dr lar der canım ona bakılırsa bende sözde gencim ama neredeyse beni menapoza sokuyolardı :S ama demekki olunca oluyormuş. ha evet sen zk. ya gitsen senden en fazla ben gibi 1 yumurta çıkartırlardı. bence onlar sadece rapor versin ve bu işi yaptırmasın. ama aklınıza nazar mazar işini getirmeyin lütfen birimizin aklına böyle şeyler gelirse bundan sonra herkes durumuyla ilgi iyi sonuçları gizlemeye başlar:S şahsen benim senin yumoşlarda gözüm olma bilakis iyi sonuçlar aldıkça çok sevinirim konuşmaya devam edecek ortak konularımız olmaya devem eder. benim şahsi fikrim bu ama herkes ben gibi düşünmeye bilirde tabi.
aman canım ya onlar yaşlı insanlar batıl itikatları daha kuvvetli. sabah ciğer konusunu gündeme getiren biri olarak da hiç şaşırma bence:)))))))))))) yoksa ben hepinizin artık içini dışını biliyorum. bizler bir birimizle sevinip üzülen insanlarız öyle nazarımız falan değmez. zk dediğin gibi bence rapor versin sadece. yoksa doktorları resmen felaket telalı gibi. yaşı ileri hastaları da kesinlikle sevmiyorlar. malum yaş arttıkça daha çok uğraşmak gerekiyor, hep genç hasta olsun, kolay olsun istiyorlar bence.
onlarda kendilerince haklılar.. nazar değmesin inşallah :) nevincim bugün nasılsın, daha iyimisin. benim cumartesi toplanacak, pazartesi gelebilirsem gelirim yoksa 2 hafta olmayacam. zaten salı 3. gün oluyor. transfer salı olursa aradaki pazartesi gelmeye gerek yok... kapatırım gitsin :)
gayet iyiyim canım. zaten dün de iyiydim bugün hepten iyiyim.hani çalışıyor falan olsam gayet rahat işime giderdim. dünkü azcık gelen kanama bugün kesildi artık kurumuş leke leke geliyor. bir tek idrara çıktığımda o bahsettiğim ağrı var, 1 gün daha sürer geçermiş. bu arada dün gece içime dert oldu bugün telefon açtım bana neden opudan sonra antibiyotikle, kortizon vermediniz herkese verilmiş diye sordum. opu sırasında rahmin durumuna bakılır ona göre önlem olarak verilir, sizde enfeksiyona mahal bir durum yoktu, rahminiz temizdi, kistik bir durumunuz da yoktu, gerekmediğinden vermedik dediler. kös kös peki dedim kapadım.
sana uygulanan tedavide ayrı bir tarzmış bizlerden çok çok farklı geldi bana. inş. onca ilacın karşılığını dolu yumoşlarla alırsın. nevinle test dgünlerini 3 gün arayla olcak ama sen dayanamaz erken bakarsın belki ikinizden aynı gün + sonuç alırız.
evet değil mi? ben de aynı şeyi düşündüm, sonayınki de ayrı değişik bir tedavi şekli.
teşekür ederim cnm..çok heyecean yaptım bir sigara yaktım fazla içmiorum ama arada böle içerim bir tane..o zaman progonu kabul etmez o kötü oldu ama derim dediğin gibi zaten kısıtlıyım maddi açıdan..sağol verirsen oda hallolur tabi..karra verdim tutmasada deneyecğim para bizden değerli değil ya..ameliyat olmakta hiç kolay değil..o masaya bıçak altına yatmak..annemde anlattım o adamı oda beğenmişti gidelim deyip duruyor ülke tv de izlemişti oda..fırsat olursa beraber gideriz belki karşılaşırız ama senin iş o zaman bitmiş olur sanırım
canım puregon gonalle aynıysa puregonu kabul eder. bana görsen aman boş yere para gitmesin diye en ufak bir gereksiz test yaptırmadı emre bey. özeldeki doktorlar biliyorsun hiç seni düşünmez, sürüyle tahlil ister hep. ben kontrole gittiğimde yumurtaların durumu iyi, teste gerek yok, sen çatlama önleyici iğneye başla demişti de şaşırmıştım. sonuçta her testte çalıştığı merkez kazanıyor, yaptır dese yaptıracaktık.
yardım yardım yardım..hastaneyi aradım bi allahın kulu cevap vermiyor..
canım dışarıda yapılmış testleri de son 6 ayda yapılmış olması şartıyla kabul ediyorlar ama biz bedava olduğu için zeynep kamilde yaptırmıştık. sana ait olan testlerin tamamını tüp bebek bölümü(idrar tahlili de dahil), eşine ait olanları da üroloji yazıyor. eşin bir tek kere gidip tüm kan tahlillerini verebilir. elinizde dışarıda yapılmış son 1 yıla ait spermiogram sonucu varsa eşinin tahlil sonuçlarıyla birlikte gidip ürolojiden rapor alabiliyorsunuz. yani eşin hepi topu 2 kere ürolojiye gidip(1 tahlil, bir de rapor için) bitirebiliyor.