- 9 Temmuz 2010
- 2.558
- 16
- 358
ha ha ha ha ay benim eşimde de var o. gece tuvalete gitmek için ışığı açayım falan birden hortlak görmüş gibi korkuyla uyanır:)))) hı hı hı olur:))))) ama onun dışında beton gibi uyur. yani öyle değmeyle falan uyanmaz.hatta seslensem bile uyanmaz. sadece ışığa duyarlı:))
ben deprem bölgesinde sabah akşam sarsılarak yaşadığım için tatbikatlıyımdır:))) en ufak sarsıntıda yaşam üçgeni kurup top böceği olurum:))))
aynen ya:) hı hı hı der ki ben ışığı açmam birde açsam tavana yapışır heralde.:)))) valla ben efendi gibi yatarım kim kalmış kim etmiş hiç öyle deli deli hareket etmem. misal annemlere gittiğimizde kızlarla otururz eşimin yanına gitcem uyumaya korkarım yine hortlıycak diye birde saat kaç der. gece 3 ama ben 11,30 derim :)))) ve hiç yanılmam hortlak beni görür hı hıhı yapıp saat kaç der 11,30 derim hıııııı der:) gece 3 desem allah söylenirde söylenir. evlendim hayatım düzene girdi 11 dedimmi yataktayız bekarken gece 3 te uyur sabah 6 da işe giderdim. uykuyu sevmem boşa giden zamanmış gibi gelir bana. tam aksi eşimde oturduğu yerde sızar dedem gibi gece gündüz fark etmez yani her daim uyur:))))