Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sonradan biri grdi iceri asila var dediler omuydun yoksa.nurgulmu adin

hayitli ugurlu olsun insallah canim.erkenmi oldun ben daha yoldayim gotmedum asilama olacak orda sordum ayaktakilete asilama olacak varmi diye kimse yoktu
Sabah 9 da gıttık canım 11:30 da aldılar içerı benımle bırlıkte 1kişi vardı aşilama olacak oyuzden erken oldu herhalde

Zaten sabah gıttık sınır ettıler bızı bugun aşılama olacak dıye tup bebek bolumune ganı dıye bırı var ona kayıt olmamız gerekıyomuş bana oyle bısey demedıler bılmıyodum gıttık o oraya gonderıyo oraya gıdıyosun o oraya gonderıyo sabah sabah çıldırtılar bizi

neyi duzgun soyluyorlarki bana carsamba gel dedi urolojiye esin sperm versin dedi saat kacta geleyim peki randevumu alcam diye sorunca gani bey var dedi oraya gonderdi ozaman.bugun kayt ettirfim.simdi biz urolojiye gdip kaytmi actrcaz carsamba gunu nasil olcak.ben de 11 de falan ultrasona girdim.bucuga dogru nurgul diye birini aldilar asilama dediler.oyleyse sen ondan sonra girdin.saks mavisi şal takan bi bayan vardi zayif oda asilama olcakti heralde oturuyordu konusmadimda su iciyordu

Aynen öyle dogru duzgun yapıyolar bız ugrasıyoruz sonra çarşamba sabah ilk urolojiye gıt kayıt ol barkod al sonra ganının yanına gıdın eşin test verıyo o cıkınca infertiliteye gıdıp eşim test verdı dıyosun onlarda saat verıyo ozaman cıkarsa sonuç alırız dıyolar ben 10:10 gece verdık testı gıttım soyledım 11:30 da gel çıkarsa alırız dedıler 11:20gıttım senden once bırı var onunki cıkmış sonra senı alıcaz dedıler ben tekrar su almaya gıttım cagırmışlar benı gelıncede gırdım içerı

kızlar merhaba,başına böyle bir durum gelen lütfen yardımcı olsun bana zeynep kamil infertilite2 de aşılamaya başladım 75 ünite ile başlandı,17 mart cuma günü ilk iğne yapıldı 18 inde 2. 19 unda 3. 20 sinde 4.cü iğne yapıldı ve 21 martta kontrole gittim iğneyi 50üniteye düşürdü ve perşembe kontrole çağırdı gittiğimde yumurt sayısının çok olduğunu ve aşılamanın yapılamayacağını önümüzdeki adette değil bir sonraki adette gelmem gerektiğini söyledi tabi ben şokkkkk yumurta sayısının çok olmasının bu kadar sıkıntı olacağı aklıma gelmezdi normalde 9 nisanda olmam gereken adeti bugün oldum stresten sanırım yada iğnelerden dolayı erken oldum.Kızlar izlenen yol doğrumu daha önce başına böyle birşey gelen varmı.

Kızlar ben bu akşam 12 de çatlatma iğnesini vurcam cuma aşılama inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…