Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kizlar bisey sormak istiyorum asilama surecinde hangi evrelerde esin yaninda olmasi gerekiyor bilen varsa cevap verebilir mi lutfen. Simdi dosyalari teslim ederken beraber gidilmek zorunda onu biliyorum. Ondan sonraki surecte hangi durumda esimin gelmesi lazim bilen var mi? Surec tam olarak nasil ilerliyor zeynep kamilde?

Reactions: nix
ilk başvuruda. dosyaları heyete verirken. aşılama ise aşılama yapılacağı gün. tüp bebek ise kadından yumurta toplanacağı gün erkeğinde sperm vermesi gerekiyor. onun dışında senin yumurta takibinde oldugun zamanlar erkeğin gelmesine gerek yok

Hmm toplamfa iki defa gelecek yani benimle. 1- evraklari teslim etmeye gidince
2- asilama yapilacak gun
Tesekkur ederim canim. Peki beni yumurta kontrolune cagircaklar mi misal iki gunde bir felan?

Hmm toplamfa iki defa gelecek yani benimle. 1- evraklari teslim etmeye gidince
2- asilama yapilacak gun
Tesekkur ederim canim. Peki beni yumurta kontrolune cagircaklar mi misal iki gunde bir felan?
tabiki adetin ilk adetin 2.yada3. günü çağırıyorlar ilacın dozunu belirliyorlar. sora yumurtların durumuna göre 2 yada 3 günde bir çağırıyorlar ta ki yumurtlara büyüyüne dek sonra çatlatma iğneni vuracagın tarıhsaat bellı oluyo ıgneyı vurduktan 36 saat sonra asılamayı yapıyolar.

Anladim canim insallah tutar asilamam cok umidim yok ama :/ yarin evraklari teslim etmeye gidecegim bakalim. Bu arada asilamanin sekline neye gore karar veriyorlar biliyor musun? Bazilarina klomenle bazilarina igneyle tedavi uygulaniyormus da

Anladim canim insallah tutar asilamam cok umidim yok ama :/ yarin evraklari teslim etmeye gidecegim bakalim. Bu arada asilamanin sekline neye gore karar veriyorlar biliyor musun? Bazilarina klomenle bazilarina igneyle tedavi uygulaniyormus da
ben iğneyle olmuştum aşılama iğneyle oluyo genelde. klomen i yumurta takibi için kullanıyolar

ben iğneyle olmuştum aşılama iğneyle oluyo genelde. klomen i yumurta takibi için kullanıyolar
Merhaba canım bişey sorucam bende yarın aşılama olucam ama dün muayene eden doktor gelirken aşılama kabı almamı söyledi medikallerde var dedi ama baktım kaç yere öyle bişey yok sizden herhangi birsey istendi mi

hastane yakınındaki eczanelerde var asılama kabı dedıgı erkegın spermı koyabılmesı ıcın plastik steril kavanoz .

nix canım bişey sorcam sana zeynep kamilde aşılamaya başlicam da bana adetin 2. veya 3. günü gel dediler h.sonuna denk gelirse o ay şansım olmuyor mu bilgin var mı? h.sonu aşılama yapılmaz mı?

nix canım bişey sorcam sana zeynep kamilde aşılamaya başlicam da bana adetin 2. veya 3. günü gel dediler h.sonuna denk gelirse o ay şansım olmuyor mu bilgin var mı? h.sonu aşılama yapılmaz mı?
haftasonuna denk gelirse atıyorum cuma ılk gun mu hemen git. yada ctesi oldun ptesi 3. gun oluyo zaten. cuma olursan hemen gıt ılk gunu ona gore ayarlıyo onlar

haftasonuna denk gelirse atıyorum cuma ılk gun mu hemen git. yada ctesi oldun ptesi 3. gun oluyo zaten. cuma olursan hemen gıt ılk gunu ona gore ayarlıyo onlar
anladım canım. benim bu son adetim mesela cuma günü geldi gerçi daha dosyam da çıkmamıştı yani gitme durumum yoktu ama bu ay yine cumaya denk gelirse 2-3. günler h.sonuna denk geliyor kafamı kurcaladı biraz. ama dediğin gibi yapayım şayet cumaya denk gelirse gideyim eğer öyleyken de ayarlıyorlarsa çok iyi. en azından bir ay daha beklememiş olurum.. çok teşekkürler

mrb kizlar bugun z.kamil tup bebek bolumunde tayfun hicayla gorustum.benim 1 negatif asilamam 1. tup denemem pozitif 10.hafta kalp atislari durdu 2.tup denemem negatif oldu.bunlari ozlede yaptrdim.tayfun hoca yinede asilamadan baslamak gerektigini soyledi pazartesi adetimin 3.gunu infertiliteye basvuracagim.islemler gec ilerliyormus sanirim.marmara universitesi hastahanesinde 2 kez ilacli asilama yapsam sonra zeynep kamile başvursam rapor icin olurmu bilginiz varmi

z.kamilde tadaviyi çok tavisye etmem ama rapor alıp özelde yaptırırım diyosanız hiç başka bi yerde vakit harcamayın çünkü diğer hastanede yapılan işlemleri yok sayabilir.
inşAllah sağlıkla alırsınız bebeğinizi kucağınıza

Cerrahpaşa bana ekpiriz raporunu getir aşılama nın olur dedi benim aşılamam Yok

asilama yaptiran arkadslar peki tahlilleri disaridan kabul ediyormu infertilite.spermiogram hsg vs.???
birde ultrason sirasi ve kan sirasi alacaksiniz adetin 2.3.gun dediler doktor bakmiyormuki ultrasonla nasil isliyor cok zaman kaybedermiyim.asilamayla olmayacagi asikar sadece rapor icin ugrasicam.suan elimde herseyim var gectigim ay ozelde tup bebek yaptrdim.esimin tahlili yeni.hsg var bunlari kabul ederlermi kan ultrason verip adet bittikten sonra smear kultur versem.birdaki adetimle asilama yaparlarmi hemen bi ayda toplanirmi yani

marmara üniversitesi hastanesi sgk anlaşmalı ise yani aşılama ilaçlarını sgkdan alırsna kabul oluyo epikriz alıyosun zeynep kamile veriyosun. benimde özelde bi aşılamam vardı ilaçları rapor çıkarmıştım epikrizle kabul ettiler ama 2. aşılamayıda yaptılar zeynep kamılde sonra 1. tüp de tuttu kızım 2 yasında

spermiyogram hsg dısardan kabul edıyolar ben oyle yapmıstım . zaten orda 6 ayda sıra geliyo. dısarda yaptır. o spermıogram son 6 aya aitse kabul ederler. hsg de son 5 yıl kabul etmişlerdi benim. ama kan ve usg yı mutlaka ordan ıstıyolar . ama kolay oluyo. tup bebege gıdıp kan usg ıcın geldım dıyosun adetın 3. gunu aynı gun yaptırıyosun . 15 gune tamamı cıkmıs oluyo. kafanda o kadar buyutme akıllı ol dısardan kabul ettıklerı ne varsa dıaarda yaptır. spermıyogramla hsgyı yenıden yaptırmana gerek yok kabul ederler. onlarıda sor gerıye bı kan smear kültür kalıyo onlar kolay yapılıyo ama cıkması toplam 15-20 gunu bulur. akcıger fılmınıde dısardan kabul edıyolar sanırım. iyi takıp edersen 2 aya cıkarırsın raporu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…