bahar benim eğer bu 3. aşılama tedavim de iptal edilirse bende senin gibi klomenle mi denemek zorundayım

tüp bebeğe geçemicekmiyim?
eğer öyle olursa eşim hayatta klomenle 3 ay gidip gelmez zeynep kamil e.
bugün bi ara düşündük 2. aşılamayı medicine da mı yaptırsak raporla diye ama ben de istemiyorum z.k yı bırakmak en azından aşılama sürecinde.o zaman olurmuydu ki kızlar. yani 1. aşılama z.k da raporla 2. aşılama özelde raporla yapılmış olsa tüp bebeğe geçebilirmiyim?
eğer 3. aşılama tedavim de iptal edilirse medicine a gidip raporla 1 aşılama yaptırsam o sayılır mı? yoksa burdaki tedavileriniz iptal edilmiş derler mi?
off kafam çok karışık kızlar yaa. daha şimdiden bunları düşünmeye başladım. ya şimdi yine bana puregon yazarsalar ve iyi gelmezse. bu sefer 3. günümde başlicam ve kilolarca incir kaynatıp suyunu içicem :)
bugün arkadaşıma gittim öğlenden sonra onlar da sorun yaşamışlardı hani tüp olduğundan şüphelendiğimiz bebeğin annesi :) onlarr özelde tedavi oldular ve 2. ayında falan hamile kaldı. şimdi beni anlamıyor sanırım devlete gittiğim için. yani gidin özele bu kadar sıkıntıyı çekmeyin demek istiyor ben anlıyorum. ama o beni anlamıyor. iptal edildi dedim de üzüldü tabiki. özel de yaptırsaydın aşılamalarını diyor. ama o kadar da zengin değiliz ki. bakın medicine da 42 tl muayne ücreti 50 tl rapor çıkartmak için alıyolarmış 12 tl reçete parası alıyolar 378 tl aşılama ve 300 tl de ilaçlar tutsa. hesaplayın işte 800 tl yi geçiyor. 1 kez yaptırdık özelde 1000 tl yi buldu yani gücümüz dayanmıyor. ve devletiin imkanlarını kullanmak varken.ayrıca benim sorunlarım o kadar basit değil. özele güvenemem.sonra kendi de dedi devlet daha bir başkadır sırtını güvenle dayayabilrisin fuzuli birşey yapmazlar dedi. ama yine de o bile yani bu işi yaşamış olmasına rağmen beni anlammıyor.
benim umutlarım azalıyor. insan hiç mi yumurtlayamaz ya neden 1 yumurtaı bile büyütemiyorum. sırf rahim anomalimden mi? her hormonum normalken yumurtalığımda kist yokken. gerçekten anlayamıyorum.