off ya bi dünya yazmıştım silindi

( biizmde bu ekimde 4 biityor 5. yılımıza giriyoruz. görümce olayından bende muzdaribim. hiç derdimizle ilgilenmedi çocuğumuzun olmadığını üstü kapalı bildiği halde hamile kaldı ve göbeğinin fotosunu koydu face. kardeşiminde olmuyor görürde üzülür demedi. hamileliği boyunca ilgi bekledi yüz vermedik. şimdide doğum yaptı her fırsatta eşime sitem ediyor ama ben de eşime diyorum kendi biizm derdimizle ne kdar ilgilendiki şimdide ilgi bekliyor dedim eşimde bana hak veriyor ama aileci olduğu için bağırıp kızsada onlara hemen yumuşar vicdan yapar. kıyamaz aile derftelrine kıydıüı tek kişi benim. zaten hep derim bu durumda olmama sebebim sensin ki kendide kendisini suçlar. dr. un demesine göre ağır bir üzüntü,depresyonda yumurtalık rezevrleri etkilermiş.ailesinden kimseyi yakın bulmuyorum kendime samimi gelmiyorlar bana. ve görümcem aradıgında teli açmayıp geri dönüşte yapmıyorum. ne düşünürse düşünsün umrumdada değil.
senin görümcenede sinir oldum ne densiz ne haddini bilmezmiş. ne demek senin bebeğine inanmamıştım resmen kıskanmış. eşin dahada ilgilencekti senle hazdemedimemiş. kendisi bekar mı yada evli çocuğu yokmu? senin yerinde olsam yüzüne bakmam ortamlarda denk geldiğimizdede laf sokardım. sinir yaratıklar ya

bencede birşeyini anlatma koca tarafına. ne bilim belki ben yakın göremediğim için herkes aynı durumda sanıyorumdur. belki çok çok iyi kaynananlarda vardır. ama benim yıldızım en baştan barışmadı. eşimede her fırsatta söylerim. o dabilir ailemden sevdiğin birini söylesene der gülerek:) ay neyse bu konulara hiç mi hiç girmeyelim yaram derin :))