Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

doktorların demesine göre +4 ten sonrası diğer haftaya devr oluyor. hani salı değil cuma cmtesi git desem bebek ne kadar büyümüş olacak. eğer değiştirmek istiyorsan 3-5 gün değil bir sonraki hafta çarş.perş al en azından 1 hafta daha büyümüş olur. ama dayanabilirmisin bilmiyorum. ben dayanamayıp 2 gün geri çekmiştim.

evet ya, 3-5 gün fark etmez her halde. bir an önce bitsin sonucunu alalım en iyisi. fiyat için 350 lira dediler.(adam prof ya, ben 500den aşağı olmaz her halde demiştim) sonuçlar da 3-4 günde çıkıyormuş.

kızlar ben yine çok kötüyüm. 8 gündür iğne kullanıyordum. 187,5 ile başlayıp, 150 ve son olarak 137,5 düşürdük. bugün yine kontrolüm vardı. emre bey az önce aradı. e2 değerim düşmeye başlamış. progesteron 1,7 çıkmış. e2 nin düşmesi yumurta kalitesinin düşüklüğüne progesteronun yüksek çıkması gebelik oluşma ihtimalinin düşük olmasına işaret ediyormuş. zk daki tedavilerimde e2 hep hızla yükselirdi. şimdi neden böyle oldu anlamadım. bu durumda tedaviye devam etmek içime sinmeyecek. iptal edelim yine de son kararı size bırakıyorum dedi. beni yarın saat 3 te görüşmeye bekliyor. kızlar fikir verin lütfen çok kötüyüm.

Kizlar size birsey sorucam. Yarin sabah eurofertilde opu yapacak alev hanim. Ama su an fena grip oldum. Anestezi doktoru narkoz alamazsin dedi. O yuzden yari baygin olacakmisim, bilincli sedasyon mu ne. Fertile gidenlerde veya digerlerinde boyle tecrubesi olan var mi, tam bayilmayinca acaba hisseder miyim o aciyi. Cok korkuyorumm(

Bence iptal edilme en doğru olanı bahar merkeze ödeme yapmazsın bir sonraki ay daha düşük dozla yeniden başlarsın.en fazla cebinden biraz daha fazla ilaç almış olursun ve daha başarılı bir sonuç elde edersin şu durumda iptal etmezsen seni nasıl bir sonun beklediğini doktoun açıkça söylemiş. Hem sadık bey sana 112,5 ile başlarız dediğinde emre beyle görüşmeye gittiğinde o da 112,5 ile başlarız demişti sanki öyle hatırlıyorum neden daha yükseğinden başlamaya karar verdi anlayamadım sana bu doz da çok geliyor belli ki.

Canım kaç yumurtan toplanacak? Ben de doğuştan tek böbrekli olduğum için anestezi doktoru bana da teklif etmişti narkoz almamayı yarım sedasyon dedikleri şey sakinleştirici iğne ile çakorkeyif oluyorsun o. Sonra benim böbrek değerlerim düzgün olduğu için tam narkoz aldım ama bir arkadaşımız da üniversite hastanesinde pazar gününe denk gelince narkoz suz olmuştu sadece yumurtaları alırken hafif sancı olduğunu söylemişti. Normalde narkoza zaten gerek yokmuş ama psikolojik olarak rahat geçmesi açısından uyutuluyormuş opu işleminde. Bunu narkozsuz olanlar varsa sen de olabilirsin canım.

Cok tesekkur ederim moral oldu bu cevap korkuyordm cok. Benim dusuk yumurta rezervi oldugu icin 3 veya 4 yumurta oldu. Sagda onlarda. Solda hic olmadi. Ilk deneme bu zaten. Hic asilama da olmadi. Bakalim sonuca ulasacak miyim. Cok tesekkurler. Sana da acil sifalar olsun insallah..

Bugun benim dogum gunumdu. Tam 30. Yasima girdim. Fertilden aradilar oglen saatlerinde, toplanan 3 yumurtanin bir tanesine islem yapabildik dedi bayan. Bu aksam bekliycez, bolunme olursa yarin arayip tranfer yapacaklar. Cumartesi alinmiti yumoslar. Yarin acaba bolunmus olu mu, bir de 5. Gun embriyosu daha iyi mi oluracaba. Of cok heyecanli ve tedirginim. Acaba o kalan tek dollenen, bolunur mu ki... 30 yas hediyesi olur mu ki acaba(

bu işler tamamen şans. hep demiyorlar 1 yumurta 1 sperm işimize yarayacak olan. kısmetinde varsa neden olmasın. ha ne kadar çok yumurtan olursa şansın o kadar çok olur ama kader kısmet olcağı varsa bu şekildede olur. benim zk.daki ilk denememde 2 yumurta toplandı 1 döllendi bölünmesi devam etmedi diğerinidi daha sonra döllediler ha kalitesi çok iyi değildi hatta iyi değildi ama yinede transfer edildi. ki fertilin laboratuar şartları daha iyi belki o 1 emriyon transfer edilir. allah gönlüne göre verir inşallah.

BAHARIM, doktorun en iyisini bilir. eğer iptal ederse de kabul et. onca para, sonra onca bekleyiş ve negatif sonuç daha yıpratıcı biliyorsun. o yüzden baştan böyle bir şeyi farkedip iptal etmeleri daha akıllıca. inşallah bu sabırlarının karşılığını verir allah.

inşallah bugün transferin olmuştur. 5. gün transferi daha iyi olabilir ama 5. güne kadar beklemek büyük risk.. benim toplanan 19 yumurta ile 5. güne gittiler ve hiç donmuş kalmadı. burdaki arkadaşlar 3. gün transferi yapıldı ve ve tuttu. veren allah herşekilde verir. zaten embriyolar için en uygun ortam anne rahmiymiş. seninkide tutar inşallah.

Gokce cim inşallah bugün transferin olur canım narkozsuz opu olman süper tebrik ederim:) 1 embriyonun olmasına da üÜlme döllendiyse gelişimi devam eder inşallah umarım şu saatlerde transferin yapılıyordur.

canım cetrotide ı kullanmama rağmen benim yumoşların bir kısmı yaramazlık yapıp, erken çatlamaya başlamış. e2 değerini düşüren de buymuş. rahim iç tabakası da ona göre erken hazırlanmaya başlamış. bu da progesteronu yükseltmiş. yumurta sayısı fazla olunca malum zapdetmek de zor oluyor. devam edebilirdik aslında ama içimize sinmedi. iğneleri kesince yumoşlar haftasonu çatlamış. bu sabah kontrolde 2-3 tanesini yakaladık:) ve çatlatma iğnemi yaptırdım merkezde. bugün ve yarın çalışma var. bu şekilde değerlendirmeye çalışacağız bu ayı. yumoşlardan biri 25 mm olmuş. o biraz sıktı canımı. onun için de zamanında adet görebilmem ve oluşan kistin erimesi için ilaç verdi. umarım işe yarar. pco da böyle bir illet işte. sinirlerini bozuyor insanın.

insanın canı sıkılmaz olur mu baharım. onca bekliyorsun, onca gidip geliyorsun, ilaç kullanıyorsun. insanın sinirlenip kötü olmaması elde değil. ama herşeyde vardır bir hayır. bak ne güzel takibini yapıyorlar ve devam edelim demiyorlar. durulması gereken yerde durmuşsunuz. inşallah bu seferkini ona göre ayarlar ve herşey yolunda gider. kisti de takma kafana. o kistler genelde adette atılıyor.
bir bakarsın tutan tutmuştur bile ve hiç birşeye gerek kalmaz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…