selam kızlar. 2 .tüp denemem için araştırma yapmaya karar verdim. ve ilk olarak memorial ataşehiri aradım. dediğim gibi SGK anlaşmamı yokmuş.
paket fiyatı 2000€ + 1000-1600TL arası ilaç (anlaşmalı eczanesi varmış ordan alırsank indirim oluyomuş)
parayı yumurta toplama günü nakit yada k.kartı tek çekim alıyolalarmış. olaki toplamadan sonra transfer gerçekleşmezse yaptığımız ödemenin %20 sini geri veriyorlarmış. 2000 € o günki kurdan çarpılacak.
2. denemede orda yaparsak 1700€ + ilaçlar ve bundada %20 iade söz konusu.
öncelikle verdiğin bilgiler için çooook teşekkürler. benim kuzenim de eşimin bir arkadaşı da memorialda tek kerede başarılı oldu. çok iyi bir yer olduğunu da herkesten duyuyordum ama raporun geçmediğini bilmiyordum. senin bu bilgilerinle ben de listeden memorialı kaldırdım.
eurofertilin fiyatları bence gayet iyiymiş. hatta raporsuz fiyatları bile fena değil. hatta olur olur şu raporu çıkartamazsam hemen gidip orada deneyeyim diye niyetlendim. kdv almayan, eski hastaya indirimli tarif uygulayan yer, bence önceden oranın hastası olmayanlara verilen 3750tl ücrette de biraz indirim yapar. belli ki müşteri kaçırmak istemiyorlar.
umutla ilgili yazını da okudum.bana da aynı fiyatları vermişlerdi. hakikaten çok başarılı bir yer, ama şu da bir gerçek aynı zamanda fabrika gibi bir yer. her ay dolup dolup taşıyor, millet doğunun en ücra köşelerinden bile geliyor, yüzlerce hasta tedavi ediyorlar o yüzden de tuzları kuru. bence bu sebepten de fiyat olsun, telefonda olsun biraz rijitler. ama bence kararını telefona çıkan bir kişiye göre verme. madem ki yumurtalık rezervinde sorun olan farklı bir hastasın git ikisini de yüz yüze ziyaret et(muayeneden bahsetmiyorum, tedavi ve laboratuar olanakları hakkında görüşeceğin para ödemeden yapılacak genel bir ziyaretten bahsediyorum) evet maddi olarak da eurofertil ağır basıyor ama hani karar verirken için rahat etsin. allah göstermesin birinde yapar başarısız olursan ötekinde mi deneseydim diye içinde pişmanlık olmaz.
Son düzenleme: