kızlar bugün dosyamı açtırmak için gitmiştim daha öncede bahsettigim gibi kan şekerim ve guatırım sınırda çıkmıştı bu sebepten dolayı dosyamı açmadılar önce dahileye git o işlerini hallet daha sonra dosyanı açtırmaya gel dediler yani 1 ay daha uzadım beni aşılama.... aranızda böyle olan varmı?
merhabalar, zk'de öyle öyle 3 ay oyalanmış biri olarak sana bir tavsiyede bulunayım. öncelikle başka bir hastanede iyi bir dahiliyeciye git. guatr için sana tiroid ilaçları verecektir.onlar kısa sürede tiroidini düzenler. şeker için de sınırda demişsin ilaç verirler mi bilmem. belki önce diyet falan önerirler.kişisel tavsiyem bir süre olabildiğince proteinle beslen. her gün sabah ve akşam 1 küçük bardak tarçınlı süt iç. tarçın şekeri düşürmeye çok yardımcı oluyor. 15 gün sonra aile hekimine git şeker ve tsh içeren kan testlerini bir daha ver. düşmüşse 1 ayı beklemeden o sonuçla gidip dosyanı açtır. düşmemişse düşük çıkıncaya kadar 1 hafta-10 gün aralarla bir daha yaptır. zkdeki dahiliyecilere kalırsan bu iş uzayabilir. her bozuk çıkan değer için 1 ay sonra gel diyorlar. şeker ve tsh stresle bile yükselebilen şeyler. bir dahaki sefer gittiğinde tesadüf yine bozuk çıkar her defasında 1 ay sarkmasın.