- 9 Temmuz 2010
- 2.558
- 16
- 358
canım biz bugüne kadar merkeze hiç para ödememiştik. yani kaç defa ultrasona gittim para mara almadılar. bir tek 2 kere hormon tahliline para aldılar. tedaviye başlarken progesteron testine 15 lira, son kontroldeki progesteron ve e2 testine 30 lira verdik. ki bunların tedavi ücretine dahil olmadığını da zaten baştan söylemişlerdi. hatta isterseniz devlette bedava yaptırın da dediler ama bence bu rakamlar da gayet makuldu. bugünkü ücreti de çok kibar bir şekilde "bir ara ödersiniz" şeklinde söylediler. yani aman opudan önce ödeyin falan gibi bir baskı görmedik nitekim eşim ben opudan çıktıktan sonra gitmiş ödemiş. bu ücrete 1 bhcg testi de dahil ve çok çok emin değilim ama hamile kalırsam keseyi görünceye kadar başka bir ultrason ücreti de talep edilmiyor diye biliyorum yani sanki baştan bana öyle bilgi verdiler diye hatırlıyorum ama yanlışım olmasın. zaten ist tüp hakikaten gözü tok bir yer. her kesimden hastası var ve gördüğüm kadarıyla ücret konusunda herkese yardımcı olmaya çalışıyorlar.
nevin sen resmen bedavaya yaptrımışsın tüpünü :))) maşşalh diyorum valla . fertilin o huyu çok kötü bilmem ne bey sizi muhasebeye alalım lafı sinirimi bozuyor. ilk gittiğimizde çok garipseyip kavga edesim gelmişti. ama oradan ayrılmadan bunu dile getircem yoksa çatlarım. hoş bir izlenim yaratmıyor bende. tamam genel olarak memnunum dr. erkenden orda erkenden işimiz halledeip gidiyoruz öyleki eşim her kontrole kan vermeye benle gelmeye başladı işe sadece 20 dk yarım saat gecikiyor. hatta sadık bey dün sormuş eşime işiniz nerde diye (hani adam hep benle geliyorya) araba kullanmayı bilmiyormu demiş. ohooo canavar gibi kullanıyor demiş hatta beni metroya bırakıp kendi işe arabayla gidiyor demiş. e adam kocayı sürekli yanımda görünce beni getirip götürdüğünü sanıyordu heralde.