benimde cAnim bugun bisey yemek istemiyo. biraz ders calisiyim dedim basagrisindan yarim saat calisabildim.
bende visne koymak istedim
bu sene ama guzel bulup koyamadim yadonmus fasulye sevmiyorum ben. domates alip acili sos yapiyrm kisin yemeklere cok iyi oluyo. ramazandan sonra alip konserve yapicam.
dinlen canım sen işten ayrılmıştın dimi canım evdesin şimdi bence doğuma kadar keyfini çıkart hamileliğin.
kırmızı biber fıırnda çok kalması gerek sanırım yapmıştım bi ara soyarken zorlandım ama bu defa ısıyı ve süreyi uzun tutarım.evet kilosu en ucuz 1,5liraydı. fasülye 2,5liraya var ama kötüydü hoşuma gitmedi. birde çiğden konulmazkii. ben yıka temizle pişir içine biber ve domateste atıtyorum soğuyunca poşetle kışında çıkarım 10 dk. pişirmek yetiyor. ister et ister patates istersem direkt o şekilde yiyoruz salçaya bile gerk yok domates rengini veriyor. 2 kişiyiz biz vişne 2 yada 3 kilo almıştım yetiyor komposto için. fasülyede en fazla 4 kilo alıyorum. barbunya ise marketten kuru alıp haşlayıp dolaba atıyorum nohutuda öyle yapıyorum. bakalım bugün iş çıkısı gidicem inş.pazar toplanmamış olurda aradan çıkarırım. yoksa bayram giriyor araya bayramdan sonrada mevsimi geçiyor ve pahalı oluyor ürünler. evde olsaydımda genişten gönül rahatlığıyla yapsaydım keşke![]()
valla ben de 2 kilocuk da olsa alıp yapmak istedim şimdi taze fasülye inan. her zaman aldığım bir yer var 2 liraydı geçen hafta kilosu 3 kg alıyım da koyayım bari.kırmızı biberleri birden at 250 ye çok tutunca da yumuşuyolar iyice dirilikleri gidiyor. o yüzden kontrol et ara sıra zaten şişiyolar anlaşılıyor.
bu arada perşembe gününe dahiliye ve üroloji den randevu aldım. genel cerrahi yok gözüküyo. gidince sorarım sabah 8 de orda oluruz. bir de benim tahlillerde tiroid düşük çıkmış biraz bayan olana aldım inşallah sorun çıkmaz. yükseğe takıyolar da düşüğe bişey demezler heralde. ben de ilacımı eksilttim biraz fazla geliyor demekki.erkek olan dahiliye doktoru da vardı ama ondan almadım fazla takıkmış öyle duymuştum. tahlilleri de umarım ayşe verir öğlenden önce sabah kalabalık olmadan gider isterim. sonuçlar öğlenden sonra demez inşallah o bet suratıyla. öyle derse de derim dahiliyeden randevu aldım göstericem derim. ama garanti olsun ben eşime mail atayım o sonuçların çıktısını alsın iş yerinden. artık genel cerrahi ve ultrason da bayramdan sonraya kalır.