canım mide bulantısı herkeste olmuyor. bazısında hcg yükseldikçe oluyor genelde de 3. ayda hcg düşmeye başlayınca bitiyor.(kimisi de var 9 ay kusuyor) yani senin şimdiye çoktan başlamalıydı ama başlamadığına göre belki hiç olmayacak. ki benim annem hep der, 2 hamileliğinde de zerre midesi bulanmamış ve kusmamış. ama benim bulantılar daha 11. gün başladı. hakikaten hcg yükseldikçe de artıyor. başta öyle kendi kendine bir bulantı değildi. kokulara aşırı hassastım, yemek kokusundan, sokağa çıkınca eksoz kokusundan, deterjan kokularından hemen midem kalkıyordu ama kusmuyordum da. şu 2 gündür, koku falan duymadan, mesela yemek yediğimde de bulanıyor ama yine kusacak kadar değil. hani yol tutması gibi bir bulantı. bende onca bulantıya karşı iştahsızlık falan da yok. gayet normal acıkıyorum yiyorum. ama baharatlı, pişmiş de olsa soğanlı şeyleri falan hiç yiyemiyorum. hatta mümkünse, midemi rahatlattığı için varsa yoksa kızarmış ekmek ya da simit, peynir, salatalık falan yemek istiyorum. devamlı bir kahvaltı modundayım:))) bir de bugün zencefil kurusu aldım. hani var ya kuru yemişçilerde falan satılıyor, üstü şekerli. midem bulandıkça küçük bir parça yiyorum. bulantıma bir süreliğine de olsa epey iyi geliyor.
sezaryende ben de 2 yıl ara veriliyor diye biliyorum. sen de maaşallah alıştın bakıyorum. daha 1.yi doğurmadan 2.nin hesabını yapar oldun:)))) hakikaten çok alemsin ha, ama ben hepinizi doğurunca görcem:)))üstünüz başınız kusmuk içinde, 1 haftadır uyumamış ve banyo yapmamış haldeyken böyle konuşacakmısınız? :)))))))))))))))))))))))