canım akıntım adet bittikten sonra hemen başladı şeffaf renkliydi ilk başta böyle saydam bişey sonra beyaz a döndü kıvamı da koyulaştı sanki ara sıra sarımsı da olduğu oluyor işte son 5 gündür de uzayan akıntım var kopmuyor yani o derece Allahım ya bu kadar açık yazılır mı dimi ama :) ama sanki biraz azaldı dünden beri bilemiyorum bahar ya yapılmasını o kadar çok istiyorum ki aşmam lazım artık bu aşılama prosedürünü. biz o sabah 9 da ordaydık kenan vardı işte ultrasonda birdaha o kadar erken gitmemek lazım sanırım 10 gibi mi orda olsak tayfun bey olsun istiyorum ultrasonda. bence hep aynı doktor olmalı gelişimi hep aynı doktor takip etmeli. eğer ona denk gelirsem sorucam neden böyle olduğunu 75 ile başlamak az mı geliyor acaba dicem uyarılmamı olmuyor bir de kist yok hormonlar normal neden yumurtlamıyorum sol overimden niye bukadar dirençli dicem. eğer rahim anomalinden derse coraspin kullanıp kanı sulandırmak iyi beslenmesine yardımcı olur mu diye sorucam.valla ben de hep tayfun bey e denk gelmek istiyorum ama eşim de işe dönmesi gerektiği için artık kim varsa biran önce girip çıkmak gerekiyor. ultrason için bekleyemem 11.30 u tayfun bey çıksın diye.ama tüpe geçersek zaten e2 falan istiyolar her gidişinde önce kan veriyosun muhakkak öğlenden sonraya kalıyor o zaman yalnız giderim heralde.ben de 10 mm üzeri bişey görsem şükredicem inan.15. günüm oluyor cuma günü. iğnelerin de 12. günü hep 75 kullandım 2. kutum da bitiyor son 50 dozum kaldı ondan da.eğer 3. kutusa dozu arttırırsalar yetmicek cebimden ilaç almak zorunda kalıcam

biten iğneleri atmıyorum ben muhakkak bir 75 çıkıyor içinden sonra birleştiriyorum onları biriktiriyorum yani devir tasarruf devri :)
evet yaa onlar aslında ikiz. rahime farrklı zamanda koyuluyolar sadece. çok enteresan çocuğum senin ikizin bu ama 3 sene sonra oldu :) o kadar çok çocuk özlemim var ki napıcaz bilmem ilk çocuk olsun işe gir diyor eşim işte imkanlarımızı iyileştirebilmek için. ben de banane ben ikinciyi yapçam diyorum çocuğumu da kendim büyütücem diyorum:) aslında çalışmak da istiyorum biraz ama hele bi şöyle 2 yaşına kadar gelsin sonra belki...düşünsene ben 4 senelik evliyim ilk 6 ay çalıştım biyerde önceden de 2.5 senem vardı toplamda 3 sene çalıştım yani. eğer çocuk çocuk diye koşturmak yerine işe girmiş olsaydım şimdi 4 senedir daha çalışıyo olcaktım sigortam ödenir di şimdiye kadar hep özel e gittik zaten. hevesim var çalışmakta. bakalım kısmet...