ay kızlar bugün çöle dşmüş gibi. önce net yoktu arayıp arıza kaydı bıraktım hadi onlar gelene kadar kalolarını kontorl edeyim tekrar belki gelir dedim uğraşırken elektrikşer gitti yakalşık 3 saat yoktu. net olmayınca ne sıkıcı oluyormuş. en azından arada bakıyordum. bu arada telimin şarjıda yoktu tam kurudum yani:)) bu durum eşiminde br hoşuna gidiyork,i nete girmiyorum diye

( neysek geldi.
sürekli magnezyumdan bahsediyorsunz ya bana doktor vermedi. sadece elevit ve demir hapı alıyorum. birde omega. eczacı havalar ısındı omegayı gün aşırı al dediği için onuda kafama esince içiyorum. bende çok şükür kramp yok ama geçenlerde yatakta sol bacağıma girdi ama uzatınca açıldı hani aman ama canımı yakmadı. hamilelik krampımı yoksa öylesinemi girdi çözemedim. sürekli olmaya başlarsa anlarımki hamilelikten sebeptir. bu konuda takipteyim:))
elifcan sürekli gitmek istemekte haklısın hani bebeğin hareketlerini hissedene kadar insan sürekli gitmek istiyor. ben 3 aylıktan sonra (ekim ortası hamile kaldım ocak ortasındna itibaren hep ayda 1 gittim) hani hareketlenene kadar canım çıktı bu ne böyle ayda bir gidiyorum diye isyanediyordum. hatta şuaaralar bile 15 günde bir gitsem çok iyi olcak. benim kız maşallah pek harketsiz acaba sorunmu var diyorum. ama en baştan beri böyleydi bunu bilmeme rağmen neden hareket etmiyor diyorum ve endişeleniyorum. hatta geçen gün baya baya büyük haretler yaptıda tırstım ayy noluyor dedim. milletin bebesi sabahları tekmiklerle anasını uyandırır bizimkinde tık yok. uyuyormu sürekli napıyor bilmiyorum. heralde uyku konusunda babasına çekmiş bellki. iyi olduğunu bilsem şikayetçi olmıycamda korkuyorum

(( ve nedense şu ara korkularım çok daha arttı. aklıma kötü şeyler getirip kötüyüde çekmek istemiyorum. ama elimde değil.
giyim kuşam konusuda annen unisex renkler almış. bizimiler dah bişey almıyor ben içlerni biliyorum hep korkudan bişey yapamıyolar. alım işini sona saklıyolar. ablam bi battaniye almıştı. kardeşimde buldukça kokoş şeyler alıyor. en sonda leoparlı puf ayakkabı almıştı:) annemde yün yastık yorgan yaptı ve el örmesi battaniye yaptı 2 tane. hani onu nasıl yaptı anlamıyorum. hep içlerinde korku varya adım atmaıyolar. zaten babma kalsa hiç bişey yapmayalım sağlıkla bir doğsun her şeyi sonra alalım diyor:)) allahım yüzümüze doğru basında evlatlarımız sağlıkla alalım kucaklarımıza. bence eşine göstermede söylemede .alfa rasında anasgile falan söyler. yani annen iyi düşünmüş. dur bakalım onlardan ne kadar hareket gelecek. hele hele görümcekler alışverişe çıkma sonra adı aldık olur. hani parası eliften çıktı ollmaz. ben hep eşimle gittim aman oda beğensin sonra laf etmesin diye e birde malum aram yok görümcekgille :)) biz evi tadilat yaptırdığımız düğün zmanı kayınpeder stalarında başında durdu sadece ilk peşinatlar eşimden çıktı snra eve yerleştik kalan taksitleride birlikte ödedik. babası etrafa evi ben yaptırttım demiş. bunu daha sonra tesadüf eseri dayının karısından öğrendik. aa eniştem yaptırmadı evin tadilatını oldu. yani senin bebek kıyafetleri aynı hesap olmasın:)
bu arada kaynana uçak biletini kesin almış 10 temmuzda geliyrmuş eşim geçen konuşmuşta ne yapcaksınız falan demiş. eşimde valla annesi gelir heralde ilk zmanlar yanında durur. olmadı daha sonra sen gelirsin faln demiş. o da beni kimse yanında istemez ben çocuğumun mutluluğunu görmek için geliyorum torunumu görür evime geçerim. dğerinede aynısını yaptım gittim hastanede rehakatimi yaptım sonra evime döndüm demiş. bende haaah bak gördünmü anan senden akıllı nerde durcağını bliyor dedim. hani o ben gelimde kalımda demez sadece eşim kendi anneside gelip kalsın istiyor ciğerini bliyorum kocamın. ve hiç aman gönlü olsun diyede ok demem. geçmişte çok yaptım ama hata olduğunu fark ettim. bundan sonra gönlü olsun konusunda gaddar olucam. nesye işte anam gelir 10-15 gün kalır yeter dedm. şu zamnda kimin anası 40 çıkana kadar duruyorki dedim. benimki hala valla senin ananın 15 gün kalcağını hiçç sanmam olmadı 1 hafta seninki kalır 1 hafta benimki diyor hala:)) zaten doğum zmanı eşim 1 hafta izin alacak.o benle ilgilenirken anamda ebeğe bakar. 10 günü atlattıkmı gerisini ben hallederim. ilk etapta yaralarm falan olursa onun zorluğu olur. genede diyorum allah kaynanamın eline düşürmesin. ha gelir zevkle bakar ama ben o samimiyeti kurmak istemiyorum sonra benimde çocuğun üzerinde hakkım var der. bir kere telde tartışıyorduk bana dediki senin üzerinden annenden çok benşm hakkım var:)))))))))))) şimdi 1 hafta bakar bebeğe ben büyüttüm bu yaşına getirdim olur:))) hediye konusundada belki düğündeki gibi gene getirip 1 teneke bilezik takarlar. ama uygun bir şekilde geri vericem ya anında olur ya da sonradan. hiç hakkı olsun istemiyorum. malum düğünde taktıklarını geri almışlardı bende gık demeden vermiştimki aman ilerde laf olursa hakkınız yok üstümde diyebileyim diye. yani hediyesinide iade edicem. zatn giyim kuşam alcağınıda sanmıyorum.