Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evetttt canım gıttım pazartesiye kaldı benimde bu sefer fazla olmamış 2 gun daha yap dedı 15ve 13 olmuş benım cumartesı gece çatlama ignesını yap dedı pazartesı gel dedı
hayirlisi hakkinda canim.bnide muhtemelen pazrtesi igne vyrdurup csrsamba cagrrir

A Ayse1995 sendede insallah yarin hayirli haberler aliroz bugun bir8 vardi ultrasonda folikul gelismemis 11.gun 112.5 a cikarmislar

Evetttt canım gıttım pazartesiye kaldı benimde bu sefer fazla olmamış 2 gun daha yap dedı 15ve 13 olmuş benım cumartesı gece çatlama ignesını yap dedı pazartesı gel dedı
saat kacta geldin karsilastik.i acaba.hemsire varmiydi ben geldigimde 10 a yaklasiyodu hemsire yoktu bekledim baya tup bebek bolumunden hemsire geld8 oyle aldilar ultrasona.

saat kacta geldin karsilastik.i acaba.hemsire varmiydi ben geldigimde 10 a yaklasiyodu hemsire yoktu bekledim baya tup bebek bolumunden hemsire geld8 oyle aldilar ultrasona.
Bende cok bekledım en Sona aldılar benıde dosyamı koymamışlar gelmedi sanıp 1 defa sordum 2. De alıcaz dedıler bekle bekle cagırıyolar tekrar sordum oyle aldılar meğer boşuna bekletıyolarmiş beni

9 da ordaydım ben belki karşilaşmışizdır Bilmiyorum ki bi kadın vardı zayıf 4 şişe su içtı hala sıkışmamiştı tek aşilama olacak oydu galiba onu gordun mu sen

9 da ordaydım ben belki karşilaşmışizdır Bilmiyorum ki bi kadın vardı zayıf 4 şişe su içtı hala sıkışmamiştı tek aşilama olacak oydu galiba onu gordun mu sen
gordum gordum :) ben 11 de ciktim hala sksmamis bekliyodu :))

Aşilamada yanında bırısı olması gerekıyomu acaba agrılı bişey mi

yok canim olsada almazlar zaten.esin mevbur gdecek sperm vermek icin zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…