- 28 Ocak 2010
- 13.981
- 3.501
- 248
merhabalar, ben sizin durumunuzu anlayamadım. pkonuz var, yani fazla sayıda yumurta üretiyorsunuz ama bu yumurtalar gelişmiyor mu? iptal olan aşılamanız zaten 1. aşılama yapılmış gibi sayılıyor, geriye 1 aşılama kalıyor. bence durumunuz doktorların takdirinde. yumurtalarınızın durumu ve eşinizin durumu değerlendirilip 2. aşılama hiç denenmeden direkt tüpe karar verebilirler. ya da 1 aşılama daha deneyelim diyebilirler(yine iptal olursa 2 aşılama şartı gerçekleşmiş sayılır, tüpe gidilir) yani bence sorunuzu doktorunuza sorun.
cevap için teşekkürler canım benim evet pko var çok sayıd ayumurta var gelişmiyor iğneyle denedik geliliyordu ki eşimde sorun çıktığı için tedavi yarım kaldı malese.şimdi iptal olan aşılama 1.aşılamadan sayılıyorsa doktor bana kağıt verir herhalde . aslında benim kadın doğumcum eşinin bu değerleriyle aşılam aolmaz çünkü morfolojı %0 dedi tüpe yönlendirdi direk ama bu hastane rapor çıkartmıyor bende raporsuz tüp denemek istemiyorum çünkü 6000-7000 tl tutuyor. acaba hastane direk tüp bebek diye kağıt verse ve ben rapor çıkartabilirmiyim bu durumda ve raporu sskdan mı çıkartmak lazım çok soru sordum kusura bakma canım yaa merak ediyorum.hee eşim geçen ay doktoruna gitti doktoru vitamin verdi önümüzdeki ay tesleri tekrarlanacak:26: