormuş gibi geliyor. eskiden daha çok ilgiliydi gibi. akşamları benim uzandığım koltuğa gelmiyor daralmıyım rahat uzanayım diye. birde yatarken bile elini üstüme atmıyor korkuyormu ne:(( ne bilim işte eskide ndaha ilgiliydi sanki şimdi ise bir kopukluk var gibi :((( banamı öyle geliyor gerçekten öylemi acaba. hani trip atacak yerde aramıyorum ama yoksa aldatılma korkusmu başladı nedir. çok şükür herif 4 yıldır kıçımdan ayrılmadı ama ne bilim kadınlar en çok hamileyken aldatılırmış ya ondan mı bu ruh haline girdim acaba:((

lennn iyilikte yaranmıyor :)))) adam incinme, daralma diye neler yapıyor senin düşündüğüne bak.. ben hamile kalmadan benimki öyle davranmaya başladı :) kolu bile değince ağrı yapacak diye nerdeyse yatakta bile aramıza yastık koyacak :)) erkekler hamileyken daha cok eşlerine bağlanıyorlarmış.. sen rahat ol.

galiba bütün erkeklerin durumu aynı :)) sadece benimki bensiz asla yataga gitmez. salonda uyuklar durur mecburen 10 / 11 gibi yatarız.. zaten benimde uykum gelir.. sabah 6 da kalkıyorum.

kızlar istanbul tüp bebek merkezini aradım yaa fiyat sormak için özel sigorta geçiormu laporoskopi işlemi için birde..ama beni direk emre beye bağladılar yaa uzun uzun konuştuk yaa ne kadar ilgili kibar bir insan yaa inanamıorum ..zaten internettede görüşmüştük beni hemen hatırladı dedim bir arkadaşta size gelior nevin dedim aa dedi hemen tanıdı beni beklior yaa gelin göüreşim dior şu ana kadar bence sizin durmunuz amliyatlık değil dior bana anlattı çok rahatladım..fiyatta da bana yardımcı olcak ama tek sorun aret bey labarratuvarı olması ama söledim kendisi yapacak..ilaçlarımda var elimde dedim çok iyi dedii..sevinçliyim yaa

lennn iyilikte yaranmıyor :)))) adam incinme, daralma diye neler yapıyor senin düşündüğüne bak.. Ben hamile kalmadan benimki öyle davranmaya başladı :) kolu bile değince ağrı yapacak diye nerdeyse yatakta bile aramıza yastık koyacak :)) erkekler hamileyken daha cok eşlerine bağlanıyorlarmış.. Sen rahat ol.

aynen artık yakında aramıza yastık girer bizimde:)))

kızlar istanbul tüp bebek merkezini aradım yaa fiyat sormak için özel sigorta geçiormu laporoskopi işlemi için birde..ama beni direk emre beye bağladılar yaa uzun uzun konuştuk yaa ne kadar ilgili kibar bir insan yaa inanamıorum ..zaten internettede görüşmüştük beni hemen hatırladı dedim bir arkadaşta size gelior nevin dedim aa dedi hemen tanıdı beni beklior yaa gelin göüreşim dior şu ana kadar bence sizin durmunuz amliyatlık değil dior bana anlattı çok rahatladım..fiyatta da bana yardımcı olcak ama tek sorun aret bey labarratuvarı olması ama söledim kendisi yapacak..ilaçlarımda var elimde dedim çok iyi dedii..sevinçliyim yaa

bence git görüş nevin raporlu yaptırdı çok uyguna geldi hadi raporun olmasa bile çok pahalı br merkez değil. Ve nevin oraya gittiğine göre bence iyi bir yer yoksa gözünü kapatıpta gitmez ince eleyip sık dokudu. Ha evet ameliyat dersede bence korkma ol ameliyatını en azından kafan rahat olur. Ha değilsede tüpü denersin.

canım umarım görüşünce de içine siner. emre bey çok ilgili bi dr. eminim memnun kalacaksın. özel sigorta geçerli mi bilmiyorum ama tedavi ücreti 4000 lira fiyat konusunda yardımcı olur sanırım.

aynen artık yakında aramıza yastık girer bizimde:)))

bence git görüş nevin raporlu yaptırdı çok uyguna geldi hadi raporun olmasa bile çok pahalı br merkez değil. Ve nevin oraya gittiğine göre bence iyi bir yer yoksa gözünü kapatıpta gitmez ince eleyip sık dokudu. Ha evet ameliyat dersede bence korkma ol ameliyatını en azından kafan rahat olur. Ha değilsede tüpü denersin.

değer bence muyenesi 120 tlmiş hiç vermedim o kadar para muyeneye ama bu adama değer..fiyat 5500 tl dedi bende benim raporum yok dedim nevin arkadaş gibi dedim oda elinden geldiğince yardım edeceğini söledi çok sevdim kendisini paraya kıyp gitmek gerek..zaten parada hazır ama kanser korkusundan bedava olsa ne yazardı..emre beye ben uzun uzun anlattım bu kadar cmlik kisti amliyat edersek o yumurtalık rezervi ölür dedi bu kistler kanserleşmez dedi ama doplerde sıvı birikimi var dedim o az sıvı çok sıvı birkmesi gerkir dedi 15 20 lt ca testide yüksek ama dedim gerçi sonra yaptrdım düşük çıktı oda bir şey dedğil dedi..senin ileri seviyede tüplerde kapalı ise direk tüp denenir dedi ama bakalım başka engel varmı diye dedi gel dedi ben kapatmak istedim oyadım diye o illa anlatıı uzun uzun..hiç karşılaşmadığım doktor tipi diyebiirmm..rapor olsaydı çok süperdi ama ne yazııki olmadı ..başka yerde çıkarmakta mümkün değil sanırım şu an..haydrapaşada falan çıkırtılıomuki..neyse yaa

ben kesin bu adama gdeceğim galiba ...çok uzak ama değer

canım emre bey bambaşka bir doktor. çoook insan. dün opudan önce gelip iki saat muhabbet etti beni rahatlatmak için ki hiç bir heyecanım falan da yoktu.ameliyathaneye girdim aaa baktım elini omuzuma koymuş, bir dost, akraba gibi bana korkma her şey yolunda gidecek diyor. benim gibi 36 yaşında insandan 9 olgun yumurta elde etti. bugün sabah embriyo sayım belli oldu öyle fevkalade bir sonuç aldıkki nazardan korktuğumdan kimseye söyleyemiyorum düşün. yani hakikaten iyi bir doktor da. çok da gerçekçi ve gözü tok da. yani sana kesinlikle ümit yokken tüp falan yapmaz hiiiç merak etme. ücrette de yardımcı olur benim arkadaşıma amerikan hastanesin gibi paracı bir hastanede bile, gidip hastaneyle kendi görüşüp çook yardımcı olmuş.

canım umarım görüşünce de içine siner. emre bey çok ilgili bi dr. eminim memnun kalacaksın. özel sigorta geçerli mi bilmiyorum ama tedavi ücreti 4000 lira fiyat konusunda yardımcı olur sanırım.

içime sindi şimdiden zaten amliyalık olursada başka bir merkezde kendisi yapcak..ama kisti değil içini iğne ile boşaltacak çünkü rezerve zarar veririmiş cıdarıyla almak..ilaçlarla 5500 tl dedi ama bende ilaç var ya indirim olur sanırım uyarsa tabi ilaç..progon ve oviterrelle inş zamanı geçmemiştir..çok tatlı biri bencde..

canım emre bey bambaşka bir doktor. çoook insan. dün opudan önce gelip iki saat muhabbet etti beni rahatlatmak için ki hiç bir heyecanım falan da yoktu.ameliyathaneye girdim aaa baktım elini omuzuma koymuş, bir dost, akraba gibi bana korkma her şey yolunda gidecek diyor. benim gibi 36 yaşında insandan 9 olgun yumurta elde etti. bugün sabah embriyo sayım belli oldu öyle fevkalade bir sonuç aldıkki nazardan korktuğumdan kimseye söyleyemiyorum düşün. yani hakikaten iyi bir doktor da. çok da gerçekçi ve gözü tok da. yani sana kesinlikle ümit yokken tüp falan yapmaz hiiiç merak etme. ücrette de yardımcı olur benim arkadaşıma amerikan hastanesin gibi paracı bir hastanede bile, gidip hastaneyle kendi görüşüp çook yardımcı olmuş.

aaa nevin cidden ya senin yumoşlar dün akşam nasıl bir hınzırlık yapmışlar 9 un kaçı döllenip kaçı bölünmüş. hiç yazmadın. demesen unutmuştum valla.

paracı olmadığı herhalinden belli zaten..demekki böle doktrlarda varmışş ne olursa olsun öenmli olan kişilk demekki doktorum diye havalanmıor bazıları gibi..kasılmıor...orda geçmiormuş özel sigorta ama gerekirse başka hastanede yapacak ama sanırım gerekmeyecek öle anladım..neyse yaa seni hemen tanıdı aaaa dedi kendisine de yapacağız bu günlerde transfermi ne öle bir şey dedi anlmadım..o kadar heyeceanlanmıştımki..çünkü ona bağlayacaklarını düşünmemiştimm..sevinçliyim yaa..yardımcı olacağını söledi fiyatta offf yaa bir yük kalktı sankii

içime sindi şimdiden zaten amliyalık olursada başka bir merkezde kendisi yapcak..ama kisti değil içini iğne ile boşaltacak çünkü rezerve zarar veririmiş cıdarıyla almak..ilaçlarla 5500 tl dedi ama bende ilaç var ya indirim olur sanırım uyarsa tabi ilaç..progon ve oviterrelle inş zamanı geçmemiştir..çok tatlı biri bencde..

aylincim puregon yeterse çatlatma önleyici yazar sadece. 4500 gibi bi rakama mal olur. raporsuz çok da fazla bir ücret değil. bi şey sorucam sen daha önce eurofertille de görüşmüştün sanırım. hangi dr la görüştün bir de içine sinmedi mi?

aaa nevin cidden ya senin yumoşlar dün akşam nasıl bir hınzırlık yapmışlar 9 un kaçı döllenip kaçı bölünmüş. hiç yazmadın. demesen unutmuştum valla.

canım sabahtan beri annem sakın kimseye söyleme diyor ama dayanamayacağım. 9 da 8 embriyo canım:)))) tabi 3. güne kadar kaçı ne olur bilemem ama ilk 24 saatte sonuç bu:))))

aylincim puregon yeterse çatlatma önleyici yazar sadece. 4500 gibi bi rakama mal olur. raporsuz çok da fazla bir ücret değil. bi şey sorucam sen daha önce eurofertille de görüşmüştün sanırım. hangi dr la görüştün bir de içine sinmedi mi?[/QUOT

çatlama önleyicide mi var ee o zaman oviterrlee çatlatıor oda önleyici anlamdım orasını neyse artık..bende 3 kutu progon var 300 lük bird e oviterelle..bencde pahalı dedğil medicine 2800 tlye yapıor ama figen hanım güven vermemişti sanki paracı gibiydi sevemedim onu..evet euroferille görüştüm ama fiyatı çok söylediler bana o zaman yada ekstraları ben yanlış anladım elimede kağıt vermişlerdi..birde alev hanım içime sinmemişti o kadar internetten de hakan beyi görmüştüm oda uzak geldi bana ne bilim orası devre dışı oldu bir anda.alen hanımla görüşmüştüm..

senin bu ilk tüp denemenmi oluyordu

evet canım ilk denemem. emre bey genelde gonal kullanıyor. benim de elimde iptal olmuş aşılamadan dolayı puregon olduğunu söylemiştim. gonal kullanalım ama yetmezse puregonlar kullanılır dedi ama ben 3 kutu gonal(sonuncusu tam bitmedi bile) 3 menogon 4 cetrotide çatlama önleyiciyle(yumurtalarım çok büyüdüğünden 4. sü ekstra kullanıldı yoksa 3le bitircektim) bitirdim tabi bir de ovitrelle çatlatma kullanıldı.
biri biterse ötekinle devam ederiz dediğine göre gonalle puregon arasında fark olmasa gerek o yüzden sen puregon kullanmak istediğini hatırlat. 4 kutudn fazla gerekeceğini de sanmıyorum. o 1 eksiğini de ben sana veriririm.

Back
X