haklısın valla. bi koşu gidip kan verebilirim de:)) bende rahim ağzı iltihabı ve idrar yolu enfeksiyonu sürekli var. bu güne kadar verdikleri anibiyotikleri hiç adamakıllı kullanmadım. ama artık bilinçliyim. gebelikte kullanmaktansa bir an evvel kullanıp bitirmek istiyorum. zaten aşılama sonucu belli olduktan sonra çıkıyor tahlil sonuçlarım da. yani negatif sonucu aldıktan sonra gönül rahatlığıyla başlayabilirim.
sen nasılsın? bu arada dikkatimi çekti rana girmiyor bi süredir sanırım. bu kadar paylaşımdan sonra ufak bi düşünce ayrılığı yüzünden kırılıp gitmesi çok üzücüonu ve bebeğini merak ediyoruz.
evet baharcım malesef öyle oldu o sürekli memnuniyetsizliğini dile getirip z.k da ayaklı başlı yatırıyolar diye başka insanlara söyleyip alay ederken iyiydi ama biz gittiğimiz hastaneyi koruyunca kötü olduk. o onca konuşacaktı biz de dinleyecektik. o görüş bildirince kötü olmuyordu ama biz konuşunca kötü olduk..evlilik senesi dolmuş olsaydı eminim o da zeynep kamil de denerdi canım o mecburen gitti özele sonra da gebe kalınca eurofertil çok iyi merkez oldu. artık konuşmaya bile değmez.sağlıkla büyütsün bebeğini.. değerimiz olsaydı uzatmazdı ben bu kanıya vardım.