Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya kızlar resemn sinirden kudurdum. şu gez parkı olayına onca insanın caıonı tehliye atıp mücadeleye girişmesin nasıl bu kadar kayıtsız kalabiliyorlar. yeminle bebek olmasaydı canım pahasına bende alanlara giderdim. zaten avm lerden midem bulandı gezi parkındaki o ağaçlarda bi taraflarına battı galiba. zaten yeşil alan yok olan 2 ağaçta battı. ya düşman ülkelerle savaş olsa yeminle askeri polisi bu kadar gaz kullanmaya su sıkmaya yönlendirmezlerdi. nerden buluyorlar bu kadar gazı suyu kimin parasıyla alınıyor bunlar. sabah 5 ten beri sıklan gazın haddi hesabı yok. resmen kendi ülke vatandaşına düşman ülke vatandaşından beter davranıyorlar. birde ya allah bismillah diyor ulan sen önce insana zulmetmyi bırak. birde kalkıp yalandan allahın adını ağzına alıyor. saatlerdir kahroluyorum izlemekten. daha nasıl yaşanırki bu ülkede.

eğer 2. aşılamanı haziranda yapacaksan tü rarunun çıkması ve tüp denemn ağustosa yada eylülde olur. hemen geecek ay olmaz. tüp raporu için bazı işlemler daha var. mesela EKG ve akciger filmi çektirmen gerek. ayrıca. psikolog, genel cerrah ve dahliye bölümünden randevu olarak raporun imza attırman gerek. en erken ağustosta yapabilirsin.

sagol valla boyle soyleyince o rapor cikmicakmis gibi geliyor :) ben asilamadan sonra hemen basliyim bunlari yapmaya ne kadar erken olursa o kadar iyi

ben pişmiş böreği her zaman dipfrize atıyorum. misafir geldiği zaman kaç parça istersem çıkartıp mikro dalgada ısıtıyorum, yeni pişirmiş gibi tazecik oluyor. yani kesinlikle bozulmuyor. hatta yapıp da artan pasta, poğaça, kurabiyeleri de koyuyorum. hiç bir şeycik olmuyor. misafir geldimi elime yapışıyor valla.
ben sana hep diyorum, kaynananla içinde olsan bile dışında düşman olma. tam aksine kendi lehine kullan şu kadını. doğumda börek çörek dolma ne istiyorsan yaptır hatta güzel beslenmem lazım yoksa sütüm kesilir diye ajitasyon yap:))) lohusa kadının isteğini geri çevircek değil ya:))) hatta ben olsam bir de gaz verirdim, ayyy senin yaptığın çok başka oluyor, senin elinden yapılmış dolma/börek istiyorum diye. bırak şişinsin de bol bol yapsın:))))
bu arada benim kayın valide dayanamadı bu akşam aradı. ay bir şirinlik bir şirinlik bana. seni çok özledimler, hiç aramıyorsun diye sitemler...ben de soğuk soğuk konuştum, biraz hatasını anlasın.

hiç sorma duygu. bizim bütün arkadaşlarımız da şu an orada. facebook ve twitterdan devamlı bilgi ve fotoğraf geçiyorlar. polis jammer koyduğu için bir kısmına telefonla ulaşamıyoruz. açık wifi bulurlarsa sosyal medya kanalıyla haber veriyorlar. ama anlatılanlar resmen kan donduran boyutta. basında çıkanlar işin sadece %10u. şu an gece saat 3, sosyal medyadan devamlı doktor ve tıbbi yardım çağrısı okuyoruz. direkt vücuda hedeflenen gaz kapsülleri ve plastik mermiler yüzünden çok fazla yaralı varmış. ambulansların geçişine izin verilmiyormuş. orada işi gücü olan bir kısım tanıdıklar da muhtelif binalarda mahsur kalmış. saatlerdir helikopterle gaz bombaları atıldığını söylüyorlar. oldukları binada endişe içinde bekleşiyorlar.

Canım sen hemen ılsun bitsin istiyorsun ama üst üste tedavi de bünyeyi yoruyor. Heleki tüp öncesi 1-2 ade dönemi dinlenmem gerekir. Zaten duygu nun dediği gibi tüp için bölümlerden imza akciğer ekg falan istiyorlar sonra teslim etmen ve heyet artı kurul neredeyse 1,5 ayı bulur ilacını yazdırman adetini beklemen 2 ayı bulur. Sana baktıkça yaşadıklarım gözümde canlanıyor ama ardımızdan geliyorsun ben inanıyoum en kısa zamanda muvaffak olacaksın.

Nevincim kiloları boşver hayatının bu döneminde hiçbişey bebeği beslemenden Daha önemli olamaz doğumdan sonra verirsin fotolarda kalsın bakan öyle sansın:)
Duygucan bak ben haklı çıktım kan bağı oluyor ya artık iki ailenin kanından bir velet:) eşine de üzülüyorum he adamın içi gidiyo aranız düzelsin diye sen nevo yu dinle kullan onu kaldığı zamanlarda da öyle elim şeyim üstünde oturmasın iş daya yapmacıkda olsa samimi ol blki senden sıcaklık görünce değişecek cidden sen soğuk olduğun için belki de girişken olamıyolar kızgınlıkları unut. Hem sana zarar lohusalığını bebeğinin ilk günlerini kendine zehir etme rahat ve mutlu ol kendini germe sen beneğinle ilgilenirsin işleri de evde kim varsa yapar seni bilirim olmadı pis kaldı yapamadı falan dersin ama unutmaki herkes evine çekilecek 40 günün sonunda sen bebeğinle başbaşa kalacaksın o zaman kendi düzenini oturtusun.

11.40 da randevum var inşallah ikili tesimiz temiz çıkar rahimağzı uzunluğum da ölçülecek aylar sonra ilk defa alttan muayne olucam sordum soruşturdum bir zararı yok diyolar zaten olsa doktor ölçmezdi ama gerginim. Eğer herşey yolumda giderse 13+2 yiz bugün çikolataları da yiycem cinsiyetini sorucam. Akşamdan beri dua ediyorum en önemlisi onu yine canlı görmek ...

bi çok kişi öyle yapıyor zaten. benim mikro dalga yok inatla almıyorum ama öyle durumda lazım oluyor. hee kaynanayı poh pohlayımda önünen gelen ayy benim çöreklerimi çok beğeniyor desin. hayatta şişirmem bi taraflarını. bence sende fazla yüz verme sıkı fıkı olursan hiç hatasını anlamaz. hatta neden soğuksun falan derse sende senin söylediğin bu laflara kırıldım falan dersin. o kadarhukukun var naz yaparsın sen :)))

gece 3 te insan sesiyle uyandık. tava tencerelerle millet yürüyüşe geçmiş çıkmayanlarda camlardan destek veriyordu. ah şu ayaklanma geçen yıl olsaydıda bizde gitseydik nolurdu(( bencede ekranda gördüğümüz olayların çok küçük bir kısmıdır. şimdide yakın illerden takviye çevik kuvvet gelmiş. bence poliste toptan iş bırasa hükümet hiç bişey yapamaz. o kadar polişsi toptan işten atamazlar ve bence onlarda birlik olmalı bu insnaların ayaklanması tek bir amaç için deyip polisinde halkın tarafına geçmesi gerek. bak gör o zman nasıl oluyor. ya türieynin 4 bir yanında ayaklanma varsa bir durup düşünüp geri çekilsinler artık. izmeleyim diyorum ama izlemedende yapamıyorum. izledikçede kahroluyorum.

neyse canim ben onceden biliyimde kac ay ara verilir falan ona gore hevesleniyim :) ekg ne ki acaba onlari zk dami yapmak lazim

neyse canim ben onceden biliyimde kac ay ara verilir falan ona gore hevesleniyim :) ekg ne ki acaba onlari zk dami yapmak lazim

ekg kalp elektrosu hemen çekiliyor ve veriliyor akciğer filmi de aynı gün veriliyor. tüp bebek bölümü yapıyor girişini sen gidip çektiriveriyosun. aynı gün elinde oluyor.

günaydın kızlar annemdeyim şuan erkenden uykum bitti size yazayım dedim dün doktordan sonra bebek ziyaretine gittik sonra da annemlere geldik yorgun düştüm giremedim.
bebek iyi keyfi yerinde uzunluk da ölçüldü 34mm güzel dedi dikişe şuan gerek yok dedi progestanı da günde 2 kez fitil den gece yatarken 1 tane ağızdan olarak değiştirdi. b12 ye devam folik de elindeki bitene kadar iç sonra bırak dedi ama benim kutumda 30 tane daha var hepsini içersem 4. ayın sonuna kadar içmiş olucam. haftaya tiroid ölçümümden sonra aricam hem b12 ve progestan yazdırıcam telde yazarım dedi. başka vitamin versem mi diye düşündü sonra da vermedi b12 yi kesecekti gebelikten önce de iğne tedavisi gördüm deyince o zaman devam edelim dedi. foliği o kadar uzun süre içmektense 15 gün sonra ararım belki o zaman verir başka vitamin. hemogramın iyi dedi gene pek fazla ilaç vermeyi sevmiyor :)
birdahaki randevum 29 haziranda hatta temmuzda gel dedi de pazarlık ettim güldü 24 ünde izinden dönüyorum istediğin zmn gel dedi.
cinsiyeti falan unuttum zaten uzunluktu falan.... ikili testimiz de temiz çok şükür güzel çıkmış dedi doktor.
o herşey yolunda rahat ol diyor ama ben bu uzunluk olayı azalacak diye korkuyorum progestan da vajinal daha etkiliydi ağızdan al dedi
eğer gerekirse 17. haftamda atacak dikiş o da acil serklaj a giriyo. umarım gerek kalmaz. doktoruna güven diyo eşim. istiyorum ama başka bir doktorun da fikrini alsam mı diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
ekg kalp elektrosu hemen çekiliyor ve veriliyor akciğer filmi de aynı gün veriliyor. tüp bebek bölümü yapıyor girişini sen gidip çektiriveriyosun. aynı gün elinde oluyor.

ayy sagol arkadasim yanii bu raporu almak icin hsg gibi bugun randevu al sonra ki ay cekil yok yanii eger oyle bisey varsa ozelden aliyim dicektim
bide ekg ve akciger filmmi erkekde de isteniyor mu yada baska bisey erkek in yaptircagi bisey varmi?

Son düzenleme:
ayy sagol arkadasim yanii bu raporu almak icin hsg gibi bugun randevu al sonra ki ay cekil yok yanii eger oyle bisey varsa ozelden aliyim dicektim
bide ekg ve akciger filmmi erkekde de isteniyor mu yada baska bisey erkek in yaptircagi bisey varmi?

ekg odası zaten bomboş hemen gidip tüp bbek bölümden geldim ekg için diyorsun ben çekiliyor çıktısınıda eline veriyorlar. akciger filminin girişinide tek banko yapıyor o sebepten birwz kuyrukta beklersin ama girişin yapılırsa onuda hemen çekiyorlar. sonucunuda ertesi gün alıyorsun ( en azından bana öyle olmuştu) genel cerrahi, dahiliye ve psikoloktan iza alacağın zamn nettenrandevu alman gerek. ha psikolog tüp bebek binasında ona randevu gerekmiyor. hemen gidiyorsun imzalıyor. ama diğer 2 bölümden randevu alman gerek. dahiliyede pek yer olmuyor duruma göre rapor iine başladığında dahiliye randevunu ileri bir tarihe alırsın. cerrahta genelde yer oluyor.

not: dahiliye bölümünde imza alacağın vakit kadın olan doktordan randevu al. erkek olan ıncık cıncık abakıp imza vermeyebiliyormuş. kıl biriymiş. ben tesadüf eseri bayan dahiliyeciden almışım soru olmadı. dahiliye doktoru ekg ne, aciger filmine ve hormon testlerine bakıyor ona göre ok sorun yoktur diye imza veriyor.

ayy cok sagol valla gozum korkmustu icim rahatladi inanin sizin verdiginiz bilgiler beni 1 ay one atcak ilk asilama raporunda da sizden aldigim bilg.sayesinde hemen adet olunca ignelere baslamistim zaman kaybim olmamisti :) canim erkekde yaptiriyormu bunlari yoksa o hic birsey yaptirmiyormu?

Erkek için sadece ürolojiden randevu alıp gidiyosun son 1 yıl içinde yapılmış sperm tahlili varsa onu kabul ediyorlar raporunu hemen düzenliyorlar.

Erkek için sadece ürolojiden randevu alıp gidiyosun son 1 yıl içinde yapılmış sperm tahlili varsa onu kabul ediyorlar raporunu hemen düzenliyorlar.

sagol o var zaten asilama raporu icin alinmisti gene isterlerse aliriz.cok tesekkurler icim rahatladi

kızlar mail attım bakarsınız şuanki durumum.

Resimlere bayıldımmm:))) çok güzeller sağdan soldan her köşeden çekmişsin vallahi bravo baya var karnın duygucan daha da 2 ayın var daha şişer yani biraz aşağıda duruyor ama çok da değil bence.
Nevinle sonaydan da bekliyoruz :)))

leynn, ben gördüğümden beri sanki üste doğru yayılmış. daha önce daha altta toplaşmıştı şimdi daha genel bir hamile karnı olmuş:)))

aa öylemi dersin valla ben kendimi sürekli gördüğüm için ne durumdayım çözemiyorum. hani aşağıdamı yukardamı büyümüşmü anlamıyorum:)) ama bunlar foto biliyorsunuz fotolarda da biraz büyük çıkmış olabilir. çıplak bakınca hamile gibiyim. ama üstümde bişey olunca gazdan şişmiş bir karnım var gibi geliyor hala:))

evet elifcan net olarak görebilesiniz diye ter türlü çektim.sağdan soldan yukardan aşağıdan:))) sayenizde banada iyi oldu yoksa resim çekmek aklıma gelmiyor. 2 ay var ama ben 1 ay aldı diyorum hani haziranıda çıkardımmı olay tamam diyorum:))) arada rahimde bişeyler oluyor. hatta dün akşam sğ kısımda seyirme gibi ağrı oldu tırstım acep erkenmi gelce dedim. daha doktorada ayn 13 ünde gidicem hani ne durumdaym bilmiyorum(( sıklaşsa bari kontroller bende rahatlasam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…