Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
arkadaşlar marmara üniv hastanesinde tüp bebek bölümü açılmış fakat şöyle bir şey duydum .dışarıya rapor vermiyorlarmış bu doğrumu?bilgiisi olan varmı aranızda?
eğer hala gitmefiysen marmara çok iyi bir hastane zeynep jamille arasında dağlar kadar fark var özek gibi tavsiye ederim ama dışarıya rapor vermiyo

İyi geceler yeni katıldım aranıza. Bende özelde tedavi görüyodum en son hsg çekildim sol tüp kapalı çıktı doktorum zeynep Kamile yönlendirdi. Randevu alıp gittim elif hanima direk aşılama verdi bi kağıt verdi bu belgeleri topla dedim. Sorum olucak sizlere smear ve servikal kültür testini adetimız bittikten sonra istediğimiz zamn cektirebilemiyiz bn özel hastanede yaptırcam sorun olurmu .heyetten hmn Sonic çıkıyomu. Yardımcı olursanız sevinirim.allah hepimizin yardımcısı olsun

sanırım smır ve kulturun zeynep kamılde yaptırılması sart. ben orda yaptırmıstım sonuc yanılmıyorsam 1-2 haftada cıkmıstı.adet bıttıkten ılk 10 gun ıcınde yapılması gerekıyo muhtemel bır gebelık ıhtımalı olmaması ıcın.dısardan yapılmasını kabul edıyolarmı once bı sor. ona gore yaptır. tup bebek ıcın 2 asılama sartı var. heyet bıraz uzun suruyor tabı. ama sabırlı olun ve sonuca odaklanın bakın ben zeynep kamılde 1 asılama dan sonra ilk tüp bebek denememde tek embrıyoyla hamıle kaldım. kızım 20 gün sonra 1 yaşında olacak.

T
Teşekkür ederim nix bugün gittim özelde smear vekultur testi verdim ya 1 haftaya çıkar dediler inşallah kabul ederler kesin biliyomu sun. Heyet tahmini ne kdr suruyo

T

Teşekkür ederim nix bugün gittim özelde smear vekultur testi verdim ya 1 haftaya çıkar dediler inşallah kabul ederler kesin biliyomu sun. Heyet tahmini ne kdr suruyo
ben yaptıralı 2 yıl oldu ama hatırladıgım kadarıyla. arayıp sor bence bosuna bekleme

T

smear kültürü hastane kendi bünyesindeki birimden istiyordu ama dışarıdakinide bazen kabul ediyorlar. nüfus cüzdani fotokopisni 2-3 tane hazır tut resim olsun. sperm testini ürolojiden yaptırmış yada oradaki doktora onaylatmış olmanız gerekiyor randevusuz işlem yapmıyor üroloji. herşey tamamsa . 1 haftada raporun çıkar

Devlette 3. aşilamayı yapmak zorunda myız 2.aşilamadan snrs tüp bebege geçirmezler mi yanıtlarsanz sevinirim

Devlette 3. aşilamayı yapmak zorunda myız 2.aşilamadan snrs tüp bebege geçirmezler mi yanıtlarsanz sevinirim
2014 de 2. aşılamadan sonra tüpe gecirdiler beni devlette. su an bi değişiklik yoksa 2 den sonra tüpe gecirirler

2014 te galiba en fazla 2 aşilama yaptırıyorlardı dgl mi şimdi 3 aşilama
2014 de 2. aşılamadan sonra tüpe gecirdiler beni devlette. su an bi değişiklik yoksa 2 den sonra tüpe gecirirler
Birde benim sorun çikolata kisti sol tarafta 2buçuk cm ilk aşilamada düşük yaptm tutunamadı kist küçük dye ameliyatta yapmıyo devlet hastanesi dye biliyorum

merhaba,benim desol tüpümde sıvı birikmesi var zeynep kamil ameliyat olmadan önce bir kez aşılama deneyelim dedi,semear be kültür testinizi kabul ettiler mi,hangi aşamadasınız acaba,ben adetimi bekliyorum tahliller için,

İyi akşamlar evet kabul ettileradetimin yaptırdım ben hastaneye gittim adetimin 3.gunu klomen verdiler haftada 3 kez cagirdilar ultrason a aldılar bu hafta aşılama olacaktım dün gittim yumurtam buyumemeis yapmadilar. Sana verdikleri kagittaki testleri yaptım direk dosyani aciyolar

Anladım , teşekkür ederim, umarım aşılama sonuç verir ameliyat olmak zorunda kalmayız

arkadaşlar merhaba ben zeynep kamilde aşılama yaptırmak istiyorum.Öncesinde kadın doğuma mı muayene oluyorsunuz yada direk tüp bebek bölümünemi gidiyrsunuz?Bilgi verirseniz sevinirim

arkadaşlar merhaba ben zeynep kamilde aşılama yaptırmak istiyorum.Öncesinde kadın doğuma mı muayene oluyorsunuz yada direk tüp bebek bölümünemi gidiyrsunuz?Bilgi verirseniz sevinirim
infertilite bölümüne başvurmanız gerek

Merhaba arkadaşlar, ikinci aşılamaya geçileceği zaman süreç nasıl oluyor, hemen aynı dosyaya devam ediyorlar mi ilk adetle, tecrübesi olanlar bilgi verirseniz sevinirim

Merhaba arkadaşlar, ikinci aşılamaya geçileceği zaman süreç nasıl oluyor, hemen aynı dosyaya devam ediyorlar mi ilk adetle, tecrübesi olanlar bilgi verirseniz sevinirim
Canim adetten bir hafta önce gidiyorsun iki fotoğrafla 2.rapor çikıyor adet olunca 2.aşilamaya geçiyosun

Yani yine ikinci raporun çıkması 1 hafta alıyor öyle mi, ilk aşilama nin tutmadığı belli olunca hemen başlamaları mi

Benimde birinci aşılama da tutmadı. Ikinci aşılama için iki ay geçmesi gerekiyor dendi ilaç tan dolayı vücudun dinlenmesi gerekiyor muş
Bu ay ikincisi için gidicem Allah hiç birimizi boş çevirme sin
AMİİİN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…