- 9 Temmuz 2010
- 2.558
- 16
- 358
inanmzsın aynı benim eşimde öyle diyordu bende istemediğini düşünüyordum ama öyle yorgun ve hastayım demezdi o günlerde...):)yani uğraş vermek istemiyordu çocuk için olursa olur olmazsa olmaz gibilerinden..çocukat seviyor aslında aama öle uğraşmak istemiyordu..hastaneye götürdüm hep zorlanmadım o konuda..ama tüp bebek aşılam karşıydı çok kavga ederdik hep..evlatlık almana neden ses çıkarmamış anlamdım..ben olmazsa evlaltlık düşünmem heralde pek çocuk seven biri değilim kendi çocuğumu sevebilirim ancak herlde..iyi bir eğitim mutlu bir kişilik vermek isterim bunun içinde önce kendi psikolojim düzgün olmalı ve onu mutlu etmeliyim..napalım olmazsada allahın nasibi derim elimizden geleni yaptık vardır bir hayır..hastanede bir yaşlı kadınla tanışmıştım çok önceden onun oğluda istemiyormuş çocuk hiç yapmamış sorun olur diyormuş çocuk..hayvan köpek besliyormuş evde.
neferalem ve immortal(zuzu) durun ve seyredin eşlerinizi. bizim evlilik ekimde 4.yılını dolduruyor ilk 2 yıl doğum kontrol hapı kullandım birde eşimle severek evlenmemize rağmen sürekli kavga ediyorduk(hani evliliğin ilk yıllarında olur ya) benim sakin bir yapım yok inatçı ve sinirliyim (tabi evlilikteki tartışmalarda ekstra asabi yaptı beni) çocuk işini ikimizde hiç düşünmemiştik. hap kullanmamı o istedi bende mal gibi vucuduma zarar verirmi demede 2 yıl sektirmeden içtim. sonra çocuk deneyelim dedi (yani başta ilaç içirdi sonra bırak dedi 2 yılın sonunda) bıraktım 3- ay 5 ay derken dolu dolu 21 ay oldu ve hala bebek yok. şimdi düşünüyorumda eşime bende çok kızıyorum elin kocaları ilk yılın içinde hemen çocuk diye tutturuyorlar bir çok arkadaşm 2. yılları dolmadan bebeklerini aldılar kucaklarına. bende saf gibi hapları yutup durmuşum. ha haptan sebep olmuyor asla demiyorum ama neden benim eşimde benden çocuk istemedi diye aklıma geldikçe ohh olsun sana işte byle çocuksuz kalırsın diyorum.oysa senelerce peşimden koştu. okulu bitirmemi bekledi asker yolu gözler gibi. hem flörtte hem evlilikte çok emek verip mücadele etti yıkılmasın diye yuvamız. ama bence tüm bunlara rağmen ilk senemizde çocuk istemeliydi. isteseydide ben yok yapmam deseydim bugün onu suçluyor olmazdım. bayramda memleketine gittik tekke türbe gezip dua ediyrki çocuğum olsun adak bile adadı. ohhh dedim daha çok tekke türbe gezersin beter ol dedim. tüm kavgalarımıza rağmen eşim ilk yıl çocuk isteseydi ozmanda bi salaklık yapıp eminimki yapardım ama en azından bugün eşimimi suçluyor olmazdım. şimdide diyorki ilk snede çocuk yapsaydık ozmanda beni hemen çocuğa bağladın gezip tozamadım dermişim birde çok kavga ediyorduk evlilik otursun diye beklemiş savunması bu yani. evlilikte hiç birzamn garanti yoktur eğer garantili bir müesssese olsaydı 20-30 yıllık evlilier boşanıyor olmazdı.
sözün özü eşim başta çocuk istemezken şuan türbelere gidip adaklar adayıp dualar ediyor evde kıldığı namazlar dualarda cabası. ben bu günleri gördüm belki sizlerde görürsünüz. ama hakkını yemiyim şu konuda bir kaç ay denedik olmadı hemen benden önce gidip sperm testini o yaptırdı. hatta 1-2 yerde normal çıkıncada ben hastane serüvenime başladım.