öyle şeymi olur canım 780 tl çok az ilaçlar bile daha çok tutuyor. 780 se bizlerde gidelim şu aret beye. bence rakam olarak yanlş duyumdur.
yok canım doğru eminim.+ilaçlar tabi.
elifim eğer medicinede rapor geçiyor ve referansları iyise hiç eurofertile kadar gelme fiyatları aynı gibi. ama umut dersen o aynı. ama ben umuttan elektrik almadım fabriak gibime geldi. eurofertildeki kızlar en az 15 dk konuşuyorlar daha çokta konuşmayıp beni dinliyorlar. sakinler ve bir aceleleri yok. müşteri kapmak için gibi bir havalarıda yok gibi. öyle bişey olsa umutta kapmak için sakin davranırdı madem çok yoğunlar b çağrı merkezi açsınlar tellere yetişemiyolarsa:) istersen yarın bi ara görüş senin nonu alıcaklar sonra seni arıycaklar yakaşım ve konuşmalarını test et bakim benmi çok negatif elektrik aldım teyit etmiş olalım.
evet aramak lazım umut medicine ve eurofertil.
evet canım ben de methini çok duydum bana da çok yakın o yüzden tercih edebilirim raporlu hastalara ne kadar fiyat veriyorlar acaba merak ediyorum.diğer bölümler yaramaz dediğin arkadaşım orda doğum yaptı kadın doğum doktorundan da memnun da ama diğer alanları bilemem tabi neticede özel hastane paran varsa ilgi vardır :)
raporlu 2.5 milyar diye duydum zk de konuştuğum bir bayan söledi oda oraya geçiyordu zk de rapor çıkarıyordu kendisi
2.500 tl ise çok canım umut bile raporlu hastalardan 2000 tl alıyor keza eurofertil de ona yakın. ben bir arayıp konuşucam bu gün .
bende yaptıran çok kişiye rastladım. kimi tutmuş kimi tutmamış. hatta geçen sene bi tüp bebek seminerine katılmıştım çiderin. yanıma oturan baya n istanbul tüp bebekte tam beş kez denemiş.her seferinde döllenme olmuş fakat embriyolar sağlıklı olduğu halde tutunmamış. meğer kanının rahminde perde varmış. yani bunu bile bile beş kez denemiş aret bey. kadın kendisi anlatmıştı. çok memnunum orda devam edeceğim diyordu hala. bunu duyduğumdan beri bi güvensizlik oluştu aslında aret bey hakkında. bi de geçmişi ile ilgili hoş olmayan şeyler okudum. lohusa bi kadının ölümüne sebep olmuş daha sonra gelip istanbulda tüp bebek merkezi açmış. buna rağmen pco daki başarısından dolayı sürekli aklımda. hatta aklıma takılan en ufak bi sorunda arayıp konuşuyorum. hasta danışmanları bile artık tanıyor beni. hikayemi anlatmama gerek kalmadan hatırlıyorlar:)) perşembe günleri tv de çıkıyor genelde. ofiste netten açıp izliyorum müsait oldukça. raporlu fiyatı evet 780 lira. merkezler arasında raporlu fiyatı en uygun olan burası sanıyorum.
canım bence orası yada kafana yatan başka bir yer özele git hem siz çalışan insanlarsınız daha rahatlıkla karşılarsınız. gerçi z. k da bir gün beklerken bir kız gördüm eşiyle gelmişti hamileymiş 2 embriyo konmuş belgin hanımla konuşuyolardı. 5 kez dışarlarda denemiş. tutmamış z.k da tutmuş. ne denir kader mi kısmet mi olacağı mı vardı bilemeyiz ki..
kızlar biz aşılamanın ertesi günü çalışmalara başladık ama sonrasında kanamam oldu. korktum biraz. kasık ağrılarım da tekrar başladı![]()
Hayırdır canım neden acaba? aşılama günü de lekelenmelerin olmuştu değilmi? belki 2 işlem gördüğün için rahim toparlanamadı ondan olabilir mi yoksa yerleşme kanaması mı :)
senin geçen ay adetin kaç gün gecikmişti canım?