sağol canım, elif de sen de içimi rahatlattınız.bu aşamaya dair hiç bir bilgim deneyimim yoktu. yani ilk kontrolde bunlar kaç tane olur ne boyutta olur hiç bilgim yoktu. doktor ideal sayı ve boyutta, ilaçlara çok çok iyi cevap vermişsiniz dedi durdu ama tabi ben kuşkucu insanımdır, hakikaten öyle mi diye bir de sizlere sorayım dedim. mesela sayı olarak bu kadar kalacak sanıyordum. şimdi elif söyleyince çoğalabileceğini öğrendim. fakat benim ohss riskim yokmuş yani hemen hemen sıfırmış. o çok yumurta üreten genç yaştaki kadınlarda ya da polikistik overlilerde olurmuş. geçende emre beye özellikle sorup bilgi aldım, ben de ikisi de olmadığından pek mümkünatı yokmuş. ne zaman toplanacağı da ctesi günkü kontrolde belli olurmuş ama böyle büyürlerse büyük ihtimalle ptesi günü kan alıp östrojen ve progesterona bakılıp akşamına da çatlatma iğneni yaparız dedi emre bey. yani hesap tutarsa tam 10. günde olacağım:))) (burada parantez açıp seni tebrik ediyorum, bana verdiğin akılla anneme tam vaktinde uçak bileti almışım) yok geriden gelenler de büyüsün denirse 2 gün daha beklermişiz. elif aklıma geldi hemen rahim kalınlığımı da sordum o da iyiymiş bir kalınlaşma yokmuş. ultrasonda endometriumdaki 3 çizgi de çok belirgin olarak görünüyordu. ben bile hemen gördüm:))
ben de hamile kalırsam uzun süre takvim yapmaya niyetim yok. şöyle epey geçsin 3. ayda falan yaparım her halde. eşinin patronuna da sinir oldum şimdi. ne demek bebek aramaya mı gidiyonuz ya? bu arada kayın validem taaa akşam aradı. (sanırım eşim arayıp uyardı, çünkü bütün gün eşime bak annen arayıp sormadı bile dedim) 30 saniye sordu, dinlemedi bile, ben anlatırken kapı çaldı zaten, kapatıverdi telefonu. yeminle hamile kalıp doğurayım hususi çocuğu eziyet ettikçe götürüp götürüp ona bırakıvereceğim. 1 yıl bana her gün ama her gün adet gördünmü, hamile kalamadınmı, torunum ne zaman gelecek diye sordu.eşimin durumu ortaya çıkmadan önce durup durup imalı imalı "bir doktora gitsen, ne de olsa yaşın da var" dedi durdu. o kadar bunaltıp bunaltıp şimdiki ilgisizliği ayrı bir sinir ediyor. hepsinin intikamını biriktiriyorum görür o:))) ha bu arada demişin ya 70 inde 20lik dişi çektirse ne olur? 70 küsur yaşında her sene milleti çağırıp, doğum günü yapıp, pastalar kestiğini, hediye beklediğini söylesem?