ya aslında erken bitti işim en geç 9,30 ofiste olurdum ama bi bayanla tanıştım yine çay içip sohbet ettik. sonra yolumun üstüydü onu kadıköye bırakıp öyle geldim işe. aşılama yaptırıken asistanlar bile endimetriumu söylüyordu. tayfun beyin söylememesi ilginç. bugün ise ona 9 mm dedi

pazartesi 11 mm dün 12 mm bugün 9 dedi. çatlatma iğnesi bu akşam saat 22:00 saatini ve gününü kesinlikle kaçırma dedi. yarın ise bebe aspirini ve folik asit dışında başak hiçbir ilaç içmiyorsun dedi. cuma sabah 8 de orda olcaz. tabisi ben daha erken giderim hani çok meraklıyım toplatmaya

( genelde 15-16 mm ama benim sağım dr. solunda 17-18 ve 16-16-16 vardı. yani epeyce görünüyor. birde yımırtası çok olanda sanrıım daha çok ağrı oluyor. kızın biri pazartesi toplatmış yarın transfer bugün gelmişti ağrım var yarın trasn olcak diye.hemşirede senin çok yumurtan vardı normal dedi şu şu şikayetin varmı diye sordu. ve hazır gelmişken şu yazdığım kanları ver dedi. yani toplamadan sonra karnında ödem oluşan bi bayan olmuş tabisi bebek tutmamış ama ödemle alakalımı bilmiyorum. yani herkeste aynı sorunlar olcak diye birşey yok ama insan yinede acaba diye korkuyor.
burdada epey yağdı sanırım hast. çıktım eczaneye gidicektim şakır şakır yağıyordu. 3 ilaç verdi biri jel ama ben almadım aşılamada almıştım ve kullanmamıştım onu almadım onun dışında 2 adet hap verdiler toplama günü giderken götürücem kullanıp şeklini anlatcaklar. kısaca sağlı solu ilacı dayıyolar
bahaer nerde sesi soluğu çıkmıyor.işlerini yoğun acep?