maltepe üniv. hast. Sgk'lı fiyatımuayene ücreti prof:180tl doç:120 yard.doç:80 lira 15 gün mauayene süresi varmış dr. 15 gün içinde çağırırsa para yok 15 günü geçerse ücret alınıyor. testler hakkında ısrar ettim ama fiyat bilgisi verilmiyor dediler
Universal Kadıköy Sgk'lı fiyatı
muayene 42 tl
2 li test 51 tl
3 lü test 81
4 lü test 200 civarıymış. muayene süresi 10 gün 11. gün gidince para ödeniyor.
universal çamlıca Sgk'lı fiyatı (sözde sgk özel olsa nolurdu)
muayeneye ömer bey 77tl , ebru hn 100 tl , aytuğ kolankaya 300tl (yalnız dikkat bu 300 sgk lı fiyatı) testler hakkında fiyat veremiyoruz telde dedi ne yani bi fiyat öğrenmeye orayamı gelcem dedim ısrar ettim söyledi ama ne kadar doğru bilemem ama bence doğru aşağı yukarı fiyatlar böyle çünkü.
2 li test 110-120 tl
3 lü yapılmıyor.
birde memorialle acıbademden fiyat alcam onlarda neymiş bakalım![]()
oha 300 lira o ne öyle be? bir de hospitalium çamlıca ve ümraniye var biliyorsun. oraya kontrele gideni de çok duydum. başkent üniv hastanesi de var sgk anlaşmalı. eşim endokrinoloğa muayene olacağı zaman oradan da randevu almıştık. prof için maltepedeki doç a göre daha düşük bir fiyat söylemişlerdi fakat yıllık izinde olduğundan bekleyemeyip maltepeye gitmiştik. araştıracak epey yer var yani. benim biraz daha var, hem belki emre bey kendi olmasa da birini önerir.