• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
baya karışık sayı değerler var onlar önemli doplerde kan akışına bakılıormuş ama doktor bana bu tam bir şey belli etmezki neden bunu istediler anlamadım dedi oda ayrı düşündürdü..geri kalan kısım da endometri falan yazıo yani çikolat kisti o..rapor yazmış baya uzun sayfa sayfa görüntüler var ayrıca..internnetten baktım bu yöntemle yumurtalığa dolan kan akışına bakıyorlarmış kan fazla dolarsa kötü demekmiş yaa onu bilemiyorum işte değerler var..internetten baktım normal değerlere ama bulamadım

neyse daha fazla bakma bence aklın karışır hepten yanlış şeyler okursun canın sıkılır kafaya takarsın.belkide sonuç temiz. dr. gittiğinde göster detaylı her şeyi sor aklına takılan.

adet olduğun gün ara eurofertili zk.ya gelcem yarın sizede gelmek istiyorum görüşmeye de. uzaktan gelicem başka zman gelemem dersen ayarlarlar bence. alev hanımla grüşcem de ücretsiz onun görüşmesi. bu kış klima alcaz zaten eve. yazın alcaktı eşim beklettim kışın en iyisi daha ucuza bulabiliriz diye geçirttim bu yazı böyle. birde 2 tane alcak. ki klimayı sevmem ben ama bu yaz gerek oldu. eşimde hep çocuk olursa kısında kullanırız diye yıllardır almak istiyor bu kı şkesin halletcem o işi.

ben umutun kalabalıklığıyla uğşamam sanırım ne öyle fabrika gibi. eurofertili denerim çare bulamazsam belki sonra giderim umuta . ama yarınki düşüncem ne olur bilemiyorum tabi:))

klima da allerji ye davetiya çıkartıyor canım çocuk için de kötü havayı kurutuyor en iyisi yazın bir fırıldak alırsın olur biter zaten 1 ay deli sıcaklar oluyor bir de her odaya peteklere suluk koy nem olsun evde.adetim hala sökülmedi çok ağrım var bugün gelecek sanırım kendimi hiç iyi hissetmiyorum sanırım cuma günü giderim zk ya. eurofertilin numarası kaç yazıversene bana :)

canım çok özür dileyerek bir şey sormak istiyorum. sen aşılama için rapor alırken hsg çektirmedin mi? yani neden bir kere daha çektireceksin ki? bence böyle kendi kendine vesvese yapma. bu arada illa çektireceğim dersen muhtemelen sana uzak ama benim çektirdiğim yeri de tavsiye ederim. ben üsküdar'da özel mihrimah sultan tıp merkezi'nde çektirmiştim.burada hsg'yle ilgili o kadar korkunç şeyler okumuştum ki zk'de film çektirmekten ödüm patlamıştı.gideyim bari özel bir yerde çektireyim hani biraz daha nazım geçer dedim o yüzden mihrimah sultana gittim. sgk anlaşmasıyla 120 lira film, 17 lira da ilacı tutmuştu. çok şeker insanı acayip rahatlatan bir bayan teknisyenle, bayan kadın doğumcu vardı. biraz islami kesimin gittiği bir yer sanırım, çalışan herkes tesettürlü ama beni o kadar rahatlattılar o kadar iyi hissettirdiler ki ne olup bittiğini anlamadan filmim çekildi bitti gitti. filmi hemen 20 dakikada hazırlayıp elime verdiler. giderken 2 tane majezik almıştım o yüzden arkasından ağrım sızım falan da olmadı, hatta bütün gün gezdim. sadece adet lekelenmesi gibi bir kaç damla kan geldi o kadar. oradan o kadar memnun kaldım ki bugün yine hsg çektirecek olsam inan yine oraya giderim.
eurofertille umut arasında kalma durumu bende de var. rapor için 1 ayım daha olduğundan şimdilik zamanım var ama sizin daha çabuk karar vermeniz gerekiyor. bence her ikisinden de başarı istatistiklerini isteyin. ayda kaç hasta tedavi ediliyor, kaçı hamile kalıyor öğrenin.

canım kürtajla tüplerin alakası yok ki benim bildiğim. bence boşuna endişe ediyor. eğer neden tutunamıyor sorusu soracaksa ona gelinceye kadar eşinin sperm dna'sına baktırsın. yani her şey kadında bitmiyor. erkeğin spermiogramı normal çıktığı halde dna'sı bozuk olabiliyor. bebek de o yüzden tutunamayabiliyor. üstelik tüple hatta imsiyle dahi sözde en kaliteli spermi seçseler dahi bu dna sorunları anlaşılamıyor. hiç başarı elde edilemeyen ya da düşük olan normal/tüple hamileliklerin çoğunda asıl sebep sperm dna'sının bozuk olması çıkıyor. buna karşılık sperm dna'sı düzeltildikten sonra hemen hamile kalan dolu insan var. ya da tüpte hemen ilk denemede başarılı oluyorlar. yani illa ki her olasılığı elemek lazımsa hsg çekileceğine(üstelik de radyasyon alacak, o ay hamile kalmaması lazım) spermlere yoğunlaşmak da gerekiyor.

tatlım duygu sağolsun hemen hemen herşeyi açıklamış. benim zaten rahim filmim var ama ben rahim filminden 2 ay sonra hamile kaldım ve düşük oldu ve kürtaj oldum. kürtajla tüplerin neden alakası olmasın canım kürtaj denilen operasyon aspiratör gibi bir aletle vakum la rahim içinin süpürülerek temizlenmesi o vakumlu hava rahim içinde ve tüplerde yapışıklığa sebep olabilir. her zaman olmasa da sonrasında bir enfeksiyon varsa bu hamile kalamamaya direk engel olabilir. 1.5 yıl geçti canım az değiş ya ben şıp diye hamile kalmıştım 3 aşılama spontan denenen ovulasyon olduğunu ultrasonda gördüğümüz aylarda bile birdaha normal gebe kalamadım. zaten 1 tane tüpüm var onda da en ufak bir yapışıklık bile olsa al işte sana normal yolla gebe kalamama sebebi. işte bu sebepten kafamdaki sorudan kurtulmak için tekrar rahim filmi çektirmeyi göze alabilirim.bir de eğer tüp tıkalı ise sıvı birikmesi olup rahim içine akıyor ise embriyonun tutunöasını engelleyen çok önemli bir faktörmüş bu sırf buyüzden 3 kez tüp bebekde başarısız olmuş insanlar var. onların sonra tüpleri alınıp sıvı akışı engelleniyormuş sonrasında yapılan tüp bebekler hep tutmuş. bunları düşündükçe çıldıracak gibi oluyorum. çok zaman geçti canım bişey var kesin. artık bu kanı ya vardım ama tüp bebeğe engel mi bilemiyorum. tüp üm yapışık olsa bile tüp bebekte engel teşkil etmiyor. ama sıvı akışı var ise bunun da derecesi önemli. tutup tutmayacağını ilk denememde göreceğiz. heralde çektirmicem rahim filmi çok fazla bir sıvı birikmesi olsa bile ultrasonda gözüküyormuş. kuruntu yapmaktan bıktım ilk deneme tutmazsa zaten araştırılmasını isticem. eşimin sperm değerleri iyi olunca hiç bakılmadı canım hep bana yoğunlaşıldı. benim de rahim anomalimdem başka bir sorunum yok. adetlerim düzenli.ilaç kullanınca ovulasyon da oluyor. dediğin gibi tek yumurtalıklı tek tüplü ve tek böbrekli olmak asla hamile kalmama ve doğum yapmama engel değil. ancak yarım rahim bir risk. düşünün sizde olanın yarısı var bende. bu yüzden riski gebe olucam 9 ay yatabilirim. düşük olmasın diye tonla iğne vurulabilirim. hamileliğimin 3. ayı dolarsa alttan rahim ağzıma dikiş atılacak. ama her doktorum bunları yaparsak bebeğini kucağına alırsın diyor. yarım rahimli olmayan çoğu insan 9 ay yatıyor çok az insan güllük güllistanlık hamle oluyor. herkesin belli komplikasyonları var. benim kuzenin hiçbir sorunu olmamasına rağmen 9 ay olana kadar kanamalar yaşadı aralarda bebek hep aşağıda kasıklarında duruyordu ama 3 kg doğum yaptı. yani düşük yapabilirim erken doğum olabilir risklerimin farkındayım ama alınması gereken önlemler alınınca bunların hepsi ortadan kalkabilr. ve tabi herşeyden önemlisi Allahın takdiri. o isterse herşey olur. kendimi çok kötü hissediyorum bazen smear kültür alırken canım çok acımıştı zor olmuştu çıkınca fena oldum eşime de naz yaptım biraz çok acıdı diye. senin de canın çok tatlı diye çıkıştı bana şakayla karışık. herşeyi biz çekiyoruz. onlar sperm veriyolar bitiyo ben görüyorum ki onu da verene kadar kan ter içinde kalıyo utanıyo sıkılıyo. deseler ki aç bacaklarını yat. kasıklarının içine giricez yatabilirler mi bakalım. eğer ilk denemem tutmazsa dna sına da bakırıcak herşeye de baktırıcam. benim sorunlarım yetmezmiş gibi bir de o sigara içiyor ne malum 6 ay sonra morfolojisinin düşmeyeceği. artık usandım canım. diycek söz bulamıyorum. ben de nene hatun da çektirmeyi düşünüyorum yeni adıyla medicine asya. kaynarca da zaten eski hastanem orası da tesettür ağırlıklı. memnundum eğer çektirirsem orda çektiricem. 3. günümde zk ve aurofertille görüşücem. sonra adet ortasında medicine a gidicem eski doktoruma hem muayne olucam hem de tüp bebek için konuşucam sonra da bu işi kararlicam.

az önce buraya bir dünya şey yazdım çıkmadı tekrar yazmaya üşeniyorum artık uzun uzun beim aşılam olmadı olacak gibide değil beim kist kötü bir şeye çevirmiş herlde renkli dopler verdiler özelde çektirdim bu gün yarın kenan beye göstereceğim ..artık tüp bebkteyeim kenan beyle konuştum beni geri aldı ben ilgileneceğim artık senle beni bul dedi..asistan doktor infertilede tümörden şüphe ettiler iki gündür çok üzüldüm ağladım..aşılamayaı da tüpüde unuttum bir anda..bakalım ayrın çıkacak kan dopleri aldım..çikolata kisti sanırım ama belli değil daha muhtemelen ameliyat edecek kenan bey ..bundan sonra tüpteyim yanii..temiz çıkarsa sa zeynep kamilden vazgeçerim belki özelde tüp deneerim çok yoruldum ve yıprandım..

canım çok geçmiş olsun umarım dopler sonucun temiz çıkar çikolata kisti gebeliğe engel değil. eğer çok büyükse aldırabilirsin. arkadaşım aldıkrdıktan 6 ay sonra kendiliğinden gebe kaldı sakın kafana takma canım. iyi haberlerini bekliyoruz.

klima da allerji ye davetiya çıkartıyor canım çocuk için de kötü havayı kurutuyor en iyisi yazın bir fırıldak alırsın olur biter zaten 1 ay deli sıcaklar oluyor bir de her odaya peteklere suluk koy nem olsun evde.adetim hala sökülmedi çok ağrım var bugün gelecek sanırım kendimi hiç iyi hissetmiyorum sanırım cuma günü giderim zk ya. eurofertilin numarası kaç yazıversene bana :).

elifcim numara burda randevu al ve öyle git. uzaktan geleceğini söyle madur etmezler eminim.

Eurofertil 474 70 47 Aslı Hn. / deniz hn.

elifcim numara burda randevu al ve öyle git. uzaktan geleceğini söyle madur etmezler eminim.

Eurofertil 474 70 47 Aslı Hn. / deniz hn.

tamam canım sağol. yarın ararım olmazsa bugün de daha başlama aşamasında bir iki kez kırmızı geldi çok ağrım var kopuyor belim bacaklarım kasıklarım sökülse de rahatlasam. inşallah gitmiştir kistlerim. bugün 1. günüm cuma 3. günüm. cuma gidicem.

tamam canım sağol. yarın ararım olmazsa bugün de daha başlama aşamasında bir iki kez kırmızı geldi çok ağrım var kopuyor belim bacaklarım kasıklarım sökülse de rahatlasam. inşallah gitmiştir kistlerim. bugün 1. günüm cuma 3. günüm. cuma gidicem.

hadi gözün aydın ters bir güne denk gelmedi en azından. benimde ara ar a oluyor ağrım. haftaya giderim bende.

bu arada sperm dna hasar testini araştırıyorum zk yapmıyormuş. fırsat buldukça labaratuarları arıycam. öğrendiklerimi yazcam. taktım yapcam ondan da. bakalım kaç para. her yerde yok fiyatı yüksektir bence.

hadi gözün aydın ters bir güne denk gelmedi en azından. benimde ara ar a oluyor ağrım. haftaya giderim bende.

bu arada sperm dna hasar testini araştırıyorum zk yapmıyormuş. fırsat buldukça labaratuarları arıycam. öğrendiklerimi yazcam. taktım yapcam ondan da. bakalım kaç para. her yerde yok fiyatı yüksektir bence.

heee yaptır kız kocalara eziyet değil mi incelettir anasını satim bakalım spermlerinin kafaları düzgün mü :D
öyle ya benim yumurtalarım da değildir belki de suç de senin spermlerin bozuktur de :) onlar da terlesin sıkıntı çeksinler azcık :D
bende mi yaptırtsam naapsam :D

selam kızlar, izin dönüşü müthiş yoğunluk vardı. ilk iş günleri malum yoğun geçiyor. geçmişi okuyamadım. umarım herşey yolundadır. elifcim adet olmaya başlamışsın sanırım. sevindim daha fazla gecikmediğine. duygucum sen nasılsın?

selam kızlar, izin dönüşü müthiş yoğunluk vardı. ilk iş günleri malum yoğun geçiyor. geçmişi okuyamadım. umarım herşey yolundadır. elifcim adet olmaya başlamışsın sanırım. sevindim daha fazla gecikmediğine. duygucum sen nasılsın?

elif ufaktan olmaya başlamış evet. bende aynıyım canım rutin işler işte. senin yoğun olduğunu tahmin ettim ilk fırsatta gire dedim kendime.

bende dün akşam incir kürüne başladım evde indir vardı. bugünde takviye olsun diye az önceiç çıkışı evin ordaki aktara gittim incir aldım kendime eşimede keçiboynuzu aldım onada o kürü uygulıycam aktar çocuğa çuha çiçeğini sordum ne için kullancaksınız derken laf açıldı bunun yerine dah etkili olanları var hayıt otu falan dedi. öyle laf lafı açtı tüp yaptınızmı dedi. çok yakın bi abimiz var bankacı sperm sayısı falan azmış ona bi karışım yapılmı ve 3 ay içinde karıs hamile kalmış hatta şuan hamileymiş. adamın spermiyogramını bana gösterdi. sorun sizdemi eşinizdemi dedi genlde erkekte oluyor dedi bende hayır sorun bende ama eşimin morfolojisi düşük falan dedim .siz hem başka dr. daha gidin hemde testlenizi getirin aktar bi abimiz var yaklaşık 15 yıldır bu işi yapıyor test sonucunuza göre size bi karışım yapar isterseniz alırkullanırsınız dedi. bu işin önemli kısmı iyi bir bal kullanılması dedi zaten bal para tutar demeye getirdi. valla fotokoipi alıp yarın bırakcam çocuğa:)) kaybedecek neyimiz varki kızlar ya bakarsınız bu işten bişeyler çıkar bende etkili olursa sizede yönlendirirmişim. o yüzden bence şimdi hayıt otunu almayın dedi. zaten bende incir kürüyle aynı anda kullansam sakıncası ourmu dedimde inciri ne için kullancaksınız dedi laf lafı açtı ve o konuşmalar oldu. valla yarın gitcem. hatta bakcam her testimten fazla varsa bu akşam bile gidip verebilirim:)) tedavinin yanında yapcam ot çöp içinide...

hoşgeldin bahar cım ben de tahmin ettim canım iş yoğunluğunu. evet adetim bugün başladı sadece 5 gün gecikmiş oldu. cuma günü gidiyorum kısmetse. randevu alıp eurofertil ile de görüşücem.

elif ufaktan olmaya başlamış evet. bende aynıyım canım rutin işler işte. senin yoğun olduğunu tahmin ettim ilk fırsatta gire dedim kendime.

bende dün akşam incir kürüne başladım evde indir vardı. bugünde takviye olsun diye az önceiç çıkışı evin ordaki aktara gittim incir aldım kendime eşimede keçiboynuzu aldım onada o kürü uygulıycam aktar çocuğa çuha çiçeğini sordum ne için kullancaksınız derken laf açıldı bunun yerine dah etkili olanları var hayıt otu falan dedi. öyle laf lafı açtı tüp yaptınızmı dedi. çok yakın bi abimiz var bankacı sperm sayısı falan azmış ona bi karışım yapılmı ve 3 ay içinde karıs hamile kalmış hatta şuan hamileymiş. adamın spermiyogramını bana gösterdi. sorun sizdemi eşinizdemi dedi genlde erkekte oluyor dedi bende hayır sorun bende ama eşimin morfolojisi düşük falan dedim .siz hem başka dr. daha gidin hemde testlenizi getirin aktar bi abimiz var yaklaşık 15 yıldır bu işi yapıyor test sonucunuza göre size bi karışım yapar isterseniz alırkullanırsınız dedi. bu işin önemli kısmı iyi bir bal kullanılması dedi zaten bal para tutar demeye getirdi. valla fotokoipi alıp yarın bırakcam çocuğa:)) kaybedecek neyimiz varki kızlar ya bakarsınız bu işten bişeyler çıkar bende etkili olursa sizede yönlendirirmişim. o yüzden bence şimdi hayıt otunu almayın dedi. zaten bende incir kürüyle aynı anda kullansam sakıncası ourmu dedimde inciri ne için kullancaksınız dedi laf lafı açtı ve o konuşmalar oldu. valla yarın gitcem. hatta bakcam her testimten fazla varsa bu akşam bile gidip verebilirim:)) tedavinin yanında yapcam ot çöp içinide...

bir de üsküdar da ermiş aktar vardır ünlü bilirmisin canım ben de ordan rahim duvarımı kalınlaştırsın diye bir çay almıştım telefonla sipariş etmiştim 45 tl bayılmıştım. biraz işe yaradı galiba ama çok içemedim. o aktar ünlü baya bilindik kürleri de var. bitkisel şeylerin faydası oluyor canım hiçbirşey kaybetmezsin merak etme. baldan ne zarar gelir ki? hem adam haklı iyi bal olması çok önemli. her derde deva iyi bal ile yapılan karışımlar. hayıtı kendine de kullanabilirsin. eşine de yap kürleri işe yarar elte sorun onda olmasa bile ben de eşime aşılamadan önce 3 hafta keçiboynuzu yapmıştım sayısı iki katına çıkmıştı. daha uzun süre yaparsan morfolojisine de çok büyük şifa imiş. i.saraçoğlunun kürlerinden de şifa bulan çok insan var canım sen bir araştır bakalım. eşime söyledim ben de cuma günü gideceğiz. yarın da aurofertilden randevu alayım. hayırlısı olsun bakalım ilk adımı atıyoruz galiba merkez için.

ben de bugün marmara üniv hastanesine ve maltepe üniv hastanesine sordum onlar da yapmıyormuş. bir kaç ay önce biruni laboratuarları yapmaya başlayacağız demişlerdi ama başladılar mı bilmiyorum. çapada var kesinkes biliyorum. bir de bakırköy ve nişantaşında tümlab'da 5-6 ay önce 130 liraya yaptırdıklarını yazmışlar buraya. burada bir kaç tane konu başlığı var bu gece onları okuyayım bakayım başka nereler yapıyor bulurum, haber veririm.

Son düzenleme:
kızlar ben ameliyat oluyorum çikolata kistinden sonrada biopsiye göndereceklermiş sonucu çok korkuyorum ağladım çok benim o taraf zaten tüp tıkalı yani çocuk zaten olmayacak o tarafla kenan beyle konuştuk baya bu gün de ameliyatı yapacak başka doktora yönlnderidi selçuk bey orada oda anlattı bana oda laporoskopi ile ama çok korkuyorum narkozdan ben artık..hem kötü huylumu diyede çok korkuyorum..çocuk sebepli değil yani bu amliyat sağlık açısından ..benimki 3.5 cm fazla büyük değilmiş ama yinede ameliyat diolar yarın testlerimi vereceğim kan filan ..sizce başka yerlere de sormalımıyım yarın gün alacağım ameliyat için

kızlar ben ameliyat oluyorum çikolata kistinden sonrada biopsiye göndereceklermiş sonucu çok korkuyorum ağladım çok benim o taraf zaten tüp tıkalı yani çocuk zaten olmayacak o tarafla kenan beyle konuştuk baya bu gün de ameliyatı yapacak başka doktora yönlnderidi selçuk bey orada oda anlattı bana oda laporoskopi ile ama çok korkuyorum narkozdan ben artık..hem kötü huylumu diyede çok korkuyorum..çocuk sebepli değil yani bu amliyat sağlık açısından ..benimki 3.5 cm fazla büyük değilmiş ama yinede ameliyat diolar yarın testlerimi vereceğim kan filan ..sizce başka yerlere de sormalımıyım yarın gün alacağım ameliyat için

geçmiş olsun canım. bu konuda hiç bir fikrim yok. ama 2. bi dr. gitmekte de fayda var diye düşünüyorum. bu topiğin sahibi rana arkadaşımıza özel msj at ondada 5 cm büyüklüğünde çikolata kisti vardı hatta zk da ameliyat oldu diye biliyorum. onla irtibata geç belki fikirlerinin sana yardımı dokunur.

söylede bir örnek vereyeişm bi arkadaşımın arkadaşı çik kisti varmış dr. alınmadan kesinlikle hamile kalamazsın dedmiş aradan 1-2 ay sonra kız normal yolla hamile kalmış ameliyat olmadan ama bebek kalp atışı olmadı alındı. daha sonra 2. bebeğe hamile kaldı epeycede oldu en fazla 2-3 ayada doğurur. bildiğim kadarıyla ameliyat olmadı. ama kistinin büyüklüğü neydi bilmiyorum

günaydın kızlar sizlere bir sorum olucak. kendim için incir kürüne başladım ya. doğru zaman ne zaman olmalı onu düşündüm sizce küre başlamak için en doğru zaman hangisidir adet öncesimi adet sonrasımı?

şuan ara ara adet sancım oluyor 1 haftaya kadar adet olurum. bu arada yumurtalar gelişirse yumurtlama dönemindede kullanıyor olucam doğru zmanlamamı seçmişim acama. kür 21 gün devam edicek. yani bu 21 günde ben adet olurumda yumurtlama dönemimde de kullanıyor oılurum hatta yumurtlamam biter küs daha sonra biter. aklım karıştı şimdi hesapladımda uygun gibime geldi. ama kürün yapılış şeklinin olduğu sitelerde başlamak için en uygun zaman nedir söylememişler. bende aklıma eski bismillah deyip başladım.

ben de bugün marmara üniv hastanesine ve maltepe üniv hastanesine sordum onlar da yapmıyormuş. bir kaç ay önce biruni laboratuarları yapmaya başlayacağız demişlerdi ama başladılar mı bilmiyorum. çapada var kesinkes biliyorum. bir de bakırköy ve nişantaşında tümlab'da 5-6 ay önce 130 liraya yaptırdıklarını yazmışlar buraya. burada bir kaç tane konu başlığı var bu gece onları okuyayım bakayım başka nereler yapıyor bulurum, haber veririm.

selam canım bende dün epey araştırma yaptım ama işten sebep yazamadım. önce zk yı aradım genetikler görüştüm bizde yok dedi peki nerelerde vardır dedim bi kaç lab. ismi verdi oralara sorun dedi. çapa ve cerrhpaşadada olabilir dedi. neyse önce özel 4-5 lab. aradım bizde yok dediler sonra onlardan birine peki yapan bi yer varmı bildiğiniz dedim şuaraya bi sorun büyük bi lab. olabilir orda dedi. (Mecidiyeköy DÜzen LAb.)
bugünde çapa ve cerrh.paşa aradım. ÇAPA bizde bu test yok dedi. Cerrahpaşa aradım (GETAM) asistan. dr.a sordu ürologlar bakıyor demiş genetik dr.u. bende ürologlarda genetiğe yönlendiriyor çünkü genetik bir araştırma dedim. Ve her yerde yapılmıyor çok nadir bazı lab. Ve büyük üniv. Hastaneleri yapıyor diye duydum o yüzden sizi aradım dedim. Biz bilmem neye ve azospermiye bakıyoruz dedi.hareketliliğine falan dedi. Bende o sıradan spermiyogram testi her yer yapıyor dna hasar taraması her yerde yok dedim. Ozman siz yarın arabilirseniz arayın gene sabah saatlerinde uzman dr.larımız olcak onlara sorarız dedi. Ok dedim kapattım. Yarın arıycam.

burç genetik lab aradım varmış nişantaşı şb. 0212 291 94 20 birde güngören var ama bana nişantaşı uygun. fiyat 125 TL KDVli olursa 135 TL sonuç 2 gün sonra çıkıyor. cmtesi günleri nişantaşı şb. bazen açık bazen kapalı oluyormuş.

Sonra mecidiyeköy düzen lab. 0212 272 48 00 Aradım oradaki genetik dr. Una bağladılar adamla yaklaşık 20 dk .konuştuk. dr unuzmu istedi. Hayır kendim düşünüyorum çok sayıda deneme yapıplıp sonrada aa şuna bakalım derler diye baştan yaptırmak istedim. Tabi bu doğru bişey ama ne yazıkki denemeler yapılır en başta bakılması gereken şeylere en son bakılır dedi (bizim kafadan yani:)
Neyse size ve eşinize kromozom analizi yapıldımı dedi. Sadece bayana yapılan pıhtılaşma testi yapıldımı dedi.(sanırım düşüklerde ya çok sayıda deneme olup başarısız olunduğunda pıhtılaşmaya bakılıyor.) sperm dna hasarına bakılırken spermde genetik taramada yaparız dedi + olarak spermiyogramınada bakılır dedi. Ölçtü biçti fiyat verdi sözde ind. Fiyat. Tek tek yazıyorum ;
Kadında pıhtılşama taraması 280 TL
Kadın + erkekte kromozom analizi 167 TL x 2 = 334 TL (kan veriyomusuz kanda bakıyolarmış)
Erkekte sperm dna hasar testi + spermde genetik tarama 445 TL + spermiyograma da bakılırsa ; 480 TL toplamda 1.094 TL.Aslında bunların hepsi bir bütün bana göre dedi. Mır mır mır yaptı tabi şuan tüp bebek zaten maliyeti olan bir tedavi böyle bir dönemde size 1000 tl lik bir fiyat çıkardım siz düşünün yine yaptırmak isteğiniz olursa ve gelirseniz benim adımı verin çünkü ind. Fiyatları yazdım bilgileri kaydettiğim kağıdıda sekreter ark. Veriyorum dedi. Öylece kapattık.

Acep adamın bu saydıklarını hangisi zk da var pıhtılaşmaya bakıyolarmı? Yada kromozomlarımıza bakarlarmı? Hani olanları devlette yaptırsamda kalanını mı özelde yaptırsam.

kızlar ben birşey sormak istiyorum ben bu ay iğneli tedavi gördüm aşılama için ama yumurta büyümedi aşılama iptal daha önce özeldede olmuştu böyle bu durum yüzünden tüp bebek için rapor işi gittikçe uzar şimdi ben du iptaller yüzünden tüp bebek yaptıramayacakmıyım en az iki tane istiyorlar aşılama ama kısmet olmuyo ne olacak böyle bizimki sebepsiz kısırlık

kızlar ben birşey sormak istiyorum ben bu ay iğneli tedavi gördüm aşılama için ama yumurta büyümedi aşılama iptal daha önce özeldede olmuştu böyle bu durum yüzünden tüp bebek için rapor işi gittikçe uzar şimdi ben du iptaller yüzünden tüp bebek yaptıramayacakmıyım en az iki tane istiyorlar aşılama ama kısmet olmuyo ne olacak böyle bizimki sebepsiz kısırlık

eğer zeynep kamile gidiyorsan ve sebebi bilinmeyen infertilite tanısı konulduysa 2 aşılama şartı var 2 aşılamanı olmadan tüp geçirmezler. özelde yapsan bile ben özelde 2 aşılama yaptım şimdi tüp yapmak istiyorum diyemiyorsun kabul etmiyorlar özeldeki aşılamaları. en başa sarıp ordada aşılama yaptırıyorlar. dr. la konuş farklı bi tedavi yöntemi uygulansın. yada ilaç dozu arttırılmasını öner. ama sebebi yoksa neden yumurt gelişmedi. demekki bir sebep var ilaçla bile yumurta oluşmadıysa yumurtlamanda sıkıntı olabilir.

canım 5 cm den küçük kistlere genelde müdahale etmiyorlar ama bu çikolata kisti başka birşey oluyor o yüzden net bir bilgim yok kesinlikle 2. bir doktora gitmen daha mantıklı medicine a gidebilirsin fikir alırsın acele etme ameliyat için. ama devlet hastanesi yapalım diyorsa da keyfinden demiyordur. sonrasında yine çıkabiliyor bu meret o yüzden operasyon olsan bile sonrasında hemen denemelisin gebelik için yani öyle rapordu bilmemneydi koşturmasınlar seni yine. ayrıca laparoskopik ameliyat çok kolay bişey diye duyuyorum hep hiç merak etme çok çabuk iyileşirsin tatlım. kötü huylu olduğunu sanmıyorum içini ferah tut. iyi haberlerini bekliyoruz.

günaydın kızlar sizlere bir sorum olucak. kendim için incir kürüne başladım ya. doğru zaman ne zaman olmalı onu düşündüm sizce küre başlamak için en doğru zaman hangisidir adet öncesimi adet sonrasımı?

şuan ara ara adet sancım oluyor 1 haftaya kadar adet olurum. bu arada yumurtalar gelişirse yumurtlama dönemindede kullanıyor olucam doğru zmanlamamı seçmişim acama. kür 21 gün devam edicek. yani bu 21 günde ben adet olurumda yumurtlama dönemimde de kullanıyor oılurum hatta yumurtlamam biter küs daha sonra biter. aklım karıştı şimdi hesapladımda uygun gibime geldi. ama kürün yapılış şeklinin olduğu sitelerde başlamak için en uygun zaman nedir söylememişler. bende aklıma eski bismillah deyip başladım.

tatlım şimdi senin adetin yaklaşıyor yapmana gerek yok ki. yeni adetinin 3. gününde başla ve 24. gününe kadar iç daha mantıklı canım. çok yapan birisi olduğum için biliyorum şuanda yumurtlaman bitmiştir zaten seni. ama bir sonraki aya fayda eder mi öyle hiç denemedim. açıkçası ben kendi bildiğim gibi yaptım ama i. saraçoğlu sanırım bi 21 gün diyordu da ne zaman başlanacağını unuttum. ama böyle denemek de mantıklı olabilir belki de geriden gelen yumoşlara etki eder. hiç denememiştim bende böylesi daha mı doğru acaba. bir araştıralım bunu.

tatlım şimdi senin adetin yaklaşıyor yapmana gerek yok ki. yeni adetinin 3. gününde başla ve 24. gününe kadar iç daha mantıklı canım. çok yapan birisi olduğum için biliyorum şuanda yumurtlaman bitmiştir zaten seni. ama bir sonraki aya fayda eder mi öyle hiç denemedim. açıkçası ben kendi bildiğim gibi yaptım ama i. saraçoğlu sanırım bi 21 gün diyordu da ne zaman başlanacağını unuttum. ama böyle denemek de mantıklı olabilir belki de geriden gelen yumoşlara etki eder. hiç denememiştim bende böylesi daha mı doğru acaba. bir araştıralım bunu.

bende bildiğimden değil yok şu gün başlıyayım desem başlayamazdım diye o an kalkıp yaptım. geçmiş yumurtmalaya değil ben gelecek yumurtlamaya yatırım yapmak için başladım. ha deyince oluşmaz heralde. bisal bu hafta adet olsam 3-4 gün sürse. yumurtlamam ortalama ay sonuna denk gelir gibi ee o zmana kadar incir belki yımırta oluşturur. ne kadar doğru bilmiyorum ama öyle yada böyle bi faydası olur zannımca.

günaydın kızlar bu sabah fosur fosur uyuduğum için daha yeni kendime gelp yazabiliyorum. duygu cum kalkar kalkmaz eurofertil i aradım. deniz hanımdı sanırım onunla konuştum kadının resmen insanı hipnotize eden büyüleyici hoşlukta bir sesi var bayıldım konuşma tarzına. zeynep kamil in hastası olduğumu söyledim 3 aşılamamın tutmadığını söyledim. çok geçmiş olsun dedi. artık tüp bebek raporum çıkıyor dedim. çok sevindim hayırlı olsun dedi. merkez arıyorum kendime 3 seçeneğim var birisi eurofertil dedim. bilgi almak istiyorum dedim. öncelikle laboratuvardan bahsetti. son sistem olduğunu söyledi ve gelip görün görüşün içinize sinmesi çok önemli dedi. ben kendi yakınlarıma da gönül rahatlığı ile burayı tavsiye ediyorum çünkü biz de vebal alıyoruz bu şekilde dedi(insanların insani duygularını da kullanıyorlar bence acıtasyon için)durumumu sordu tüpler mi tıkalı dedi. çok özel bir rahim anomalim var dedim. çift rahim mi dedi. hayır bilemediniz tam tersi yarım rahimliyim dedim. haa yarım rahimlisiniiiiiiizzz... dedi şaşkın bir ifade ile ve ilgilendi bu durumla oldukça çok. bende herleyden 1 ttane var tek yumurtalık tek tüp ve tek böbrek dedim. bunların hiçbirisi gebeliğe engel dedil biliyorsunuz dedi. elbette ama riskli bir gebe olacağımında farkındayım dedim erken doğum, düşük, düşük kiloda doğum gibi risklerim var dedim. tüp bebebk de düşük ihtimali daha az biliyorsunuz dedi.biraz duraksadım ama bu konuda ona katılmadığımı söylemedim sadece tabiki sperm ve yumurta seçildiği için tutunma ihtimali daha çok oluyor dedim. ama tüp bebekleri 2 aylıkken çatır çatır düşen nice insan var. kaynağı rahim de olsa böyle bir kıyaslama yapılamaz bence. en güzel tüp bebeği zaten rabbim yapıyor. doğalı gibisi var mı öyle değil mi.
sonra aslında 1 spontan gebeliğimin olduğunu ama sonrasında 1.5 yıldır hiç gebe kalamadığımı söyledim. bana sadık bey diye bir doktor önerdi. sonrasında hakan bey ve aslı mıydı aylinmiydi o doktorlarımızda var ama sadık bey de alalnında başarılı bir doktor size onu tavsiye edebilirim dedi. o sırada başka bir telefonu çaldı ve ona ayrılmayın dedi. sonrasında biraz aceleci davrandığı için bana sadık beyi tavsiye etmesinde rahim anomalimin bir etkisi var mı diye soracaktım soramadım. ilk görüşme ücretsiz mi dedim evet dedi tahlillerinizi getirin ilk görüşme ücretsiz dedi.
fiyatını sordum 1500 tl dedi. artısı varmı dedim hani sana dediği gibi +KDV diyecek mi diye. artık dedi tedaviye başladığınız gün ultrason ücreti ve varsa isterseler belki bir iki hormon testi dedi. isterseniz de onları da dışarda yaptırabilirsiniz dedi. ultrason da 3. günü oluyor zaten dedi. 3. günümde olduğumu söylemedim :) sonra randevu bölümüne aktardı beni sadık beyden randevu aldım yarın sabah 10. 30
vatana millete hayırlı olsun.
transfer olmazsa paranın belli bir kısmı iade ediliyor dedi. dondurmayı da sormayı unuttum acaba umutu da arasam ücretsiz bir görüşme ayarlayabilirmiyim ?
duygu cum kendim google kullanmayı bilmez miş gibi senden istiyorum ama umut un numarası nedir şimdi gereksiz başka bölümleri aramayayım sen nereyi aradın canım?

Bahçeci Umut / Koşuyolu 545 55 55 / 0533 230 70 21

ben 545 li olanı aradım numaramı aldılar ve beni arayan no 533 dü. istersen sen direkt cep hattı olan 533 ü ara.

eurofertilde bir hakan bey birde alev hanım var. biz alevle görüştük ücretsizdi. hakan bey isteseydik 150 tl di. oda koordinatörmüş çok yoğunmuşta ondan paralıymı. sadık bey kim o eurofertile yenimi gelmiş. yoksa başka bir hastanedemi seni sadık beyin olduğu hast. mi yönlendirdi. anlamadım sadık bey kimdir nerde çalışır?

Back
X