ben zaten progestan iğne olmuyordum. 4 tane vajinal kapsül kullanıyordum ama kendi kendime ben de 2ye düşürdüm. karaciğere daha baktırmadım. aslında bugün düşünüyordum, dışarıda şakır şakır yağmuru görünce gitmekten vazgeçtim. benim eşim de maaşallah kendi hamile gibi. bütün akşam bir şeyler yiyor. ağzı hiç durmuyor. zaten her gece 1 kare çikolata yerken(nestlenin falan kare çikolatalarından bahsediyorum) kendini tatlıya bağımlı etti. şimdi de ben çikolataya kızıyorum diye her gece sürüyle kuru incir yiyor. zaten onlar ailece abur cubur delisidir. ben hakikaten sofrada iyi yerim, kiloluysam da sebebi sofrada yediklerimdir. o yüzden de kilolu olsam da, evde sağlıklı yağlarla yapılmış şeyler yediğimden kolesterolüm hiç yoktur. ama eşim ve ailesi abur cuburdan şişmanlıyorlar. unlu mamüllerde satılan yağlı yağlı çörek böreklere, en adi katı yağla yapılmış kuru pastalara, marketten alınan çikolata gofrete baygınlar. hepsinin de o yüzden kolesterolü tavan. işte şimdi de eşime gün doğdu benim yerime o aş eriyor. millet soruyor bana "canın bir şey istiyor mu" diye, "yok hiç bir şey istemiyor" diyorum. ama eşimin maaşallah canı her gün yok çilekli tartölet, yok pastırmalı pizza, yok bilmemneli pasta çekiyor.
kendi kendimizin doktoru olduk :) çarşamba gittiğimde tamamen bıraktırır inşallah. bu arada ense kalınlığına falan alttan bakacaklar değil mi. yazdıklarınızdan idrarımı yapıp öyle gireyim bari
bende çok abur cubur yerdim ama hamilelik olunca bıraktım. ama eşim çok fazla tüketir. özellikle çikolata ve tatlılar. bende çok kızarım ama gidip öbür tarafta yer gelir :)