Aşılama Zeynep Kamil'de Aşılama Yaptıran Var mı ?

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
maltepe üniv. hast. Sgk'lı fiyatımuayene ücreti prof:180tl doç:120 yard.doç:80 lira 15 gün mauayene süresi varmış dr. 15 gün içinde çağırırsa para yok 15 günü geçerse ücret alınıyor. testler hakkında ısrar ettim ama fiyat bilgisi verilmiyor dediler :47:

Universal Kadıköy Sgk'lı fiyatı
muayene 42 tl
2 li test 51 tl
3 lü test 81
4 lü test 200 civarıymış. muayene süresi 10 gün 11. gün gidince para ödeniyor.

universal çamlıca Sgk'lı fiyatı (sözde sgk özel olsa nolurdu)
muayeneye ömer bey 77tl , ebru hn 100 tl , aytuğ kolankaya 300tl (yalnız dikkat bu 300 sgk lı fiyatı :D) testler hakkında fiyat veremiyoruz telde dedi ne yani bi fiyat öğrenmeye orayamı gelcem dedim ısrar ettim söyledi ama ne kadar doğru bilemem ama bence doğru aşağı yukarı fiyatlar böyle çünkü.
2 li test 110-120 tl
3 lü yapılmıyor.

birde memorialle acıbademden fiyat alcam onlarda neymiş bakalım :53:

oha 300 lira o ne öyle be? bir de hospitalium çamlıca ve ümraniye var biliyorsun. oraya kontrele gideni de çok duydum. başkent üniv hastanesi de var sgk anlaşmalı. eşim endokrinoloğa muayene olacağı zaman oradan da randevu almıştık. prof için maltepedeki doç a göre daha düşük bir fiyat söylemişlerdi fakat yıllık izinde olduğundan bekleyemeyip maltepeye gitmiştik. araştıracak epey yer var yani. benim biraz daha var, hem belki emre bey kendi olmasa da birini önerir.

yazgım ve immort kızlar ben emre bey tüp daktırım ama yakınımda bir kadın doğumcum olsun diye sokağımın başında olması münasebeti ile üniversal kadıköye gidiyorum..Naim bey uzman doktor..Doç olmasına bir kaç ayı kalmış..Çok acayip tatlı bir doktor..Fazlası ile rahat..mandalina yediğimiz bile oldu yani siz düşünün..Bana her gittiğimde soda kahve ne varsa ikram ettiriyor muhabbet ediyoruz..Her sorduğunuz soruya cevap verir..Muayene süresini uzun tutuyor..Öyle 5 dk falan bakmaz mesela ultrasonda..İnceler ben meraklı olduğumdan bana gösterir ne nerde diye..Hastane çok sakin ve randevulu çalışıldığından her şey nizamlı..42 tl muayene ücreti ultrason aletleride çok güzel kesinlikle tavsiye ederim denemedim demezsiniz en azından..

İyî akşamlar kızlar bugün döktürmüşsünüz bakıyorum. Duygu cum hoşgeldin canım. İnşallah en kısa zamanda sürekli devam edebileceğiniz bir doktor bulursunuz ama benden size tavsiye parası neyse verin prof a gidin hep onlar muayne etsin. hele 4. aydaki detaylı ultrasonu benim arkadaşım 400 tl verip bi prof a yaptırdı çok önemli olduğunu düşünüyorum.Benim doktor işi de haftaya kaldıkaldı adetim gecikti. Test yaptım iki tane ikisinde de saatler sonra silik hayalet ikinci çizgi çıktı. Hatta hayal bile gördüğümü düşündüm ama var çerçekten çok açık renk bi pembelik idrar kuruyunca meydana çıktılar saatler sonra ama bugünki hayalet çizgim daha belirgin. Onunla bile mutluyum. Yine de ümitlenmiyorum adetimi bekliyoum. Beni yanıltmasına izin vermicem..

yazgım ve immort kızlar ben emre bey tüp daktırım ama yakınımda bir kadın doğumcum olsun diye sokağımın başında olması münasebeti ile üniversal kadıköye gidiyorum..Naim bey uzman doktor..Doç olmasına bir kaç ayı kalmış..Çok acayip tatlı bir doktor..Fazlası ile rahat..mandalina yediğimiz bile oldu yani siz düşünün..Bana her gittiğimde soda kahve ne varsa ikram ettiriyor muhabbet ediyoruz..Her sorduğunuz soruya cevap verir..Muayene süresini uzun tutuyor..Öyle 5 dk falan bakmaz mesela ultrasonda..İnceler ben meraklı olduğumdan bana gösterir ne nerde diye..Hastane çok sakin ve randevulu çalışıldığından her şey nizamlı..42 tl muayene ücreti ultrason aletleride çok güzel kesinlikle tavsiye ederim denemedim demezsiniz en azından..

canım universal kadıköy bana da oldukça yakın sayılır. geçen sene arkadaşım da oradaki bir doktordan çok memnun kalmıştı(ama onun doktoru ayrılmış) söylediğin naim beyi ben de düşüneyim bari. genel olarak universalin ücretleri de iyiymiş. sen emre beyle daha önce tüp mü denedin? istanbul tüpdemi yoksa eski çalıştığı yerlerde mi? yoksa yeni mi deneyeceksin? ben buraya daha sonradan katıldım senin evveliyatını bilmiyorum, daha önce anlattıysan tekrar ettiriyorsam kusura bakma canım.

İyî akşamlar kızlar bugün döktürmüşsünüz bakıyorum. Duygu cum hoşgeldin canım. İnşallah en kısa zamanda sürekli devam edebileceğiniz bir doktor bulursunuz ama benden size tavsiye parası neyse verin prof a gidin hep onlar muayne etsin. hele 4. aydaki detaylı ultrasonu benim arkadaşım 400 tl verip bi prof a yaptırdı çok önemli olduğunu düşünüyorum.Benim doktor işi de haftaya kaldıkaldı adetim gecikti. Test yaptım iki tane ikisinde de saatler sonra silik hayalet ikinci çizgi çıktı. Hatta hayal bile gördüğümü düşündüm ama var çerçekten çok açık renk bi pembelik idrar kuruyunca meydana çıktılar saatler sonra ama bugünki hayalet çizgim daha belirgin. Onunla bile mutluyum. Yine de ümitlenmiyorum adetimi bekliyoum. Beni yanıltmasına izin vermicem..

aaa cnm belkide hamilesindir yaa silik çizgi olunca hamile olunuyormuş ama genede ümit vermek istemem tabi sen daha iyi bilirsin

Günaydın kızlar nasılsınız? kimseler uğramamış topiğimize ne oldu nazarmı değdi yoksa :(( sonay izinde, baharda girmemiş hiç. elif , nevin, aylin arada girip yazmışsınız. kimsenin yazacak bişeyleri yokmu artık?

iyyiz duygucum sen nerelerdesin unuttun bizleri artık..

canım universal kadıköy bana da oldukça yakın sayılır. geçen sene arkadaşım da oradaki bir doktordan çok memnun kalmıştı(ama onun doktoru ayrılmış) söylediğin naim beyi ben de düşüneyim bari. genel olarak universalin ücretleri de iyiymiş. sen emre beyle daha önce tüp mü denedin? istanbul tüpdemi yoksa eski çalıştığı yerlerde mi? yoksa yeni mi deneyeceksin? ben buraya daha sonradan katıldım senin evveliyatını bilmiyorum, daha önce anlattıysan tekrar ettiriyorsam kusura bakma canım.

cnm ben 2012 mart-nisan gibi emre beyle ivide tanıştım..Rezerv az..amh 0,2.. fsh en son 17 ye düştü daha yüksekti..Bu sürede emre bey ile 1 kere tüp yapabilme girişiminde bulunduk..opu oldum 1 yumi ama döllenme olmadı ivi deydi bu deneme..Diğer aylardaki durumlarımda şöyle oldu; emre bey bende hep yuminin biraz kendiliğinden büyümesini bekledi zaten hep 1 yumi olduğundan boşuna iğne yüklemesi yapmak istemedi..Kimisinde güzel büyüyorken gelişimi durdu kimisinde kist oldu gibi..Birde arada 4 ay ben kpss için dersaneye gittim ara verdik..Mesela son 2 aydırda olan yumi süper büyüyor rahim kalınlığı çok iyi ama e2 değeri kaliteli yumide olduğu gibi yüksek gelmediğinden hep kendi haline bıraktık..Benim psikolojimi çok düşünüyor sağolsun..Ben çok seviyorum doktorumu..Hatta şu anda İVİDen sekreterler bile ist tüpe geçtiler..Beni bütün sevimlilikleri ile karşılıyorlar çok mutşu oluyorum..Ultrason aletini bile ividen getirttiği için ist tüpte hiç yabancılık çekmiyorum artık:46::46::46:

cnm bu arada yazmayı unutmuşum orada naim bey karısı birlikte 2 kadın doğumcu olarak çalışıyorlardı..Daha önceden bende eşine gitmiştim çok tatlı bir bayandıı ilgili sakin beni dinlemişti..O dur yani büyük ihtimalle orada değil çünkü ayrılmış..Naim bey tek olarak devam ediyor..Tavsiye ederim canım..

aaa cnm belkide hamilesindir yaa silik çizgi olunca hamile olunuyormuş ama genede ümit vermek istemem tabi sen daha iyi bilirsin

sanmıyorum aylin ya bizimkisi heves işte. hep gecikirdi ama uzun zamandan sonra ilk defa canım test yapmak istedi. onda da bu geldi işte başıma. Allahtan umut kesilmez tabi ama ben pek ihtimal vermiyorum. 2 yıl geçmiş olmamış bundan sonra mı olacak birden pat diye. sanmam...

canım teşekkür ederim bilgiler için netten bakmıştım zaten naim bey 9 yıllık bir doktor hatta istisasınıda daha 2008 de tamamlamış. nedense hep meslekte eski dr.ları tercih etmek istiyorum. haonlar çok mu iyi tabiki arada iyi olayanlarda çıkıyor ama ne bileyiim eski olan daha tecrübeliymş gibi geliyor. başka bir doktor daha var ama cv detayları yok nette. arayıp öğrenmek gerek kaç kadın doğumcu var hastanenizde diye. muayane falan iyi ama 2 li 3 lü testler her yerde çok pahalıyken orda 51-81 tl arasında sgk olsa bile bu kadar ucuz olması iyi bir şeymi aklım karıştı. hani toplum olarak alışmışız ya herşeyde olduğu gibi bunda da ucuzsa kötümüdür olayı söz konusu:)

elifcim sana bu konuda katılyorum benim ucuz olarak aradığım rutin kontrolleri yapacağm bir yer mesel gidiyorum dr. ultrasonla bakıyor gelişimini söylüyor bununiçin her 15 günde bir gidişime 100-150 lira vermek istemiyorum. ama dediğin testlerde parayı çokta düşünmem ne yapalım girdik bu yola verdik bugüne kadar bından sonrada vericez. allah ksmet ederde o günleri görürsem o testleri garanti olsun dye bir zk da birde özelde yapıcam. ama rutin kontroller için profa gitmek en az her gidiş 250-300 tl doğuma çok ciddi para yapar.

iyyiz duygucum sen nerelerdesin unuttun bizleri artık..

aylincim unutmadımda biraz böyle oldu diyelim. kafamı dinlemeye çalıştım ama bilgi alış verişi yapmayıncada olmuyormuş.

kızlar sonay bu sabah msj attı dayanamayıp dün (cuma) idrar testi yaptım demiş ve çft çizgi çıkmış. dedimki kesin ikizdir bu kadar erken idrarda çıktığına göre. normalde test günü salıymış ama te cumadan yapmış ve çift çizgi. ben ikiz isitiyordum sana kısmet olcak dedim:) o pek ikiz istemiyordu ama olsun bir taşla 2 bebiş vurmuş olacak. yarın kan testi yaptırcakmış. idrarda bile çıktığına göre ama tek ama çift kesin bebik var. hayırlı haberlerini alırız inş. sıra geldi elfime inş bu ay sonuda ondan + haberi gelecek. sonra tpik şenlenecek. her gün dua ediyorum sabah akşam. bu yolda emek veren herkesin ez zamanda yüzünü güldürsün diye. ne kadar zor olduğunu bizlerden başka kimse bilemez çünkü.

Bence bu pozitif silsilesi birisinin negatifi ile son bulacak o da ben olabilirim. Herşeyin hayırlısı. Geciken adet sinirlerimi çok bozuyor hiç şaşmayan adetim tedavilerden dolayı şaşıyor bu kadar yıpranmış vücutta donmuş bebek tutar ı bilmem Allah bilir. Sonayın 5. Gün transferiydi 2 gün de önce vuruldu ovitrelle eder 7 gün. 5. Günlerde test tarihi 10. Gündür o 4 3 gün erken yapmış. Yani transferden sonraki 8. Günde geçen perşembeydi çünkü transferi. Yani çatlatma iğnesinden sonra 15 gün geçmiş idrar yanıltmaz o zaman yüksek ihtimal ikizlere gebe hiç dondurulmuşu kalmadı ama rabbim belki de gerek bırakmicak. Her işte bir hayır vardır kızlar umarım kan testi de güzeldir.

Bence bu pozitif silsilesi birisinin negatifi ile son bulacak o da ben olabilirim. Herşeyin hayırlısı. Geciken adet sinirlerimi çok bozuyor hiç şaşmayan adetim tedavilerden dolayı şaşıyor bu kadar yıpranmış vücutta donmuş bebek tutar ı bilmem Allah bilir. Sonayın 5. Gün transferiydi 2 gün de önce vuruldu ovitrelle eder 7 gün. 5. Günlerde test tarihi 10. Gündür o 4 3 gün erken yapmış. Yani transferden sonraki 8. Günde geçen perşembeydi çünkü transferi. Yani çatlatma iğnesinden sonra 15 gün geçmiş idrar yanıltmaz o zaman yüksek ihtimal ikizlere gebe hiç dondurulmuşu kalmadı ama rabbim belki de gerek bırakmicak. Her işte bir hayır vardır kızlar umarım kan testi de güzeldir.

canım kendini böyle kötü kuruntulara kaptırma. bugün istanbul tüpe gidip kan verdim. bhcg 375 olmuş gayet sağlıklı yükselmiş dediler. neyse gitmişken emre beyle de randevumuz olmadığı halde kısa bir görüşme yapma imkanımız oldu. hamile kalmama pek sevinçliydi. "ben bile bu kadar çabuk hamile kalmayı beklemiyordum" dediğimde "sizin çok rahat bir tavrınız vardı, hiç evham yapmadınız, o da başarıda etken" dedi. hakikaten de tüm tedavi boyunca o kadar vurdum duymazdım ki. annem bile benden çok heyecanlandı. ben sadece "olursa olur olmazsa olmaz" dedim durdum ki hakikaten de böyle stres yapmadığımdan başarılı olduğuma inanıyorum. ben bunu kaç doktordan embriyologdan duydum hakikaten de ne kadar gamsız oldun, kuruntu yapmadın o kadar kazanıyorsun. o yüzden sen de hiiiç kafa yorma. git transferini yaptır, sonrasında da test gününe kadar fazla üstüne düşünme. "kısmetse olur" de geç...
adetinin gecikmesine de hiç sinirini bozma hayatım. benim de tüpe başlayacağım zaman, asla şaşmayan adetim 5 gün gecikmişti. bir şeye başlamak için bekliyoruz ya bence psikolojikman gecikiyor.
bu arada az önce sonayla konuştum gidip kan testi de yaptırmış bhcg 143 çıkmış:))))))))))))))) bir de ikizlerimiz geliyor:)))

bu arada şu bilgiyi de vereyim, ist tüpde bhcg testleri parasızmış. kese göründükten sonraki gebelik takibi de emre beyle 120 liraymış. gün sayısına bakılmaksızın 1 ücretli muayene, 1 kontrol sayılıyormuş. yani 2 haftada bir kontrole gidersen ayda 120 lira ödemiş oluyorsun.

Sonay için çoook sevindim Allah tamamına erdirsin hepinizin geneliklerini canım. Fertilde de kanlar ücretsiz ultrason 118 tl ama her gittiklerinde veriyolar sanırım duygular.
Tedavide psikoloji gerçekten çok önemli. Herşeyin beyinde bittiğine inanıyorum. Geçen ay gecikebilir demişti doktor ben de beklemedim bu yüzden de 2 gün erken geldi. Bu ay daha adet ortasında aslında biliyordum ben adetimin gecikeceğini bekliyorum ya bu ay gelmez dedim nitekim dediğim gibi de oldu. Artık ne zaman gelirse tedavideyken emin ol bukadar sıkmıyorum ben kendimi. Adet olunca işimiz daha kolay. Hap kullanıp rahimi kalınlaştırmak. Eğer kalınlaşmasa da birdahaki ay olur umursamam yani. Hatta bakalım rahim ne durumda eğer 1 ay daha bekleyelim derse doktorum onu bşle kabul ederim. Duygu ve senin 3. Gün embyoşarını da 8 hücreli ve tazedi. Benimde 8 hücreli ama donmuş. Tek avantajım opu dan çıkmamış dinlenmiş bir rahim olması. Artık nasipse olur olmazsa yolun sonu elbet değil çırpınmaya devam ederiz bizde;))
Senin sonucun da güzel yükselmiş ilk değerin hızlı yükselmemişti ama daha çok yeniyken olabilir bence. Allah devamını getirsin

sanmıyorum aylin ya bizimkisi heves işte. hep gecikirdi ama uzun zamandan sonra ilk defa canım test yapmak istedi. onda da bu geldi işte başıma. Allahtan umut kesilmez tabi ama ben pek ihtimal vermiyorum. 2 yıl geçmiş olmamış bundan sonra mı olacak birden pat diye. sanmam...

valla o belli olmaz ama tabi sen daha iyibilirsin kendini hep geçiyorsa adetin olmayabilir bu seferde ama silik çizgi çıkınca bir ümit oluyormuş diye duymuştum çünkü benimki nep net bir tane çizgi çıkardı hep ..:)hem sen daha önce normal yolla hamile kalmamışmıydın öyle hatırlıyorum neden yine olmasınki benim dört senede bir kere bile olmadı mesela..

bence o sen değilssindir ben olabilirm bence ilk seferde tutmaz demişti bir doktor bana senin..moralini bozma bence senin öyle ciddi bir sorunun yok ohss herkeste olabilir..beni bırak çocuk yapmaktan vazmıgeçeceğim bu gidişle o belli değil

kızlar sonay bu sabah msj attı dayanamayıp dün (cuma) idrar testi yaptım demiş ve çft çizgi çıkmış. dedimki kesin ikizdir bu kadar erken idrarda çıktığına göre. normalde test günü salıymış ama te cumadan yapmış ve çift çizgi. ben ikiz isitiyordum sana kısmet olcak dedim:) o pek ikiz istemiyordu ama olsun bir taşla 2 bebiş vurmuş olacak. yarın kan testi yaptırcakmış. idrarda bile çıktığına göre ama tek ama çift kesin bebik var. hayırlı haberlerini alırız inş. sıra geldi elfime inş bu ay sonuda ondan + haberi gelecek. sonra tpik şenlenecek. her gün dua ediyorum sabah akşam. bu yolda emek veren herkesin ez zamanda yüzünü güldürsün diye. ne kadar zor olduğunu bizlerden başka kimse bilemez çünkü.

yaşı 35 ten yukarı olunca çift embiro konuluo sanırım bana da öle olur herlde ama benim bir tane tutacağından ümidim yok ..

valla o belli olmaz ama tabi sen daha iyibilirsin kendini hep geçiyorsa adetin olmayabilir bu seferde ama silik çizgi çıkınca bir ümit oluyormuş diye duymuştum çünkü benimki nep net bir tane çizgi çıkardı hep ..:)hem sen daha önce normal yolla hamile kalmamışmıydın öyle hatırlıyorum neden yine olmasınki benim dört senede bir kere bile olmadı mesela..
Evet kaldım canım o silik çizgiler neden çıkıyo bilmiyorum gebelik yok ama onu biliyorum kan da baktırdım. Hiç gecikmez normalde de tedavilerden dolayı arada aksıyor bi ay erken olursam öbür ay bikaç gün geç gelebiliyor biz sabırsızız bekleyemiyoruz ondan da oluyor beyin etkileniyor
bence o sen değilssindir ben olabilirm bence ilk seferde tutmaz demişti bir doktor bana senin..moralini bozma bence senin öyle ciddi bir sorunun yok ohss herkeste olabilir..beni bırak çocuk yapmaktan vazmıgeçeceğim bu gidişle o belli değil
Saçmalama bigün hepimiz anne olucaz vazgeçmek yok şubata ne kaldıki zaman çabucak akıp geçiyor kistin küçülecek bu ara sana çok iyi gelecek dinlenmiş rahim her zaman iyidir tedavilerde kist küçülünce bebeğine daha çok yer kalacak:)

yaşı 35 ten yukarı olunca çift embiro konuluo sanırım bana da öle olur herlde ama benim bir tane tutacağından ümidim yok ..
Biri tutmazsa öteki tutar umutsu olma canım 35 likler daha şanslı sanki bu tüp tedavisinde :))

bu arada az önce sonayla konuştum gidip kan testi de yaptırmış bhcg 143 çıkmış:))))))))))))))) bir de ikizlerimiz geliyor:)))

sonay 8.gün idrar yapmış 9. gün yani bugünde kan yapmış banada 143 dedi sonucu. banada ikizgibi geliyor. hayırlısı olsun hakkında yaştan dolayı bir çırpıda çıkarlar. doktoru sıkı sıkı tembih etmiş 12. günden öce test yapma demiş. o sebepten test günü salı olduğu için salı günü yapacak ve sonrasında doktoruna dayanamayıp 9. gün test yaptım değerde 143 çıktı diyecemiş:) onun adına çok sevindim inş. sağlıkla devamı gelir.

Back
X