senin böyle aldığını bilseydim söylerdim ama hiç aklıma gelmedi 1 kutu aldığın( BEN İLK GİTTİĞİMDE DOKTOR günde 2 doz yazıyorumki 2 kutu versinler sen bir doz yapacaksın dedi. 2 kutu aldık. geçen gittiğimizde yine aynı şekilde günde 2 doz yazdı ve 2 kutu aldık. bizimkide 95 tl içinde 10 tane var. bizim paya düşen kutu başı 15 tl... 3. ayda sana heyet raporu cıkartırız 3 aylık 3 aylık alırsın dedi. bu gidişimde heyet raporunu neden şimdi çıkartmıyoruz diye sorayım.. neden 3. ayda.
bu arada nevincim tesadüf müdür yoksa bir etkisi oluyormu tam bilemiyorum ama 3 gündür göbeğime iğne yaptığımda üzerini kapatmayıp yaklaşık 35/40 dk öyle yatarsam hiç morarmıyor. yapıp 5 dk içinde giysilerimi düzeltip kapatınca morarıyor... ben biraz daha deneyeyim eğer devam ederse sende öyle yap.. morartılar benim içimi kötü yapıyor o yüzden benim için önemli bir konu :))
ay ne bileyim benim de ilk ist tüpte yazdıklarında zaten kendi eczanelerinden getirttiler 2 kutu birden aldım. ben de reçeteye hiç bakmamışım. sonra aile hekimine yazdırdığımda,doktor 2 kutu yazdığı halde hep 1 kutu verdi. benim de dozu yükseltmek hiç aklıma gelmedi. her defasında saf saf günde 1 doz kullandığımı söyledim.
evet senin neden şimdiden rapor çıkmıyor anlamış değilim hani bu ilacı uzun süre kullanacağın belli sonuçta.
ben morarıklara alıştım artık. kardeşim senin gibi hiç bakamıyor kötü oluyor. yılbaşı için buradayken kollarımı karnımı gördüğünde dehşete düştü:))) ben iğne yaparkende hemen başka bir odaya kaçıyordu:))