hayirlisi hakkinda canim.bnide muhtemelen pazrtesi igne vyrdurup csrsamba cagrrirEvetttt canım gıttım pazartesiye kaldı benimde bu sefer fazla olmamış 2 gun daha yap dedı 15ve 13 olmuş benım cumartesı gece çatlama ignesını yap dedı pazartesı gel dedı
saat kacta geldin karsilastik.i acaba.hemsire varmiydi ben geldigimde 10 a yaklasiyodu hemsire yoktu bekledim baya tup bebek bolumunden hemsire geld8 oyle aldilar ultrasona.Evetttt canım gıttım pazartesiye kaldı benimde bu sefer fazla olmamış 2 gun daha yap dedı 15ve 13 olmuş benım cumartesı gece çatlama ignesını yap dedı pazartesı gel dedı
Bende cok bekledım en Sona aldılar benıde dosyamı koymamışlar gelmedi sanıp 1 defa sordum 2. De alıcaz dedıler bekle bekle cagırıyolar tekrar sordum oyle aldılar meğer boşuna bekletıyolarmiş benisaat kacta geldin karsilastik.i acaba.hemsire varmiydi ben geldigimde 10 a yaklasiyodu hemsire yoktu bekledim baya tup bebek bolumunden hemsire geld8 oyle aldilar ultrasona.
9 da ordaydım ben belki karşilaşmışizdır Bilmiyorum ki bi kadın vardı zayıf 4 şişe su içtı hala sıkışmamiştı tek aşilama olacak oydu galiba onu gordun mu sensaat kacta geldin karsilastik.i acaba.hemsire varmiydi ben geldigimde 10 a yaklasiyodu hemsire yoktu bekledim baya tup bebek bolumunden hemsire geld8 oyle aldilar ultrasona.
gordum gordum :) ben 11 de ciktim hala sksmamis bekliyodu :))9 da ordaydım ben belki karşilaşmışizdır Bilmiyorum ki bi kadın vardı zayıf 4 şişe su içtı hala sıkışmamiştı tek aşilama olacak oydu galiba onu gordun mu sen
insallah canimbakalım yarın güzel haberler alırım inşallah arı sütü nede başladım faydası olmuştur inşallah
Belki birbirimizi gormusuzdur de tanımıyoruz oyuzdengordum gordum :) ben 11 de ciktim hala sksmamis bekliyodu :))
Inşlh ıyı sonuçlar alırsın arı sütü yaramıştır inşlhbakalım yarın güzel haberler alırım inşallah arı sütü nede başladım faydası olmuştur inşallah
Yaradı herhalde solda 1 tane 12 mm oluşmuş sağda yok dozu arttırmadı yine devam iğneye salı yine gelcemInşlh ıyı sonuçlar alırsın arı sütü yaramıştır inşlh
Iyi canım inşl dahada Iyı olur sevındım senın adınaYaradı herhalde solda 1 tane 12 mm oluşmuş sağda yok dozu arttırmadı yine devam iğneye salı yine gelcem
cok sevindim canim enazindan emeklerin bosa cikmamis olcak insallah.nezman cagrdi kontroleYaradı herhalde solda 1 tane 12 mm oluşmuş sağda yok dozu arttırmadı yine devam iğneye salı yine gelcem
Eşim gelıcekte fazla duramaz oyuzden dedım tek olsam ne olur dıyeyok canim olsada almazlar zaten.esin mevbur gdecek sperm vermek icin zaten
Pazartesi gidicem canım sen ne zaman gidiyosuncok sevindim canim enazindan emeklerin bosa cikmamis olcak insallah.nezman cagrdi kontrole
anladim bsry olmaz canim tup bebek gbi degil sen tupte yaptrmistin deneyimlisin.bunda spermi veriyolar iceri okadarEşim gelıcekte fazla duramaz oyuzden dedım tek olsam ne olur dıye
bende pazartesi 3.muzde pazartesi ozman kizlarPazartesi gidicem canım sen ne zaman gidiyosun
Görüşelim o zaman kızlar ben tesettürlüyüm açık mavi pardesü giycembe
bende pazartesi 3.muzde pazartesi ozman kizlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?