günaydın kızlar bu gece yine aynı rüyayı gördüm gülsem mi ağlasam mı hayır olsun inşallah. hep bebeğim doğmuş fakat hiç giydirecek kıyafeti yokmuş onu görüyorum. hep bişeyler alma telaşında oluyorum görseniz:)
sonra da bu bi işaretmi acaba diyorum? bilinçaltımda hep erken doğum olabilir diye bir düşünce yattığı için sanırım böyle rüyalar görüyorum. sonra da birsonraki cumartesi ben başka bir doktora daha gideyim diye karar verdim.
yani 1 ay çok uzun ya o sırada rahimağzında kısalma olursa? progestanı da azalttı. medicine hospital da neslihan şeker varmış oranın tüp bebek bölümündeki hemşireler de riskli bir durum vars ona git die tavsiyede bulunmuşlardı. bir gideyim hem bebeği görmüş olurum hem o da rahimağzı uzunluğunu ölçer onun da fikrini almış olurum diyorum.
sonra da kendi doktorum oldukça rahattı hatta 5 hafta sonra çağırdı düşünün demekki bir sorun yok artık rutin kontrollerde zaten hep ayda bir oluyor duygu da hep öyle gitti. kafanı karıştırma başka doktorun fikri ile diyorum. acil bişey olmadığı sürece bekle kendi doktorunu diyorum
ama sonradan üzülmek de var bişey olursa çocuğu geri içeri sokamayız tedbiri elden bırakmamak lazım sonradan üzülmek de var.
bu arada anneme rüyamı anlattım hep zaten daha önceden de anlattığım rüya hiçbişeyi yok çocuğun yine dedim.ben de öyle bişeyi yok deyince var onun herşeyi dayısı patik bile aldı ona dedi :) kardeşim de beni yatakodasına götürdü annem görmeden sandığı bir açtık bebek ganimetleri çıktı :) canım annem birçok şeyi alıp alıp koymuş. daha önceleri de ben üzülmiyim diye göstermemiş. 2 tane tulum içlerine aynı renginden çıtçıtlı badi ve zıbınları var. ayrıyetten 2 yeşil 1 sarı alt üst kadife takım içlerine aynı renk zıbın çıtçıtlı badileri. saymadım ama sanırım 5-6 tane çıtçıtlı badisi ve üst giyimleri mevcut. dayısı da gs li patik almış :) genelde kreasyonumuz sarı ve yeşil :) tulumların birisi sarı diğeri kırmızı lacivert hepsi sıfır beden teyzemin 2 torunu var o aldıkça anneme de al koy demiş o da almış patiği alt giyimi üst giyimi herşeyi uydurmuş almışlar.
o kadar mutlu oldum ki meğerse bebeğimin herşeyi varmış inanın hiçbişey almasak 40 ı çıkana kadar böyle büyür. kardeşimin kadife battaniyesini bile saklamıştı. çok sevindim hepsini ayrı ayrı sevdim fotoğraflarıını çektim :) sanırım alışveriş benim stresimi alacak.
sonra annem de cinfikirli dedi ki bu resimleri eşine gösterme. o da gider anasına elif in annesi herşeyi almış der onlarda hiçbişey almazlar dedi :)
onların alacaklarına ihtiyacımız yok Allaha şükür benim ve anneannesinin aldıkları yeter de artar bile ama çok merak ediyorum bişey alıp kenara koydular mı hiç sanmıyorum. battaniye ör dedim de beceremem ördürürüz dedi. görümcem de aman herşeyin hazırı var alırız dedi. beraber alışverişe çıkıp ben alırsam adı alırız olur tabi. bakalım kendileri bişeyler alacaklar mı? 9 aylık gebe olmamı beklerler artık. zamanı gelince yaparlar ona sözüm yok da ekstra bir hevesleride yok sanki. kız anası gibi olmuyor kimse. ben de resimleri cidden eşime göstermicem.