Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde ikinci aşılamam yapıldı 8gün önce bekliyorum tutmazsa 3. Aşılamayı yaptırsammı yoksa direk tüp bebeğe geçsemmi bilemedim ilaçlar insanı maf ediyo çok kararsızım Rabbim hepimize yardım etsin

bence tüpe geç. şansın daha fazla. bosuna hem zaman hem ılac hemde sinir harbi. ben 2 aşılama sonrası 1. tüp bebeğim tuttu. zeynep jkamilde allahım sizede nasip eder inşallah

Merhaba, bende ikinci asilama mi yaptım bekliyorum, tutmazsa tup bebege gecis için tekrar belge hazırlanıyor mu, ne kadar zaman alıyor tup bebek raporu, hayırlı olsun ve de

Merhaba, bende ikinci asilama mi yaptım bekliyorum, tutmazsa tup bebege gecis için tekrar belge hazırlanıyor mu, ne kadar zaman alıyor tup bebek raporu, hayırlı olsun ve de
evet tüp bebek için ekstra bikaç şey daha istiyorlar. bence hızlı davranırsan 1-2 aya raporun cıkmıs olur zaten asılamadan sonra hemen tup yapmıyorlar 2 ay gecmesı gerekıyo. yanı 2 kez adet oluyosun 3. adetınde baslıyorlar tüpe. kızım 1.5 yasında sizi o kdr ıyı anlıyorumki isteyin çok isteyin. vazgecmeyın o raporlar belgeler sızı yıldırmasınzevkle yapın onları sonunda bebısınız var.

Allah razı olsun,Allah bağışlasın kızınızı, moral verdiniz, gerçekten zor bir süreç, hele de zaman kayıpları insanı yıpratıyor, inşallah Allah emeklerimizi görür en güzelini verir olmayan herkese,

Reactions: nix

Daha bir hafta olması, yok şuan bir belirti, benim biyolojik olarak tutması zor, karın içi yapisikligim var, prosedür gereği 2 asilamadan sonra tup bebege geçirdikleri için yapıyorlar, siz de bi belirti var mi

bence asılama boşa zaman kaybı ne yazıkki prosedür böyle. asılama hakkı kullanmışssınız bundan sonra para zaman ve psikoloji kaybı olur tüpr geçin. ben 2 aşılama 1 tüp zk.da yaptım hiçbiride başarılı olmadı. 2. tüpü özelde yaptım ve kızıma kavustum. kızım 24. ayını doldurmuştu ikinci bebeğime hamile oldugumu öğrendim. bizimde kısmetimizde böylesi varmış. zamanında onca mücadele sonucunda tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi oldum hemen peşine kendiliğinden gelen 2 bebek. Allah sizlerede nasip etsin peşini bırakmayın mücadelenizin er yada geç meyvesini alırsınız.

Aminnnn, Allah razı olsun, Allah çocuklarınızı bağışlasın, hangi merkezde yaptınız tup bebegi

Daha bir hafta olması, yok şuan bir belirti, benim biyolojik olarak tutması zor, karın içi yapisikligim var, prosedür gereği 2 asilamadan sonra tup bebege geçirdikleri için yapıyorlar, siz de bi belirti var mi
Vallla aslında bende belirti var ama ben diğer aşılamalardada bu belirtileri yaşadım sonu hüsran göğüslerim çok acıyo arada baş dönmesi mide bulantısı regli olacakmışım gibi kasık ağrısı oluyo ama yinede emin olamıyorum çünkü herzaman yaşıyorum bu belirtileri

Evet insallah hamilesinizdir, insan umutlanmak istemiyor artık haklısınız

ayyyy ne güzel benim kızımda tüp bebek. suan 20 aylık . ikinciyi istediğimde inşallah normal yolla hamile kalabilirim. çünkü tekrar tüp bebek tedavisi stresine girmek istemiyorum

Mrb kızlar sizlere sormak istediğim sorular var..bende zeynep kamilde ilk asilamami oldum ikinci içinde raporum çıktı hatta ilaclarimı da aldım ama kullanmak nasip olmadı..tarihleri de geçti..ben tedaviye tekrardan orda devam etmek istiyorum üçüncü asilamaya geçerler mi yoksa ikinciyi olmak zorundamıyım...aynı raporla tekrar ilaçlar alınmaz sanırım..özelde yaptım desem ikinci asilamayi öyle bişey de var mı acaba

ssk anlaşmalı özel bi yerde yaptırmıstım ben ilk aşılamamı ordan epikriz raporu almıştım kabul ettiler. 2. yi zeynep kamilde yaptırdım olmadı. sonra tup yaptırdım tuttu . ilaçların süresi gectıgıne göre aradan 2-3 yıl geçmiş sanırım.aynı raporla tekrar ilaç alamazsın. özelde yaptırdım dersen onu ispat etmek zorundasın epikriz raporun nerde derler? aradan baya zaman geçmiş kan tahlilllerini filan tekrar yaptırman gerek . eger aşılamaya uygun gorurlerse 2. asılamayı denerler. ama spermler asılama yapılamıcak kadar az yada sende asılama ile olmayacak kadar buyuk bi problem varsa direk tüpe gecirirler. yaş ta önemli tabi 35 yaş üstünü direk tüp bebek e yönlendiriyolar

Canım yaş 24 ve erkekte sorun yok..Sadece hastaneye gittiğimde ikinci aşılamani olmamışsın diyip onu mu yaparlar yoksa ilaçların tarihi geçti diye 3.raporum çıkar öyle mi yaparlar..Eğer ikinci raporun süresi varsa geçmiştir sanırım dmi..

evet raporların süresi var. drların ne yapacagı belli olmuyo sen bi git bakalım ne diyecekler

kızlar birşey sormak istiyorum. zkh'de aşılama için hormon testi isteniyor ya hani dosya açmaya gidildiğinde bu tahliller inceleniyor mu yani anormal olan bi hormon varsa ilaçla tedavi ediliyor mu? bir de tüm tahlillerle birlikte dosya sizde mi kalıyor yoksa hastanede mi?

evet raporların süresi var. drların ne yapacagı belli olmuyo sen bi git bakalım ne diyecekler
Anladım canim en iyisi gitmek yada aramak galiba..peki zeynep kamilin infertilite 1in numarasini bilen var mı..asistandan çok sekreter konusuo hastalarla zaten

tabi aşılama yada tüp bebek öncesi ilaçla yada ameliyatla tedavi edilmesi gereken bişey varsa once onu tedavi ediyorlar. diğer türlüsü boşa kürek çekmek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…