merhaba toplama ıslemınınıde atlattık artık 14 tane yumurta toplanmıs
sizin kacar taneydı haırlarsanız yazarmısınız?
hayırlı olsun arkadaşım inş tez zamanda bebeğine kavusursun. benim 8 yumurta toplanmıştı. bunun önce 6 tanesi döllendi. sonra 4 e düştü en son 3 kaldı. bunun 1 ini transfer ettiler 2 tane donmuşum kaldı. inş. senin daha fazla donmuşun kalır. bende geçen yıl bu ayda tedaviye başlamıştım. 2 yada 5 kasımda da tranferim olmuştu. zorlu bir başlangıç zorlu bir süreçlti ama daha sonra hersey yoluna girdi. darısı senin başına olsun..
merhaba toplama ıslemınınıde atlattık artık 14 tane yumurta toplanmıs
sizin kacar taneydı haırlarsanız yazarmısınız?
canım 8 olgun yumurta süper donmuşun da kalacak transferin de sorunsuz yapılır inşallah.
benim tek yumurtalığım var ve tek yumurtalıktan 11 yumurta toplandı malesef sadece 3 tanesi olgun çıktı 2 si döllendi. 2 ayrı donmuş transferi oldum. ilki kimyasal gebelik oldu ikincisi de tuttu ve devam etti çok şükür. darısı senin başına.
merhaba
8 tane olusmus cuma oglen transfer :18:
kızlar ilk aşılamam olmadı hatırlarsanız.2.aşılama için raporum çıktı iğneleri aldım.geçen aşılamada 3 kutu puregon300 verilmişti.bu sefer merional verdi doktor 13 adet farkı ne bu iğnelerin? bide kaan aydosun istediği dna hasar testini yaptırdık sonucu bekliyoruz
sagol canım ıcımı rahatlattın ne olcak ne bıtcek bu ısın sonunda bebek benle olcakmı cok merak edıyorum:18::18::18: bu surec de kk gırmemeyı dusunuyorum uzun sure haber alamazsanız merak etmeyın 12 gun sonra sonuc ıcın gırerım artık
Selam kizlar ben 1 yıllık evliyim cocuk istiyoruz ama vajinusmus problemide yasıyorum aşırı olmasa da jinekologa gttim Pazartesi gunu ultrasonda baktı görünürde hic bisey yok dedi fakat adet bitiminde anestezili kanal filmi çekilecek doktorum once vajinusmusu yenmen gerek ama once cocuk diyosan filmden sonra igne ile 1-2 tane yumurta birakip toplama yapicagini soledi o heyecanla sormayı da unutmusum böyle bi deneyimi yada bilgisi olan varmi kizlar teşekkürler
sagol canım ıcımı rahatlattın ne olcak ne bıtcek bu ısın sonunda bebek benle olcakmı cok merak edıyorum:18::18::18: bu surec de kk gırmemeyı dusunuyorum uzun sure haber alamazsanız merak etmeyın 12 gun sonra sonuc ıcın gırerım artık
ınsallah sızde bıran once raporu cıkartırsınız bır zamanlar bende oyle dıyodum o duyguyu cok ıyı bılıyorum ıyı dıleklerınız ıcın sagolunmerhaba canım bende zeynep kamil hastanesinde tedaviye başlıcam haftaya cuma günü randevu aldık . inşallah bizde biran önce bütün işlemleri hallederiz ve bu konuma gelirim .dualarım senin ile canım rabbim saglıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah
canım sabah 1 saat calısıyodum oglen 1 saat calısıyodum servısde işden cıktım 3 gun yatarım sonra yakın yerlere gezmeye gıderım ama genelde yatarak gecırmeyı dusunuyodum :26: bekı yemek ıcmekle ılgılı bır tavsıyenız varmıkı ıyı dıleklerın ıcın sende sagol canım dualarını eksık etmeburdan uzak kalman sana çok iyi gelecek hergün kk ya girersen vakit geçmez. ilk 3 gün istirahat et sonra da normal yaşamına dön planlar yap gez toz kendini oyalicak bişeyler bul. onu düşünmezsen emin ol sana daha sıkı tutunur. rabbim yar ve yardımcın olsun canım bol bol dua etmeyi ve hakkında hayırlısını istemeyi ihmal etme.
arkadaşım beni,m sana tavsiyem kesinlikle vajinusmusu yenmeden bu işlere girişme. zaten senin sorunun çocuk olmaması değil vajinismus. önce bunu yen sonra çocuğu dene belki olacak. o doktor nasıl bir doktormuşki bu astalığını yenmeden tüp bebeğe yönlendiriyor seni bu işler öyle kolaymıymış. çok afedersin o iğneleri göbeğine yemeye başladığın andan itibaren gün aşırı doktora gidiyorsun ve hergün oranı açıp aleti yiyorsun ki sende zaten o bölgenle ilgili bir korku var bunun üstüne böyle bir tedaviyi seni 5-10 kat daha zorlar. çok afedersin zaten o korkun olmasa eşinle rahat rahat birlikte olursun ve belki hamile bile kalırsın. bence kesinlikle çocuk için tüp veya aşılama tedavisine kalkışma para vereceksen önce vajinismusu yenemk için iyi bir uzmana danış derim. hangi şehirde ve hangi ilçede yaşıyorsun bu konuda sana giden birinden referans verebilirim.
denizciğim sonuç ne olursa olsun bize yazmayı ihmal etme dualarım seninle olacak inş 12 gün sonra yüzün güler. olmazsada ümidini kesme er yada geç gelecek. zamanı vardır diye düşün ve hayırlısını iste sürekli hani olsun ve sonuna kadar devam etsin diye dua et.
nevo yağrum naptın operasyonunu oldunmu. nasıl geçti umarım sorun olmamıştır. eşimde boynundakileri FSM hastanesine göstermek için gitmişti herhalde operasyon için gün verirler demiştim ama kadın hemen ayak üstü bir kaç tane olan et benlerini almıştı. şaşırmıştım bende. demekki cinsine göre ameliyat olan oluyor yada ayak üstü yakma işlemi yapılan oluyor. benimde dudak üstümdekini aldırmak istiyorum ama nasıl olcak bilmiyorum çockken koyu kahveydi büyüdükçe et haline döndübayramdan sonra 21inde izmire gideceğim. 22sine orada devlet hastanesinde estetik cerrahtan randevu aldım, 3 tane et benimi aldıracağım. hamilelikte bir anda 2 kat büyüdüler, artık korkutuyorlardı, geçen gidişimde gösterip randevumu aldım. hatta bir kaç tane daha vardı ama devlet sadece 3 tanesini karşılıyormuş. dikişlerin alınmasını, yaraların iyice kapanmasını falan da hesaba katıp, 30una da dönüş biletimi aldım.
ınsallah sızde bıran once raporu cıkartırsınız bır zamanlar bende oyle dıyodum o duyguyu cok ıyı bılıyorum ıyı dıleklerınız ıcın sagolun
canım sabah 1 saat calısıyodum oglen 1 saat calısıyodum servısde işden cıktım 3 gun yatarım sonra yakın yerlere gezmeye gıderım ama genelde yatarak gecırmeyı dusunuyodum :26: Bekı yemek ıcmekle ılgılı bır tavsıyenız varmıkı ıyı dıleklerın ıcın sende sagol canım dualarını eksık etme
tabıı yazarım merak etmeyın ınsallah ıyı guzel mutlu seyler yazmayı nasıp eder allahım bana sizde sagolun
Benim bugun transferim oldu hersey yolunda da size bisey sorcam uyurken saga sola ve yuz ustu uyabilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?