nevincimm gözünnn aydınnn. ne güzel duydunuz kalp atışlarını :) darısı benim başıma, bende akşam gidicem. seninki 7+2 iyi çıkmış yine. benimki geçen günkü çıkana eklersek bugün tam 6+0 oldu. inşallah akşam yine bundanda geri çıkmaz :) hafta sonuda midem bulandı durdu. çok aşırı değildi am rahatsız edici bir durumgittikçe ilerleyecektir.
muayene ücretide heryerde 1 ödersin sonra kontrole gidince ödemezsin..
yok canım bir çok yer 10 gün sınırı koyuyor. muayeneden 10 gün sonasına kadar para almam, bu süreyi geçtimi yeniden para alırım diyor. kontrolller de 15 günde bir olduğu için mecbur ayda 2 defa muayene ücreti ödüyorsun.
ultrasonda geriden çıkmasına emre bey, bu sonuçta ultrasona cihazına yüklenmiş bir bilgisayar programıdır. ona takılmayın dedi... bir de hatırlarsan sen bana doğumu hesaplayan bir sayfa linki yollamıştın. ben oradan adetime göre hesaplayınca 23 ağustosda doğum yapmam lazım çıkıyorum, ama transfer tarihine göre hesaplatırsam bu sefer 3 eylülde doğum yapacak çıkıyorum. aradaki fark da az bu değil tam 10 gün. yani tüpte hesaplamalarda sanırım böyle hep bir geriden gitme var.