merhaba kızlar. nasılsınız? haırlı kandiller olsun bi kaç gündür ofiste çok yoğunum malum tatilöncesi illa bi yoğunluk çıkar ve izin öncesi iki ayağaını bi papuca sokarlar

bugün hastaneyi aradım ilaç raporum çıkmış kurul odası tüpü burfdamı yaptıracaksınız dr.ların burda olduğu saatte gelin dediler. bende tüp bebeği aradım raporum çıkmış ilaç yazdırmaya ne zaman geleyim sabh olurmu dedim. yine suratsız sarısşın sekreter odun sesiyle öğleden sonra dedi: ) iş yoğunluğuma göre ya yarın yada cuma günü öğleden sonra gidip yazdırcam. bakalım hayırlısı olsun. artık normal olur ümidim tamamen yok oldu. tüpte bile şüpheliyim. diyelimki tutmadı hadi bakalım sonraki sürece giriş

( o aşamalrı düşünmek bile istemiyorum

( çok zorlu biryol ve güç bulurmuyum kendimde hiç bilmiyorum bazen tükendiğimi düşünüyorum. ve kime ne yaptık acaba bunları yaşıyoruz diyorum

( inş tutarda o koşuşturmacadan kurtulurum valla hamile olsam sanırım en cok sevineceğim şey hastande rapor koşturmacası yapmacak olmam olur. en azından bebeğin gelişimi için gider gelirim. artık raporda ihtisasımızı tamamladık bence yeter. birazda gebelik gelişim ve takipte uzman oalım:)
bahar benim kuzan tüp yaptı 12.gün kan verdi çıktı kanında belki sende de birşeyler varsa çıkar. ama kişiden kişiye değişir ve değerlern yüksekliğiyle belli olur sanırım. beklemişken 3-4 gün daha bekle 15.güne tamamla 15.gün tahlilil yaptır derim. ne bilim ben hiç yaptırmıyordum adetimi bekliyordum. heralde tutmadıkları içime doğmuştu geniş durabilişim. hakkında hayırlısı olsun canım.